otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Jameela Vendetta Dawn VH11-023-0065

Vendetta viettelee eläkepäiviä sateisessa Skotlannissa.  Virallinen nimi   Jameela Vendetta Dawn   Säkäkorkeus   153 cm
  Lempinimi   Vendetta   Syntynyt   07.08.2010*
  Rotu   WPB, 14.07%   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Ruunikko   Kasvattaja   Paraatiponit
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Koulupainotus

Koulutustaso: vaB, 80 cm
Käyttö: Kisa- ja siitosponi

Saavutukset: VIR MVA Ch, myönnetty 13.10.2010
                    KTK-II, 18 + 19 + 18 + 18 = 73 p. 25.08.2011
                    "Hyvät tyypit, kaunis pää, hyvä kaula, tiivis runko,
                    erinomainen takaosa, ej taipuneet polvet, tj hyväasentoiset."

                    VWY-II, 8 + 7 + 5 + 23,5 + 5 = 48,5p. Tilaisuuden paras poni 21.10.2012
                    KRJ-II, 7,5 + 40 + 17 + 20 + 15 = 99,5p. 15.10.2016

*Oma ikääntyminen, 4-vuotias 10.08.2010, 8-vuotias 10.12.2010

    Taustaa

Vendetta on ehdottomasti allekirjoittaneen uusimpia silmäteriä - tamma on erittäin kaunis ja erittäin onnistunut kasvatti myös niin sukunsa kuin käyttöominaisuuksiensakin puolesta. Tamma edustaa uudempia sukulinjoja PB-jalostuksen parissa ja allekirjoittanut odottaa siitä varsin mallikasta siitostammaa - jos kakarat perivät tämän luonteen, rakenteen ja ratsun kyvyt, niin huhhuh! Vendettan mielenkiintoisuutta lisää sen hyvin alhainen welshveriprosentti, jonka kaltaiseen en ainakaan itse ole aikaisemmin törmännyt. Tämä tosin hankaloittaa osin sen jalostuskäyttöä, mutta odottelen tulevaisuutta sen saralta kuitenkin kirkkain mielin.

    Luonnekuvaus

Vendetta on hevonen, jota ei voi olla rakastamatta. Vaikka kumpikaan sen vanhemmista ei ole mikään vuosisadan käytöskukkanen, on tamma itse todistanut väittämän ”tyttärestä polvi paranee” oikeaksi olemalla mahdottoman kärsivällinen, avaraluontoinen, nöyrä ja yritteliäs - tottelevainen, mutta silti valpas ja virkeä, huumorintajuinen ja niinpä myös todella ihmisrakas. Se on aina valmis työskentelemään ja omaa hyvin suuren työmoraalin ja halun miellyttää - kouluratsuna myös varsin hyvin liikkuva tamma on suvereenisti kilpakehien kuningatar.

Käsiteltäessä Vendetta on mutkaton ja helppo - sen arkirutiineiden hoitamiseen ei tarvitse varata puolta päivää, eikä hoitajan tarvitse aseistautua tai vetää sen kummempaa suojavermettä ylle. Tamma pitää ihmisten seurasta ja harjaamisesta ja tulee yleensä, mikäli se on viettänyt yönsä ulkona, aamulla portille hoitajaansa vastaan. Taluttaessa se kulkee kiltisti perässä, eikä koeta loikkia ojiin tai pensaisiin.

Tallissa tamma osaa käyttäytyä ja se seisoskelee yleensä karsinassaankin hiljaa ja hoitajaansa häiritsemättä aloillaan - sen motto tuntuu olevan ”sopu sijaa antaa”, sillä vaikka karsina onkin sen oma yksityinen alue, on se aina toivottamassa rapsuttelijat tai hoitajat tervetulleeksi. Vendetta nauttii suuresti harjaamisesta, eikä se ole kosketusherkkä tai vaadi muutenkaan erityishuomiota. Kaviot se nostaa kiltisti pyynnöstä, vaikka ei aina tajuakaan pitää koipiaan tarpeeksi kauan ylhäällä puhdistettavana.

Vendetta on myös ongelmaton kengittää, eikä eläinlääkäri aiheuta sille kauhunväristyksiä. Tamma on yleensä jommankumman käsiteltävänä seisoskellessaan hyvin uteliaana tutkimassa omaa harjaboksia mielenkiintoisempia ammattilaistavaroita, ja varsinkin kengittäjä saa olla usein häätämässä Vendettaa takataskuiltaan.

Tamma tulee myös nätisti pesuboksiin ja se pitää suihkutettavana seisoskelusta, oli syy mikä tahansa - siitä on mukavaa päästä viilentymään rankkojen treenien jälkeen, ja se on usein menossa pesuboksiin aivan ilman hoitajan erillistä ohjausta. Myös perusteellisempi pesu esimerkiksi ennen näyttelyitä on sen mieleen, Vendetta ei tee eroa pesun ja harjaamisen välille.
Tamma on myös varsin hyvä satuloida, se ei riehu tai koeta muuten vaikeuttaa käsittelijänsä hommaa. Se seisoo kiltisti paikoillaan, vaikka usein luimisteleekin melko ärhäkästi satulavyötä kiristäessä - hoitajan on kohteliasta kiristää vyötä aina vähän kerrallaan, eikä repiä sitä heti viimeiseen reikään.

Ratsuna Vendetta on lyhyesti sanottuna super - siitä huomaa kyllä, että sen isä on korkeantason kouluvääntäjä, ja tyttärestä on kasvanut kohinalla samanlainen taituri. Se vaatii selkäänsä taitavan ja hiljaisen ratsastajan, joka osaa lämmitellä sen sopivaan moodiin, mutta tällaisen löytyessä tamma heittäytyykin aivan mahdottoman hienoksi - se omaa erittäin suuren työmoraalin, ja on aina valmis antamaan kaikkensa ja yrittämään entistä kovemmin. Se on erittäin kevyt ja vireä ratsastaa ja reagoi välittömästi pienempiinkin apuihin - tämän takia kuskin on osattava olla tarkkana. Vendetta omaa myös aivan mielettömät liikkeet ja se on nykyisin myös hyvin tasapainoinen ja vahva, eivätkä temponvaihtelut tuota sille ongelmia - päinvastoin, Vendetta omaa harvinaisen suuren kokoamisasteen ja rytmitajun, eivätkä lisäämisetkään tuota sille ongelmia sen liihottaessa notkeasti superelastisten raviaskeltensa kanssa.

Vendetta on myös mitä mainioin kilpahevonen - se on kilpailutilanteessa tyyni ja kuuntelee kuskiaan aivan kuten kotikentälläkin. Se ei tee ympärillä tapahtuvasta hälinästä itselleen suurta stressiä, sillä työskennellessään kunnolla se joutuu taitavuudestaan huolimatta keskittymään sataprosenttisesti - Vendettan tyyliin ei kuuluu ajatusten harhailemaan päästäminen. Myös esimerkiksi näyttelyissä tamma osaa pitää puhtaasta tyylistään kiinni, se ei ole moksiskaan muista, ehkä hermostuneista kilpakumppaneistaan, vaan seuraa esittäjäänsä. Vendetta on myös aina ollut melko rauhallinen matkustaja, vaikkei traileriin meno sen lempijuttu olekaan.

    Suku

 isä Vanishing Emotions x
    XLA-I, KRJ-I, KRL-II, YLA3, x 37,5%
 ii. Aldebarhan'G x
    XLA-II, x 25%
 iii. Acromantula x
    x 50%, evm
 iie. Rappadan Glory xx
    xx, evm
 ie. VIR MVA Ch Dead Emotions x
    KTK-III, x 50%
 iei. Necrodemon xx
    xx, evm
 iee. Dead Nature ox
    ox, evm
 emä Jameela Nabila Dawn
     WPB 28.13%
 ei. Haertel Nino NLD
      WPB (NWR) 56.25%
 eii. Haertel Neeltgen
    WPB (NWR) 37.5%
(WPB (xx x wb) x WPB (xx x WPB (ox x wb), evm
 eie. Antje Natasja
    WPB (NWR) 75% (WPB (wb x ox) x wb), evm
 ee. Jameela Zafirah ox
    ox
 eei. Hafizah Ziyad ox
    ox, evm
 eee. Jameela Ma'ab Samar ox
    ox, evm

Vendetta edustaa aivan uutta linjaa part bred -jalostuksen kannalta. Sen isä on sekopäinen, mutta varsin hyvin menestynyt korkean tason anglo-orii ja emä kaunis ja elastiset liikkeet omaava pirpana.

    Jälkeläiset

Vendetta on tarjolla welshponijalostukseen!

20.08.2011 t. Jameela Eleri Dawn (i. Entourage 4) omistaja: Meow
12.04.2013 t. Jameela Eleanor (i. Eyarr Dawn), omistaja: Ariela, Drottning Dalen
30.10.2013 o. Barahir, (i. Boromir Dawn) omistaja: noah.

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

25.08.2011, päiväkirjamerkintä
Allekirjoittanut osoittaa jälleen järjestelykykynsä ja aikataulujen tajunsa - herranjumala, mähän olin ilmoittanut Vendettan tämän kuun kantakirjaustilaisuuteen, mutta menin sitten varsottamaan sen ja tuuppaamaan mammalomalle ja ties mitä vielä..! Kantakirjatilaisuuteen lähdettiin sitten hätäpäissä pikaisilla valmisteluilla ja vieläpä varsan kanssa, vastahan Vendetta vähän aikaa sitten pyöräytti sen maailmaan. Sillä on vielä vähän ylimääräistä mahaa, mikä meikäläistä kiukuttaa - Vendettaanhan mun piti panostaa sydänverelläni, ja nyt vien sitä takkuisessa kotiäitilookissa arvosteltavaksi.. No, onneksi tamma on sen verran luonnostaan hehkeä, että huolellinen pesu ja puunaus saivat sen kyllä jälleen loistavan näköiseksi. Ja pitkä matkakin sujui hienosti, vaikka mukana oli varsa ja ori.

Ja kuin ihmeen kaupalla, itse arvostelukin sujui hienosti. Vendetta loisti, upeana, omana charmikkaana itsenään. Se seisoi aloillaan nätisti, vaikka varsa pörräsi ympärillä; se ravasi mainiosti, vaikka varsa veti pukkilaukkaa ja roikkui sen hännässä; se antoi vääntää itsensä vaikka solmulle, vaikka varsa tahtoi päästä maitotarjoilulle. Vendetta sai aivan mielettömästi kehuja ja kirjattiin lopuksi toiselle palkinnolle mahtavien arvostelujen kera - kiitosta tuli niin tyypeistä, päästä, kaulasta, takaosasta, rungosta - vaikka tamma on juuri varsonut! - liikkeistä sekä jaloista! Tähän on hyvä päättää Vendettan näyttelyura, loisteliaasti kehään, kuten se aikoinaan alkoikin.

20.08.2011, päiväkirjamerkintä
Oi, oi, onnen päivää - Vendetta varsoi tänään esikoisensa, aivan todella, todella upean pienen tammavarsan. Varsominen sujui hienosti ensikertalaiselta, ja tuloksena on ruunikko, terve ja ennen kaikkea emänsä tapaan pirun kaunis prinsessa, joka edustaa aivan mieletöntä sukua. Varsan isä on Elenin ori Entourage 4, upea kimo herrasmies, joten on mahdollisuus, että tuokin Vendettan piiperöinen vielä kimoutuu ajan myötä - aijai, millainen ilmestys siitä tulisikaan, kuin Vendetta, mutta kimona ja hieman ponimaisempana! Aa, natural high! Ensi alkuun varsa saa jäädä kotiin kasvamaan ja imemään emänsä charmia ja olemusta itseensä, sillä eihän tuosta malta luopua - olen aivan liian utelias näkemään, millaiseksi se vanhemmalla iällä kehittyy. Ja onhan Vendettan sukulinjaa lisäksi pakko jatkaa jossain vaiheessa, miksei sitten heti esikoisen turvin, kun se on sopivasti tamma..

22.03.2011, päiväkirjamerkintä
Vendetta osallistui tänään ”isojen hevosten” kouluvalmennukseen, eli oli vaihteen vuoksi itse tällä kertaa pienimmästä päästä ja pääsi toden teolla työskentelemään puoliveristen rinnalla. Ei siltä tietenkään ponisukuisena odotettu samanlaisia täydellisiä laukkapiruetteja sun muita piffejä ja paffeja, mutta taso oli selkeästi korkeampi ja sellaisessa ympäristössä on itsekin helppo olla tavoitteellisempi ja motivoituneempi, kun ei tarvitse väistellä uraa possujonossa jolkottelevia mountainponeja tai minne sattuu jyrääviä cobeja. Alkutunnista lähtien Vendettakin sai työskennellä kunnolla avoissa ja suluissa, joista siirryttiin sitten melkein koko lopputunniksi laukkaan. Laukkaa työstettiin laadukkaammaksi pääty-ympyröillä ja ratsukko kerrallaan mentiin yksitellen valmentajan luo treenaamaan vaihtoja suoralle uralle. Vendetta handlasi jutut hienosti ja lopputunnista kokeiltiin vähän puolipiruetin alkeita - tammalla oli aivan mieletön moottorin toiminta takapäässään ja rytmi säilyi hyvin ja katkeamatta, mutta lisää treeniä totta kai vaadittaisiin vielä hyvään suoritukseen. Alku ja tamman yrittäminen kuitenkin ylittivät jälleen meikäläisen odotukset, joten ehkäpä vielä joku päivä..

13.10.2010, päiväkirjamerkintä
Byrokratian pyörät pyörivät hitaasti, todella hitaasti, mutta ehkä se odottelu on joskus ihan okei - kun omistaa näyttelykehissä miltei kaiken saavuttaneen kuusivuotiaan, voi kai sitä virallista arvonimeä sitten odottaa hieman kauemminkin kuin pari päivää. Joka tapauksessa, vihdoin ja viimen Vendettalle myönnettiin virallinen virtuaalisen muotovalio-championin arvonimi, jonka virallistamista tallilla juhlittiin porkkana- ja ruisleipäkakun merkeissä. Tosin Vendetta itse suhtautui mössökakkuunsa alkuun hyvin varauksellisesti, eikä varmasti olisi erehtynyt sitä omin nokkineen syömään, ellei Keke olisi mennyt poimimaan ämpäristä niitä porkkanoita ja syöttänyt sille alkuun käsin, sen verran epäluuloisesti tamma meikäläisen kokkauksia mulkoili.. Kyllä, Paraatiponien Jamie Oliver on tehnyt paluun.
Vendettan kanssa keskitytään nyt tulevana talvena enimmäkseen kilpailuihin ja vanhemmalla iällä se satavarmasti koetetaan vielä saada kantakirjan sivuille. Ennen kirjaamista se saa kuitenkin kasvattaa vielä olemustaan, charmiaan ja elämänkokemustaan. Tammat ovat parhaimmillaan vasta kypsemmällä iällä, joten pelataan Vendettankin kanssa varman päälle!

Kouluvalmennus 10.10.2010, valmentajana Laura M.
"Vendetta näytti erittäin miellyttämisen haluiselta ja innokkaalta heti alkuverryttelyissä. Tamma kulki koko valmennuksen läpi rennossa peräänannossa jota oli ilo katsoa. Avotaivutukset sujui hienosti jokaisessa askellajissa, laukassa keskittyminen meinasi aluksi herpaantua mutta sait tamman huomion taas työskentelyyn. Sulkutaivutukset tuotti hieman ongelmia sillä Vendetta olisi mieluusti jatkanu avossa. Napakalla olemuksella sait tamman kuitenkin tekemään mitä pyydettiin ja lopussa työskentelynne oli ilo silmälle."

09.10.2010, päiväkirjamerkintä
Tänään Paraatiponeissa pidettiin sankoin joukoin ryhmävalmennus nuorille poneille, ja Vendetta loisti ehdottomasti koko tunnin kirkkaimpana tähtenä. Sää oli todella tylsä, tuuli aivan vimmatusti ja osa poneista sai hepuleita ja sätkyjä lentävien lehtipyörteiden ja kylmän viiman takia, mutta Vendetta piti päänsä kylmänä ja keskittyi vain omaan juttuunsa kuskinsa kanssa. Alkuverryttelyssä se vielä haisteli uteliaana uutta tilannetta, mutta kun ohjat kerättiin ja ensimmäisiä tehtäviä aloiteltiin, ei tamma lotkauttanut korvaansakaan toisella puolella kenttää pukkilaukkaa vetäville kavereilleen vaan teki sitä, mitä se parhaiten osaa. Se liikkui itse omalla moottorillaan ja haki alusta lähtien sopivaan työskentelymuotoon. Tamma suoriutui tunnin tehtävistä vaivatta kuskin avustuksella ja väläytteli esimerkiksi sellaisia lisäyksiä, että oksat pois! Maajoukkuekutsua odotellessa..

17.09.2010, päiväkirjamerkintä
Vendettan voittoputki jatkuu - tänään se valittiin Aelwenin BIS-kakkosen jälkeen jälleen ensimmäisten näyttelyidensä tapaan BIS-ykköseksi, koko tapahtuman parhaaksi! Eikä Vendetta ole edelleenkään kuin vasta viisivuotias, tosin sellaiseksi todella kehittynyt ja tasapainoinen - tammalla on viime aikoina treenattu melko paljon kotosalla ja käyty kääntymässä ensimmäisissä kilpailuissakin, eli sen lihaksisto on hakeutunut kyllä jo hyvään muotoon, vaikka parhain terä on varmasti vasta edessä. Askelluksessakin on aivan uudenlaista varmuutta, ja se pääsi selvästi oikeuksiinsa tämänpäiväisessä Fiktion BIS-kehässä. Vendetta onkin siitä mainio esiintyjä, että pitkän päivän jälkeen se jaksaa vielä kerran kaivaa itsestään aivan uutta energiaa ja esiintyä sen viimeisen kerran todellakin täysillä. Ja kaikilla kerroilla se on varmistanut tammalle BIS-sijan. Kaikilla kolmella kerralla.. Sen tilillä onkin nyt ne maagiset kolme muotovaliosertiä, joten tammalle voi laittaa muotovalioarvonimihakemusta vetämään. Ja sehän laitetaan, saman tien!

06.09.2010, päiväkirjamerkintä
Tänään matkattiin näyttelyreissulle tuttuun ja turvalliseen Aelweniin, mutta eipä jännityksen puute ollut mikään este menestymiselle - toisissa näyttelyissään koskaan Vendetta valittiin BIS-kakkoseksi, sen edelle meni vain eräs nuori cob-ori, joka oli kuitenkin liian nuori vastaanottamaan muotovaliota ja siten meikäläisen tamma oli kuitenkin ensimmäinen MVA-sertien jonossa! Vendetta kyllä taitaa tämän esiintymispuolen, tänäänkin se esitti aivan täydellistä ravia, liihotellen kuin puoli metriä maan pinnan yllä uskomattoman rauhallisen ja harmonisen näköisesti. Ja vaikka kehässä eräs kilpakumppani koetti käydä liian läheiseksi, ei tamma menettänyt hermojaan vaan tyytyi kerran luimimaan oikein ilkeästi kiusankappaleen suuntaan, ja reviiriraja oli sillä selvä. BIS-kehän jälkeen kuulin myös ensimmäisen ostotarjouksen tammasta - ette voi uskoa, neljävuotiasta tammaa kysellään ostettavaksi toisissa näyttelyissään koskaan! Mutta ei, tätä ei myydä, ei missään nimessä - vaikka tarjottaisiin kuusinumeroista summaa.

29.08.2010, päiväkirjamerkintä
Nyt ovat maailman kirjat sekaisin. Vendetta, neljävuotias nuori neito, ensi kertaa kotitallinsa ulkopuolella, ensi kertaa näyttelyissä, ensi kertaa kehässä.. Ja, herranjumala, tamma voittaa luokkansa, nappaa muotovaliosertin ja myöhemmin valitaan vielä koko näyttelyn parhaaksi! BIS-ykköseksi! Allekirjoittaneen pieni, neljävuotias keltanokka on ensimmäisissä näyttelyissään koko tapahtuman paras! Tunteet olivat kyllä pinnassa, kun lähdin kehään vastaanottamaan kukkapuskaa ja rusettinauhoja Vendettalle, joka muuten vain seisoskeli aloillaan ja innokkaan uteliaana piti silmällä meidät omistajien ja esittäjien ja tuomareiden touhuja. Aivan mieletöntä, mutta selväähän se on, että jos joskus ikinä tällaista olisikaan voinut kuvitella tapahtuvan, sen voittajaponin oli oltava Vendetta, ei kukaan muu. Ja nyt nousivat kyllä odotukset tamman suhteen vielä korkeammalle, mutta ei se mitään - meikäläinen on varma, että tamma tulee itse korottamaan sitä useat kerrat!

23.08.2010, päiväkirjamerkintä
Vendettasta on kasvanut upea, kaunis, veistoksellinen ja jalo nuori neiti, jonka jokainen liike ja ele ovat suoraan meikäläisen päiväunista. Siitä on kasvanut isokokoinen, mutta jo nelivuotiaana se on hyvin sopusuhtainen ulkonäöltään ja pieni, suloinen ponimaisuus pilkistää sen kaiken kauneuden ja jumalallisuuden alta - sekin on loppujen lopuksi vain tavallinen kuolevainen, vaikka sitä katsellessa helposti luulee siirtyneensä jo itsekin paratiisin kirjoille. Vendetta on yksinkertaisesti jumalainen, niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin - oikeasti, tässä on yksi fiksuimpia nuoria poneja tässä tallissa kautta aikojen! Tamma on todella helposti sisäistänyt käyttäytymismallit ja on vieläpä mahdottoman nopea oppimaan uusia juttuja. Ratsukoulutus on juuri aloitettu ja johan tamma tanssii kuin vanha menijä satulan kanssa, tosin vielä ilman ratsastajaa. Vendettan kanssa kun aion alkuun keskittyä näyttelyihin, ratsun virkaan se kerkeää kyllä myöhemminkin eläessään - mutta tämä jumalainen kauneus voi kestää vain hetken, mistäs sitä tietää! Tamman ensimmäisiä näyttelyitä on suunniteltu ensi sunnuntaille ja voin myöntää olevani paiseissa jo nyt. Nyt sormet ja varpaat ristiin, vaikka luotto Vendettaan on suuri.

08.08.2010, päiväkirjamerkintä
Meillä on tallissa uusi varsa - ihana, siro, kaunis ruunikko pikkuneiti Jameela Vendetta! Se on emänsä Jameela Nabilan esikoinen ja sen isänä toimii kilipäinen, mutta mahtavasti menestynyt anglo-ori Vanishing Emotions. Vendettalla on epätyypillisen pieni poniveriprosentti (aihe, josta usein kiistellään), mutta joskus on koeteltava yhteisön rajoja ja rikottava normeja - mulla kun kuitenkin on hyvä tunne siitä, että tästä pienestä tammasta tulee vielä jotain oikein suurta, kunhan sen vain antaa rauhassa varttua. Lisäksi neiti edustaa hieman erilaista ja siksi kaivattua miksausta suvullisesti. Tälle sopii mikä poniori vaan! Lisäksi suuren kokonsa takia tästä varsasta voisi tulla isänsä tapaan varsinainen koulupeli, kunhan sekopäinen luonne ei periydy. Vielä näyttää sillä saralla ihan hyvältä. Toivotaan parasta.

    Kilpailut

Vendettalla kilpaillaan pääpainoisesti kouluratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 63 kpl

12.10.10, KRJ, heA : 02/33
04.09.10, KRJ, vaB : 01/100
20.02.11, KRJ, vaB : 05/30
23.02.11, KRJ, heB : 04/30
04.03.11, KRJ, heA : 08/80
06.03.11, KRJ, vaB : 08/80
22.02.11, KRJ, vaB : 06/40
25.02.11, KRJ, vaB : 03/40
26.02.11, KRJ, vaB : 03/50
27.02.11, KRJ, vaB : 04/50
02.03.11, KRJ, vaB : 07/50
03.03.11, KRJ, vaB : 05/50
21.02.11, KRJ, vaB : 05/60
22.02.11, KRJ, vaB : 03/60
07.03.11, KRJ, heA : 01/40
25.02.11, KRJ, vaB : 04/100
12.07.12, KRJ, vaB : 05/40
14.07.12, KRJ, vaB : 05/60
15.07.12, KRJ, vaB : 03/60
18.07.12, KRJ, vaB : 01/60
13.07.12, KRJ, vaB : 04/70
20.07.12, KRJ, vaB : 05/60
23.07.12, KRJ, vaB : 06/60
24.07.12, KRJ, vaB : 01/60
18.07.12, KRJ, vaB : 01/30
22.07.12, KRJ, vaB : 02/30
04.08.12, KRJ, vaB : 01/60
05.08.12, KRJ, vaB : 04/60
06.08.12, KRJ, vaB : 01/60
17.08.12, KRJ, vaB : 01/50
01.08.12, KRJ, vaB : 05/60
05.08.12, KRJ, vaB : 03/60
23.08.12, KRJ, vaB : 01/50
07.08.12, KRJ, vaB : 06/50

16.10.10, villit koulukilpailut, vaB : 02/26
05.01.11, villit koulukilpailut, vaB : 02/33
21.02.11, villit koulukilpailut, vaB : 02/07
22.02.11, villit koulukilpailut, vaB : 02/07
04.09.10, villit koulukilpailut, heA : 04/24
31.08.10, villit koulukilpailut, vaB : 02/23
27.08.10, villit koulukilpailut, heA : 04/24
26.08.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/23
19.12.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/06
17.12.10, villit koulukilpailut, heA : 01/10
17.12.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/06
15.12.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/06
14.12.10, villit koulukilpailut, heA : 03/10
12.12.10, villit koulukilpailut, heA : 02/10
12.12.10, villit koulukilpailut, vaB : 02/06
03.12.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/18
26.11.10, villit koulukilpailut, vaB : 03/12
25.11.10, villit koulukilpailut, vaB : 03/12
24.11.10, villit koulukilpailut, vaB : 03/12
20.11.10, villit koulukilpailut, heA : 03/14
19.11.10, villit koulukilpailut, heA : 03/14
30.09.10, villit koulukilpailut, vaB : 01/20
26.09.10, villit koulukilpailut, vaB : 03/20
24.09.10, villit koulukilpailut, vaB : 04/20
19.09.10, villit koulukilpailut, vaB : 04/20
14.05.12, villit koulukilpailut, vaB : 01/17
15.05.12, villit koulukilpailut, vaB : 01/17
12.10.12, villit koulukilpailut, vaB : 02/21
13.08.12, villit koulukilpailut, vaB : 02/30

 

Jameela Vendetta Dawn on virtuaalihevonen.
Kaiken materiaalin © dani 2016, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!