otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Paraatiponit tervehtivät!

kuva

Jylhässä yksinäisyydessään kiviperustustensa päällä seisoo sinnikkäästi koskemattomien ja avarien lakeuksien ainoa elonmerkki Paraatiponit. Talli on porskuttanut eteenpäin rikkumattomassa hiljaisuudessaan perustamisestaan kesällä 2007 - vuodet ovat kuluneet hujauksessa ja niihin on mahtunut monia, radikaalejakin muutoksia, kun neljän hevosen pientallista paisui yli sadalle hevoselle ja kahdelle koiralle kodin tarjoava suursiittola.

Kasvatustoimintamme alati laajentuessa olemme luopuneet lähes kokonaan muun toiminnan järjestämisestä. Nykyään Paraatiponeissa tapahtuvat aktiviteetit ovat kasvatusrotumme welshponien (sektiot A, C, D, K) eteenpäinvientiä, myyntiä ja maahantuontia.
Panostamme poniemme laatuun ja tarkoitus ei ole vain nostaa virtuaalisten welshien määrää, vaan myös tasoa. Suurin osa tallin otuksista onkin paljon kilpailtuja ja hyväsukuisia tapauksia, joita voi hyvillä mielin esittää erilaisissa laatuarvosteluissa tai tarjota kantakirjaan. Meilläpäin kaikki tapahtuu kuitenkin kiireettömästi, sillä tuloksia ei synny yhdessä yössä - mikäli uusien ostosten keskeneräiset sivut ja nolla kisaa kalenterissaan omaavat nuoret keltanokat eivät puhu puolestaan, on hyvä luoda vilkaisu jo pitkän aikaa mukana olleiden ponien meriittiluetteloihin ja antaa niiden puhua puolestaan.

Loppuun on syytä muistuttaa, että Paraatiponien talli kaikkine hevosineen on pelkkää mielikuvituksen tuotetta nettiin ladattuna virtuaalitallin muodossa. Siksi esimerkiksi ponien iät, kilpailukalenterit sekä koulutustasot ovat epärealistisia, eikä niitä tule vertailla oikeiden ponien kanssa. Mahdolliset samankaltaisuudet esimerkiksi virtuaaliponien nimissä oikeisiin vastaaviin ovat täysin tahattomia.

Näihin tunnelmiin kuittaa ja kävijät sydämellisesti tervetulleiksi toivottaa tallin ylläpitäjä ja omistajatar
    dani (VRL-03561, VWR) hevosineen.

 

Paraatiponit on virtuaalitalli.
Kaiken materiaalin © dani 2016, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!