otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Kasvattien myyntiehdot

varsa Paraatiponilaisten varsojen unelma on päästä kotiin, jossa ne pääsevät näyttämään kyntensä siinä, missä ne ovat hyviä, oli kyse sitten kilpailu- tai siitoskäytöstä. Jokaisesta ponista ei kasva seuraavaa kisatykkiä ja maailmancupin voittajaa, mutta jokainen poni on varmasti hyvä jossakin. Kodin pitkäaikaisuus ja jonkinlainen aktiivisuus pitkällä tähtäimellä on tärkeämpää, kuin alkuinnostuksissa tapahtuva hysteerinen sijoitusten haaliminen muutaman viikon ajan, minkä jälkeen kasvatti unohtuu kokonaan.

Toiveenani on, että kasvatit kokeilisivat edes muutamia startteja kilpailuissa, enkä voi kuin erittäin lämpimästi suositella myös virtuaalisen welshyhdistyksen, VWY:n, toimintaan tutustumista ja osallistumista. Rotuyhdistys tarjoaa muun muassa welsheille oman laatuarvostelun sekä jälkeläisarvostelun, joihin osallistuminen tukee sekä yhdistyksen toimintaa että allekirjoittaneen omaa ponikasvatusta, unohtamatta welshponien yleisen tason mittaamista ja nostamista virtuaalimaailmassa.
Arvonimiin tähtääminen ei kuitenkaan ole pakollista tai ehto kasvatin myymiselle.

Ostaessasi meiltä kasvatin, sitoudut noudattamaan alle listattuja myyntiehtojamme:

1. Kasvatin perustietoja (nimi, rotu, sukupuoli, syntymäpäivä, suku) ei saa myyntihetken jälkeen muuttaa. Kaikkiin tietoihin voi yleensä vaikuttaa ennen ostoa. Oriin saa ruunata.
2. Kasvatin sivuille tulee merkitä kasvattajaksi Paraatiponit linkitettynä tallin etusivulle (http://porkkis.net/paraati/etusivu.html).
3. Kasvatista luopuessa tulee sitä ensisijaisesti tarjota kasvattajalle takaisin.
4. Mikäli kasvatin sivut ovat toimimattomat pitkään (~ vuoden) ja omistaja on yleisen tulkinnan mukaan kadonnut virtuaalimaailmasta, on kasvattajalla oikeus ottaa poni takaisin.
5. Kasvatin sivut on ilmoitettava sovitussa ajassa, tai se siirtyy uudelleen myyntiin.

Kaikissa ehdoissa on jousto- ja keskusteluvaraa, kunhan asioista sovitaan etukäteen!

Kasvatin rekisteröinnistä: Paraatiponilaisten rekisteröiminen VRL:n hevosrekisteriin on erittäin suositeltavaa. Rekisteröidessä kasvattajaksi merkitään Paraatiponit (PARA3805) ja kasvattajanimeksi Dawn. Talli ei sijaitse missään oikeasti olemassa olevassa valtiossa, joten syntymämaata ei merkitä!

Kasvatin kuollessa: Toivon erittäin kovasti, että kasvatille jätetään nettiin toimivat sivut myös sen kuoleman jälkeen. Näin estetään toimimattomat linkit sukutauluissa, kadonneet sukulaiset sekä pitkällä tähtäimellä mahdolliset epäselvyydet sukulaissuhteissa. Helpoimmalla päässee, kun tallentaa muistosivut ja miksei myös varsinaiset sivut WebArchiveen!

 

Paraatiponit on virtuaalitalli.
Kuva © Anthony Booth
Kaiken muun materiaalin © dani 2013, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!