otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Zachary Dawn VH13-024-0114

  Virallinen nimi   Zachary Dawn   Säkäkorkeus   118 cm
  Lempinimi   Zachary   Syntynyt   19.03.2013, VHKR
  Rotu   Welsh mountainponi   Sukupuoli   Ori
  Väri   Punarautias   Kasvattaja   Paraatiponit
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heB, 80 cm
Käyttö: Kisaponi

Saavutukset: VWY-II, 7 + 8 + 6 + 20 + 5 = 46p. 30.05.2015
                    ERJ-I, 6,5 + 41 + 20 + 20 + 15 = 102,5 p. 31.05.2015

3-vuotias 19.06.2013
8-vuotias 19.11.2013

    Luonnekuvaus

Zachary on veikeä pieni poninkoltiainen - se on iloinen, eloisa ja aina vauhdissa, muttei vaaratilanteessa. Se on hyväntuulinen ja oriiksi kovin sosiaalinen tapaus, jolta ei juttu lopu. Zachary on hyvin puhelias tapaus, ja omaa hyvin laajan valikoiman erilaisia äännähdyksiä - aina aasimaisesta möykästä, sellaisesta viemäristä kaikuvasta karheasta karjaisusta kaikenlaisiin varsamaisiin vingahduksiin, mitkä voivat alkuun antaa tästä sympaattisesta kaikkien kaverista varsin mielipuolisen ensivaikutelman. Hyörivä ja pyörivä Zachary vaatii käsittelijöiltään huumorintajua ja pitkää pinnaa, mutta palkitsee kärsivällisyyden myös olemalla mitä kultasydämisin hoidokki ja yritteliäin ratsu.

Zacharyn käsittelyssä eniten totuttelua vaatii yleensä oriin vauhdikkuus. Tämä poitsu tekee kaiken nopeasti, sillä kuka sitä haluaisi jäädä maailman menoa liian syvällisesti miettimään? Esimerkiksi oria tarhasta hakiessa portti tulee aina laittaa kiinni, eikä jättää auki muka aikaa ja saranoita säästäen, kun tarhasta ollaan kuitenkin poistumassa - Zachary kun mielellään tulee reippaalla ravissa hoitajaansa vastaan, mutta voikin viime hetkellä väistää ihmisen otetta luokse pysähtymisen sijaan ja luikahtaa kiitolaukalla avoimesta ovesta ilman riimua saati narua. Oriin karkailut eivät ole vakavia - sillä se ei juokse kauas, lähinnä jonkun metrin loikkii varsamaisessa riemussa ja palaa sitten aina nöyrän koiramaisesti hoitajansa luokse silmät kirkkaina, että ”näit sä miten nokkela mää oon?!” - mutta rasittavia.
Karsinastaankin ori mielellään pujahtaa karkuteille, jos ovi on huolimattomuutta jätetty auki tai solmu liian helposti avattavissa. Zacharya ei miksikään kahlekuninkaaksi voi kutsua, mutta se järsii ja vetelee mielellään milloin mistäkin naruista ja joskus sekin onnistuu sopivan yksinkertaisen lukon aikansa väkerrettyään avaamaan.

Zacharyn hoitaminen karsinassa on kyllä aivan yhtä tyhjän kanssa, sillä aloillaan pysymiseksi se tarvitsee kiinnityksen kummaltakin puolelta, mikä onnistuu parhaiten käytävällä. Ori asettuukin kyllä mielellään keskelle tallikäytävää haistelemaan päivän tunnelmaa ja seuraamaan arjen tapahtumia, sillä sosiaalisena tapauksena se haluaa olla kaikessa mukana. Välillä se tuntuu oikein tärisevän terrierimäisesti innostuksissaan, jos tallissa on joku oikein mielenkiintoinen tilanne päällä. Zachary kommentoi myös asiaankuuluvasti kimakalla falsetillaan kaikkia tapahtumia, vispaa hännällään vimmatusti ja kuopii innoissaan.

Vaikka tuntuu, ettei poni pysy pöksyissään, on se kuitenkin siinä kiinnisidottuna varsin mutkaton hoitaa. Se ei juuri kerkeä kiinnittää mitään huomiota hoitajansa toimiin, mitä nyt välillä ehkä kurkistaa etujalkojensa välistä, kun takakavioita putsataan. Zacharya saa harjata, loimittaa, kengittää, piikittää tai vaikkapa klipata, kaikki käy tälle ilopillerille. Ainoastaan kaviot nousevat yleensä sangen vauhdikkaasti, joten varansa saa pitää, eikä klippausjälkikään ukkelin äkkinäisten liikahdusten jälkeen välttämättä ole sitä siisteintä.
Varustaminenkaan ei ole mikään ongelma, ja itse asiassa joskus suitsia laittaessa ori tykkää jäädä hoitajansa kainaloon hetkeksi. Yksikään muu poni ei ole koskaan vastaavaa harrastanut, mutta ilmeisesti Zachary tuntee kuolaimien suuhun laittamisen jonkinlaiseksi hellyydenosoitukseksi ja haluaa siksi itsekin jäädä puhkumaan hetkeksi hellään halaukseen ennen remmien kiinni laittoa.

Ratsastaessa Zachary on ehdottomasti energinen ja vauhdikas! Sillä on kuitenkin tapana kauhoa mahtipontisesti menemään pelkillä etujaloillaan takapään laahatessa hikisesti perässä, joten yleensä sitä saa pyytää liikuttamaan itseään hieman paremmin - selkään tarvitaan siis myös hurjapäistä kuskia, joka uskaltaa käyttää pitkää raippaa myös menevällä ratsulla, eikä hätkähdä siitä, että ori ehkä alkuun hölmöilyissään kiihdyttää tahtia, ennen kuin ymmärtää ottaa takajalkansa alleen. Ukkeli tarvitsee melko vahvaa kuolaintukea toimiakseen hyvin ja löytääkseen oman työskentelymuotonsa, mutta se on myös hyvä jarrujen kannalta. Puolipidätteitä ei voi Zacharyn kanssa liikaa tehdäkään, vaan on hyvä hidastaa ja hillitä etupäätä, jotta takapää saadaan mukaan menoon ja painopiste siirtyy etupainoisesta kamelista taaksepäin. Rullalle oria ei kuitenkaan sovi vetää, sillä pää ryntäissä takapää tuppaa kevenemään herkästi ja Zachary piristää koulutuuppausta muutamassa railakkaalla pukilla!

Poitsun paras osaaminen on selkeästi esteillä, joilla siltä löytyy hyvin terävä pomppu ja pyöreä kaari. Myös etupainoisuus tuntuu tasoittuvan Zacharylla automaattisesti hypätessä tai edes puomiharjoituksissa, sillä jo pienet kavaletit kannustavat sitä takapäänsä käyttöön pikkupomppujen ponnistuksissa ja etupää nousee korkeammalle ylös. Ori innostuu herkästi ja vaatii vakaakätistä, myös pohkeella tiiviisti mukana olevaa kuskia, jottei pääse juoksemaan satulan alta pois - vaikka poni osaakin arvioida hyvin ponnistuspaikat ja alastulot, tarvitsee se jonkun hillitsemään itseään kaarteissa ja ohjaamaan seuraavalle esteelle. Se ei kiellä koskaan ja hyppää hyvin rohkeasti, mutta voi touhotuksissaan juosta kyllä esteen ohi, jos joku muu este on houkutellut sitä enemmän.
Zachary on ehdottoman ketterä poni radalla ja kääntyy vaikka kolikon päällä ympäri, vaikka kouluharjoituksissa takaosakäännös ei tunnu sujuvan sitten millään!

    Suku

 isä Tar-Anárion
    km, 118 cm, wm
 ii. Adolphus
    wm, evm
 iii. Antiquarius
    wm, evm
 iie. Rhodoria
    wm, evm
 ie. Winterport Uma
    wm, evm
 iei. Cocoa King
    wm, evm
 iee. Winterport Uriella
    wm, evm
 emä Rijsboek Zoya NLD
     rt sabino, 116 cm, wm
 ei. Kibbelveen Troy
      prn, 119 cm, wm, evm
 eii. Tryweryn Cruel Odysseus
    rnvkkkm, 120 cm, wm, evm
 eie. Kibbelveen Guinevere
    rnkm, 117 cm, wm, evm
 ee. Rijsboek Zacqueline
    rt sabino, 114 cm, wm, evm
 eei. Rijsboek Zorro
    m sabino, 119 cm, wm, evm
 eee. Rijsboek Angélique
    vkk, 115 cm, wm, evm

    Jälkeläiset

Zachary on tarjolla welshponijalostukseen!

24.07.2013 t. Llawn Lleuad Dawn (e. Caelwen Luned), omistaja: Paraatiponit
20.06.2014 o. Zack Dawn (e. Chigeon Sin), omistaja: Omppu
06.11.2014 o. Zeo Dawn (e. Gwalch Wyn Llessar), omistaja: Jannica
22.12.2014 o. Zephyr Dawn (e. Kyleigh Dawn), omistaja: Daivive
29.03.2015 t. Mewian Zera (e. Kassidy Dawn), omistaja: felissa
01.03.2016 t. Gwynedd Larissa (e. Adwr Lloer), omistaja: Omppu

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

01.05.2015, päiväkirjamerkintä
Näin vapun kunniaksi tein päätöksen siitä, että Zachary lähtee edustamaan seuraavaan VWY:n laatuarvosteluun! Eihän yhdenkään itseään kunnioittavan welshoriin ura voi tulla päätökseen ilman VWY:n palkintoa. Nyt täytyy vain alkaa täydellä tohinalla valmistella tätä meidän metsittynyttä pikku-töpöjalkaa siihenkin koitokseen. Talvikarvan rippeistä on päästävä eroon ja saatava poni muutenkin edustavaan kuosiin. Sopivasti pitäisi olla aikaakin pieneen loppuajan kiristelyyn, eli vähän tiukempaa treeniä, josko lihakset saataisiin elintasoihrakerroksen alta erottumaan hieman paremmin ja Zachary voisi oikein uljaana loistaa muiden ponien joukosta. Luultavasti takaisin tekemisen meininkiin pääseminen on oriistakin vain mukavaa, vaikka se on kyllä erittäin mainiosti sopeutunut oloonsa myös pelkkänä oloneuvoksena. Mitäpä muuta voi pieni poni kaivata, kun ympärivuorokautista vipeltämistä pihatossa muiden yhtä innokkaiden lapsenmielisten oriinkoltiaisten kanssa? Eipä kai muuta.

29.03.2015, päiväkirjamerkintä
Zacharylle on jälleen siunaantunut uutta jälkikasvua! Meowin omistuksessa oleva meikäläisen kasvattama tamma Kassidy pyöräytti tänään pirteän tammavarsan. Kuvista päätellen se muistuttaakin kovasti värinsä puolesta isäänsä! Viime aikoina olen miettinyt Zacharyn jalostuskäyttöä ja tuntuu, että sen jälkeläiset alkavat olla tehtyinä. Ehkä siitä voi vielä yhden tai kaksi laittaa, mutta sen varsat ovat päässeet niin hyviin koteihin, että kohta kyllä Zacharya eläkeläishengailu odottaa. Sen ensimmäinen varsa, meille jäänyt C-tamma, on kerennyt jo itsekin varsoa ja muut ovat kovaa vauhtia kilpakenttiä tahkoavia tulevaisuuden superponeja. Varsinkin Zephyr-nimisestä varsasta tullee vanhempana todellinen tähti, mikäli se vaan selviää sinne asti itseään telomatta. Welshoreilla kun on vähän sellaista taipumusta..

14.02.2015, päiväkirjamerkintä
Zachary kävi jälleen piitkästä piitkästä aikaa pyörähtämässä NJ:n näyttelyissä ponitila Adinassa pidetyissä welshpippaloissa. Tällä kertaa ilman sarkasmia, taisi ori oikeasti paikan päällä tehdä surkuhupaisan näyttelyuransa todellisen ennätyksen: tällä kertaa se ei ollut vihoviimeinen, vaan ensimmäinen, joka ei saanut palkintoa! Toisin sanoen Zacharyhan oli huonoista paras! Eipä ollut tosiaankaan turha reissu tämä, ottaen huomioon osallistumismaksut, ponien puunaamiset, bensakulut, apuna olleiden tallityöntekijöiden liksat ja sen, että tälläkin ajalla olisi kotopuolessa voinut tehdä yhtä sun toista tärkeämpää hommaa. Mutta eipä siinä. Hauskojahan nämä poninäyttelyt ovat ja lähti meille onneksi muille poneille sertejä. Zachary se vaan ei saa käännettyä tuomareita puolelleen noilla sen pienillä töpöjaloilla ja makkaramaisella olemuksellaan. Kai se nyt on viimeistään uskottava!

10.12.2014, päiväkirjamerkintä
On myönnettävä, että olen helposti lannistuvaa sorttia. Zacharyn näyttelydebyytti oli todellinen fiasko, mutta asiaa riittävän kauan aikaa (puoli vuotta) käsiteltyäni, ajattelin antaa näyttelyille uuden mahdollisuuden. Sain kuulla Stableyardissa pidettävistä welsh-, friisiläis-, ja puoliverinäyttelyistä ja ajattelin tuon kokoisista pippaloista löytyvän kyllä joka sortin sukankuluttajaa, eli jonkun olisi pakko olla vielä surkeampi ulkonäöltään kuin Zachary. Matkaan lähdettiin jälleen kerran optimistisina. Zachary oli reissaamisesta selvästi innoissaan, se kun ei ole tainnut trailerissa matkustaa sitten viime näyttelyiden. Paikan päällä se pisti heti shown käyntiin, kiljui ja hirnui niin, että kaikki varmasti huomasivat, kuka on saapunut paikalle. Ja onneksi se piti itsestään niin suurta meteliä, että kaikki varmasti seurasivat sitä kehässä ja huomasivat, miten se sijoittui.. Viimeiseksi! Siis aivan vihoviimeiseksi. Hännänhuipuksi. On tässä meillä todellinen showtähti. Tämän jälkeen olo on kyllä sen verran musertunut, että näyttelyt saavat ehkä vähäksi aikaa jäädä..

31.05.2014, päiväkirjamerkintä
Tänään Zachary pääsi ensimmäistä kertaa näyttelyihin esittelemään itseään! Vaikka olinkin kovin varma tämän taskuraketin taatusta menetyksestä, emme kuitenkaan uskaltaneet aivan vieraisiin maisemiin lähteä kekkuloimaan, vaan suuntana oli tutuissa ja turvallisissa Riiviöissä pidetyt welshnäyttelyt. Hyvähän se on aloittaa matalan kynnyksen hipoista, niin kuin ratsastuskilpailuissakin! Eilisen päivän puunasin Zacharya oikein hienoksi ja ori tuntui itsekin aistivan, että nyt on meneillään jotain normaalista poikkeavaa ja spesiaalimpaa. Se olikin aamulla karsinassa (ei, minä en päästä vastapestyä, seuraavana päivänä esiteltävää ponia takaisin pihattoon mylläämään..) vastassa oikein pörheänä ja tepsutteli innokkaasti aloillaan, kun tein vielä loppusilauksen ja pistin ponin kuntoon traileria varten. Onneksi käytin tuntitolkulla aikaa ponin kuuraamiseen ja rahaa tuhansiin puteleihin ShowSheenia ja muuta hömppää, sillä kaikkien odotusten vastaisesti Zachary sijoittui toisiksi viimeiseksi koko luokka! En voi ymmärtää tätä! Olisi ihan hyvin voinut mennä takkuisen karvakasan kanssa, tulos olisi varmaan ollut sama.. Pöyristyttävää. En ikinä toivu tästä järkytyksestä.

23.10.2013, päiväkirjamerkintä
Zacharyn kilpauralle ei montaa voittoa mahdu, useita sijoituksia kylläkin, mutta tänään Juksulassa pidetyissä estekilpailuissa meni kaikki siinä määrin putkeen, ettei siltä komeimmalta ruusukkeelta voinut välttyä! Ori tuntui jo lämmittelyssä tosi hyvältä. Jostain syystä se oli hyvin pörheänä ja oikein esiintyi, mikä helpotti huomattavasti sen vertymistä pitkän matkan jälkeen. Ponnua tuntui löytyvän takapäästä vaikka millä mitalla ja koska luokka oli päivän ensimmäinen, ei verkassakaan ollut vielä hirveää ruuhkaa ja saimme otettua normaalia enemmän lämmittelyhyppyjä ennen rataa. Joskus Zacharylla on tapana räjähtää radalla, mutta kiitos useiden lämppähyppyjen malttoi se radalla kuunnella, eikä sännännyt hullun lailla ensimmäisellekään esteelle. Radan suoritimme ehkä ensimmäistä kertaa täysin tyylipuhtaasti ja vielä todella ripeään aikaan. Jäivät siinä isommat ponit nuolemaan näppejään, kun voiton 60 ratsukon luokasta vei 118-senttinen miniatyyri!

31.08.2013, päiväkirjamerkintä
Zacharyn kisakausi on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja olemme tahkonneet läpi tässä kesän aikana jo ties kuinka monta esterataa, hyppyä, lähestymistä ja kilpailupaikkaa. Homma alkaa pikkuhiljaa muuttua rutiiniksi, mutta ihan kaikkea ei vielä uskalleta. Esimerkiksi tänään kävimme Zacharyn kanssa vetämässä kaksi rataa ERJ-cupissa, jossa pelattiin sen verran varman päälle, että osallistuttiin vain pikkuponiluokkiin 40 ja 60 senttiin. Paikalla oli taas tuttuun tapaan sellainen härdelli, että ihmettelen suuresti, miten meidän trailerimme enää mahtui mihinkään muiden miljoonien traikkujen joukossa ja ehdimme vielä pistää ponit ajoissa kuntoon ja radalle! Alkulämmittely jäi kyllä vähän lyhyeksi, mutta se ei radalla haitannut. Zachary oli hyvin meneväisellä päällä ja se kiisi kyllä kovempaa kuin koskaan. Onneksi matalalla radalla tiputuksista ei juuri ollut vaaraa ja lopulta ori sijoittuikin neljänneksi koko luokassa! Komea rusettikin saatiin kotiin viemisiksi.

19.06.2013, päiväkirjamerkintä
Tänään vietettiinkin Zacharyn kolmevuotispäiviä! Pikkuponista on nyt vihdoin ja virallisesti kasvanut aikuinen ori! Paperilla asia tietenkin näyttää paljon hienommalta kuin onkaan, sillä oikeasti tällä poitsulla on vielä paljon kasvettavaa sekä henkisesti että fyysisesti. Pituuskasvu on varmaan päättynyt, pari senttiä voi kyllä tulla vielä sitäkin johonkin suuntaan, leveyttä pitäisi ainakin tulla toivottavasti enempi lihasten ja vähempi ihran muodossa ja pääkopassa pitäisi tapahtua notkahdus lapsellisesta sähellyksestä aikuismaiseen järkevyyteen, hillittyyn rauhallisuuteen ja kärsivällisyyteen. Ja tuota viimeistä muutosta saadaankin varmaan odotella kaikista pisimpään.. Mutta eipä tässä kiirettä ole. Ei Zachary mikään puoliverinen ole, eikä meillä ole hätää kilpailuihin tai muuallekaan. Keräillään nyt ensin vielä oikeista ponihommista kokemusta kotona ja sitten vasta suunnataan maailmalle.

20.04.2013, päiväkirjamerkintä
Zachary on kasvanut viime aikoina hurjaa vauhtia ja siitä onkin lutviutunut todellinen vipeltäjä! Tätä vauhdikkaampaa taskurakettia saa kyllä etsiä. Kun silmä välttää, on Zachary jo mupeltamassa omiaan hoitajan välineillä, singahtanut aidan raosta karkuun tai vääntänyt itsensä solmuun. Vähän ADHD:n vikaa siinä selvästi on, mutta toisaalta, käytös on ihan tyypillistä eikä mitenkään liian huolestuttavaa vuosikkaalle pikkuponioriille. Toivottavasti sille kasvaa vähän järkeä päähän ja malttia, kunhan se tuosta hieman kasvaa. Menojalan vipattamisesta huolimatta Zacharya on ollut suht helppo kouluttaa ja opettaa, sillä se on hyvin utelias ja kiinnostunut kaikesta uudesta. Kovin kauaa se ei jaksa saman asian toistamista ja lyö homman silloin helposti leikiksi, mutta kun joka päivä jonkin aikaa sen kanssa opettelee uusia juttuja, ovat ne kyllä hyvin iskostuneet sille päähän. Kyllä tästä ajan mittaan hyvä saadaan!

19.03.2013, päiväkirjamerkintä
Ponivarsat ovat varmaan paras asia tässä maailmassa. Ja vielä parempaa on se, kun niitä sattuu omalle kohdalle! Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut oman tuontitammani Zoyan astuttamista, mutta ori puuttui. Vihdoin ja viimein jokaisen kiven ja kannon käännettyäni sopiva ehdokas löytyi Pencalowista. Kyseessä oli sutjakka, hyvin menevä ja aina liikkeessä oleva estepainotteinen ori, joka natsasi täydellisesti hieman rauhallisemmalle, synnynnäiselle siitostammalle Zoyalle. Ei muuta kuin poneille hynttyyt yhteen ja varsaa odottelemaan! Tiineysaika sujui hyvin ja tänään vihdoin ja viimein päätti tamma pyöräyttää varsansa maailmaan. Ja sieltä saatiin oikein pirtsakka ja tarmokas pieni ori! Nimikin oli mietitty jo valmiiksi molemmille sukupuolille, ja poitsulle se tulee olemaan Zachary emää mukaillen. Kyseessä on emänsä kaltainen rautias, jolla on läsi ja jalkojen vaaleudesta päätellen pitkät sukat tulossa vanhemmiten! Ja kovasti kyllä muistuttaa isäänsä muun kuin värin puolesta. Saas nähdä, mitä tästä kehkeytyy.

    Kilpailut

Zacharylla kilpaillaan pääpainoisesti esteratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 61 kpl

29.06.13, ERJ, 80 cm : 01/26
15.07.13, ERJ, 80 cm : 04/55
01.08.13, ERJ, 80 cm : 02/50
04.08.13, ERJ, 80 cm : 07/50
10.08.13, ERJ, 80 cm : 02/50
20.08.13, ERJ, 60 cm : 04/30
21.08.13, ERJ, 60 cm : 04/30
12.08.13, ERJ, 80 cm : 05/40
14.08.13, ERJ, 80 cm : 05/40
16.08.13, ERJ, 80 cm : 05/40
23.08.13, ERJ, 80 cm : 05/30
31.08.13, ERJ Cup, 40 cm : 04/37
16.09.13, ERJ, 80 cm : 06/40
19.09.13, ERJ, 80 cm : 02/40
19.09.13, ERJ, 80 cm : 04/40
06.09.13, ERJ, 80 cm : 03/40
08.09.13, ERJ, 80 cm : 06/40
06.09.13, ERJ, 70 cm : 04/17
08.09.13, ERJ, 70 cm : 02/15
24.09.13, ERJ, 60 cm : 06/50
24.09.13, ERJ, 80 cm : 07/50
27.10.13, ERJ, 80 cm : 06/40
18.10.13, ERJ, 80 cm : 02/60
20.10.13, ERJ, 80 cm : 05/60
23.10.13, ERJ, 80 cm : 01/60
16.11.13, ERJ, 80 cm : 07/50
20.11.13, ERJ, 80 cm : 05/50
01.12.13, ERJ, 80 cm : 05/30
09.12.13, ERJ, 80 cm : 02/50
13.12.13, ERJ, 80 cm : 04/50
18.12.13, ERJ, 80 cm : 06/50
05.12.13, ERJ, 60 cm : 05/32
05.12.13, ERJ, 70 cm : 02/32
21.12.13, ERJ, 60 cm : 03/13
23.12.13, ERJ, 60 cm : 01/13
08.01.14, ERJ, 80 cm : 02/50
24.01.14, ERJ, 80 cm : 03/30
29.01.14, ERJ, 80 cm : 03/30
30.01.14, ERJ, 80 cm : 01/30
19.01.14, ERJ, 80 cm : 02/40
11.01.14, ERJ, 80 cm : 04/49
12.01.14, ERJ, 80 cm : 04/49
07.02.14, ERJ, 70 cm : 02/40
07.02.14, ERJ, 80 cm : 03/40
08.02.14, ERJ, 80 cm : 03/40
12.02.14, ERJ, 70 cm : 03/40
12.02.14, ERJ, 80 cm : 05/40
13.02.14, ERJ, 80 cm : 03/40
27.01.14, ERJ, 80 cm : 02/63
31.01.14, ERJ, 70 cm : 05/54
06.02.14, ERJ, 70 cm : 02/32
10.02.14, ERJ, 70 cm : 01/32
03.02.14, ERJ, 50 cm : 05/30
09.02.14, ERJ, 50 cm : 05/30
10.02.14, ERJ, 50 cm : 05/30
03.02.14, ERJ, 80 cm : 03/30
12.02.14, ERJ, 50 cm : 02/17
10.02.14, ERJ, 50 cm : 03/17
14.02.14, ERJ, 80 cm : 01/50
17.02.14, ERJ, 80 cm : 02/50
22.02.14, ERJ, 80 cm : 02/50

 

Zachary Dawn on virtuaalihevonen.
Kuva on käytössä kuvaajan luvalla.
Kaiken muun materiaalin © dani 2016, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!