otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Adwr Kestrel VH04-024-9295

     

  Virallinen nimi   Adwr Kestrel   Säkäkorkeus   120 cm
  Lempinimi   Kassu   Syntynyt   28.10.2007, VHKR
  Rotu   Welsh mountainponi   Sukupuoli   Ori
  Väri   Ruunikonkimo   Kasvattaja   Brenn Ponies
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Yleis/estepainotus

Koulutustaso: heB, 90 cm
Käyttö: Siitosponi

Saavutukset: VWY-II, 5 + 7 + 9 + 20 + 5 = 46p. Tilaisuuden paras poni 15.04.2010
                    YLA1, 31 + 42 + 34 + 35 = 142p, 30.10.2013
                    "Laadukas poni. Tekstit olivat mielenkiintoisia!
                    Jälkeläisillä olisi saanut nostettua
                    pisteitä vielä ylemmäksi."


Kassu täytti 4 vuotta 26.02.2008

    Taustaa

Kassusta kiinnostuin sen mielenkiintoisen suvun takia ja tarjoukseni heitin aikalailla sen suurempia suunnittelematta - Toki mielessäni oli jo melko pitkään kummitellut toisen mountainponin osto Fealle kaveriksi, mutta olin ehkä ajattelut lyhyemmän suvun omaavaa tapaus, jolla voisin parittaa Fean: no, Kassun sukuun sitten rakastuin sen jumalattomasta pituudesta huolimatta, ja hommasin Fealle mieheksi toisen oriin Jackin - Jos heistä sitten jokin kaunis päivä saisin jalostettua Kassulle pitempisukuisen kaverin... Suuria suunnitelmia, mutta ehkä myös oikeaa toimintaa?

Kassu kuuluu tällä hetkellä yksiin tallimme vanhimpiin asukkaisiin, mutta kunnioituksensa eläkeläisenä ukkopaha on kyllä ansainnut. Sillä on todella upea kilpaura takanaan emänsä tapaan esteradoilla, eikä allekirjoittanut omista kovinkaan montaa muuta samaan sijoitusmäärään yhdessä lajissa yltänyttä hevosta. Myös yllättäen valjakkoajossa on tämä ryhdikäs herrasmies kunnostautunut, enkä sitä kyllä yhtään ihmettele sen upeiden liikkeiden ansiosta. Myös vauhdin hurmasta ja luonnon haasteista sekaisin koostuvissa kenttäkisoissa on Kassu pariin kertaan startannut, ja vienyt sijoituksen kummallakin kerralla nimiinsä - ai, ai, Kassuseni, olet sä vaan aika epeli!

    Luonnekuvaus

Koskaan, en koskaan ole omistanut, en edes ollut tekemisissä Kassun kaltaisen kaunosielun kanssa, ja aina kertoessani lähitallin tädeille ponini olevan vielä ori, niin siinä lähtee sitten taju tädiltä jos toiseltakin, niin ihmisrakas ja herkkä poni pieni Kassumme on. Välillä toki sekin esittää kovista, sillä eihän oriin sisäinen taistelija voi aivan tunteelliseksi heittäytyä, mutta kyllä ikävä kovista esittävän ponin kotiin ajaa, niinhän kuuluu se vanha sanonta!

Vaikka naiset usein pitävätkin herkistä pojista, voi Kassu hiukan hermoilla hameväen ympäröimänä, mutta pysyy useimmiten hyvin ruodussa jämptin hoitajan pitäessä jöötä. Oriin hermoiluun kuuluu lähinnä paikallaan polkeminen ja pään viskominen, mutta kunhan oria kieltää pehmeästi mutta painokkaasti, se kyllä uskoo ja lopettaa hötkyilyn; ääntään oriille ei juuri tarvitse korottaa, siitä se vain hermostuu enemmän.

Hoitaessa Kassu on oikein miellyttävä ori. Nuorempana se välillä keksi joitakin tyhmyyksiä (sen suosikkeihin kuului ehdottomasti "kaada harjaämpäri ja kun hoitajasi kyykistyy nostamaan harjoja, pukkaa hänet päälläsi seinään"-temppu), mutta vanhemmiten sekin on jäänyt. Ori seisoo kiltisti paikallaan, ja pyrkii nauttimaan kaikilla mahdollisilla tavoilla harjauksesta. Mutta koska Kassun aistit ovat useimmiten äärimmillään, sen ohutta karvaa ja herkkää ihoa ei sovi raapia brutaaleilla juuriharjoilla tai kumisualla, eikä sen herkkiin sieraimiin sovi yhtäkkiä tunkea kylmää ja märkää pesusientä, jonka kosketuksen herkällä turvallaan tuntiessaan voi ori saada totaalisen hepulin.

Ratsastaessa Kassu on todella herkkä, eikä siedä ratsastajaltaan yhtäkään ylimääräistä liikettä selässä. Ori on todella osaava, ja sitä on helppo ja kevyt ratsastaa, mutta huono ratsastaja pilaa oriin sataprosenttisen yrityksen ja ilon toteuttaa tarpeitaan, jotka ovat satula selässä täydelliseen harmoniaan pyrkiminen ratsastajansa kanssa. Ratsastajan on hallittava kroppansa ja osattava ratsastaa hyvin istunnalla. Vaikka Kassu voi viipottaa hyvin säälittävällä askeleella varsinkin alkutunnista, on se on kuitenkin vahva ori, ja hyppää pienistä poneistani parhaiten. Kassulla on hyvä hyppytekniikka, ja se osaa käyttää selkäänsä sekä takajalkojaan.

Tämä näkyy myös kouluratsastuksessa, se pysyy hyvin melko lyhyenä niin käynnissä, ravissa kuin laukassakin ja astuu sopivasti alleen varsinkin näin pieneksi poniksi. Ori on myös helppo ratsastaa hyvään työskentelymuotoon ja se antaa helposti periksi niskastaan. Useimmiten se itsekin hakee parempaan muotoon, mikäli se aivan kaula rullalla kulkee. Kassu menee kuitenkin aivan sekaisin, mikäli sitä aletaan "pakottaa" peräänantoon. Kouluratsastuksessa Kassun bravuuri on ehdottomasti ravipohkeenväistö, joka sujuu melkein yhtä hyvin kuin GP-tason puoliveriseltä, sivulle syvään poljenta on varmaa ja vahvaa.

Esteillä ori pysyy hyvin hallinnassa, tosin saattaa vaativalla radalla alkaa käymään ylikierroksilla, ja oriin pitäminen kontrollissa voikin olla aika-ajoin hyvin vaikeaa. Pieni poni on kuitenkin hyvin notkea ja kääntyy helposti tiukoissakin tilanteissa, jolla saadaankin hyvin korjattua uusinnassa mahdollisia perusradalla tulleita aikavirheitä loivien ja pitkien teitten takia. Kassun ratsastajalta vaaditaan kanttia olla vähän ronski pidätteiden kanssa, vaikka sileällä Kassu siitä sekoaisikin: Nyt ollaan kuitenkin esteradalla. Hypyt ovat oriilla hienoja ja voimakkaita, ja se mielellään valitsee parhaan ponnistuspaikan itse - Ratsastaja on vaan hyvä ja antaa ohjaa!

    Suku

 isä B.B. Castwell
    wm
 ii. Rockie's Cast Away
    wm
 iii. Livin' On A Prayer
    wm
 iie. Beautiful Riveria
    wm
 ie. B.A. Baby Sunshine
    wm
 iei. Gleaming Power
    myös nimellä Säkenöi Voimaa, wm
 iee. Hannan H Diva
    wm, kadonnut
 emä Okariinan Cattle Brand
     ERJ-I, YLA2, VWY-III, KTK-II, wm
 ei. WH's Fyn Lleufer
      YLA3, esiKTK, wm
 eii. Rewind's My Pretty Pony
    wm
 eie. Fiction's Ladybird
    wm
 ee. MW Pandemonium
    YLA1, VWY-III, KTK-III, wm
 eei. MES Neverlasting
    wm
 eee. WS Arianwen
    KTK-II, wm

Kassulla on hieno suku (voit tutkia kuudenpolven versiota täältä) - se on miksaus lyhyempää, vanhaa linjaa ja pitempää, hieman uudempaa linjaa. Juuri sukunsa ansiosta oriista kiinnostuin, eikä minua haittaa sen suvun lievä epätasaisuus - isänpuolelta sillä on virtuaalimaailmassa sukua tasan kolme polvea, kun taas emänpuolelta suku jatkuu pitkälle, osittain myös yli kuudennen polven.

    Jälkeläiset

Kassu on tarjolla welshponijalostukseen!

08.08.2011 t. Gwalch Ariel (e. Anfarwol Aur Gwyn), omistaja: Juli
15.06.2016 t. Harddwch Cysgu Ion (e. Hugan Goch Fach Ion), omistaja: Ionic

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

Estevalmennus 15.10.08 Manetherenissa, valmentajana wee
Kommentit: "Kassu todellakin halusi itse päättää ponnistuspaikan. Puomeillakin poni näytti menevän oman päänsä mukaan, mutta meni silti todella hienosti kaikkien puomien yli. Kertaakaan ei kolahtanut. Jumppasarjoilla sinulla ei taaskaan ollut hirveästi päätäntävaltaa, joten alkuun sait tehtäväksi ratsastaa Kassun joko liian lähelle ja lähtemään liian kaukaan. Tämän harjoituksen sinunkin mielipiteelläsi oli jotain merkitystä ja toimitte hyvin tiiminä, kun edessä oli 5 melko korkeaa estettä. Tuntinne meni oikein hyvin."

Estevalmennus 02.11.08 Acapellassa, valmentajana femm.
Kommentit: "Kassun ja danin meno näytti melko hyvältä! Kassu meni rohkeasti esteet kuin esteetkin ja ratsastaja tiesi täsmälleen mitä teki. Lähestymiset onnistuivat nappisuorituksen, mutta vauhti ennen estettä voisi olla hieman rauhallisempi. Nyt tultiin vähän holtittomasti, mutta siitä huolimatta hyppy onnistui ja ratsastaja oli täysin mukana hypyssä. Hyvä!"

05.11.08, päiväkirjamerkintä
Kilpailuiden huumaa! Kassu on ehdottomasti yksi tämän hetkisistä parhaista kilpahevosistani mountainponien saralla, ukko hyppää lähes rajattomasti, väsymättä, supersuurella innolla sekä tarkkana kuin porkkana - sijoituksia on suorastaan ropissut kilpailuista sellaisella vauhdilla, että kohta tarvitaan sateenvarjoa. Mies on varmaan aivan juuri napannut paikkansa kilpauralta eläköityneiden ponien katraasta, ja sen jälkeen voidaan suunnatta nokka kohti uusia seikkailuita nimeltä laatuarvostelu sekä siitostoiminta. Valitettavasti ainakaan itselläni ei ole tarjota ponille astuttavia tammoja, sillä ainoa pitkäsukuiseni Duskette on kaukainen sukulainen Kassulle. Vähintäänkin laatiksen jälkeen luulisi löytyvän sulhasia, mutta katsoo nyt. En pidä kiirehtimisestä, joten sellaista en aio tehdäkään. Ei Kassu vähään aikaan kupsahda!

Estevalmennus 02.07.09 Barrier Stallissa, valmentaja-Wetchedin valvovan silmän alla
Ratsastajan kuvailema ongelma: "Oiva hyppääjä + estepelkoinen ratsastaja ei voi olla yhtäsuurikuin puhtaasti suoritettu esterata ja sinivalkea rusetti. Koulupenkin painajaksi iäkseen jäänyt allekirjoittanut on helisemässä estekilpailuissa, ja siksi niissä kiertäminen on jäänyt estepainotteistenkin kopukoiden kanssa hyvin vähäiseksi.
Luottohyppääjän avulla (ettei dani vain lennä seinään 30-senttisen ristikon jälkeen) kosiskellaan nyt osaavalta wetched-tädiltä vinkkejä esteiden ylitykseen, hermojen kasassa pitämiseen sekä hevosenhallintaan esteillä. Pienisuurelle oriillekaan kurinpalautus ei olisi haitaksi. Kai opettajallamme on pitkä pinna ja kuuluva ääni?"

Valmentajan kommentit tunnista: "Valmennuksen toinen welsh-ratsukko osoittautui jokaisen valmentajan painajaiseksi, aivan kuten ratsastaja oli etukäteen varoittanut. Pinnani on kaikkea muuta kuin pitkä, mutta ratsukko selvisi lähinnä säikähdyksellä monista tilanteista. Kevyen oloinen Kassu-ori suorastaan liisi maneesin uralla, samoin esteitä ylittäessään. Kuitenkin komeamman numeron meille esitti ratsastaja joka hölskyi selässä ohjat pitkällä jalustin jalasta vähän väliä pudoten. Kassu selvästi innostui tästä ja oli suorastaan mahdoton lopputunnista. Tunnin aiheena oli selvittää ratsukon oma tekniikka ratsastaa rata mahdollisimman nopeasti. Lämmittelyksi hyppäsimme ristikoita ja lopuksi 70 sentin korkuisiksi korotettuja pystyesteitä. Ratana hyppäsimme hevosen tasosta riippuen korkeintaan 80 sentin pystyesteitä ja oksereita, mukana oli myös yksi muuri, joka tuotti joillekkin hevosille ongelmia. Juuri tämä muurieste oli selvästi poniorin suosikki, jolla retuuttaa dania. Pidä ohjastuntuma ja kyynärkulma, pidä pohje kiinni ja paina kantapäät alas, nämä asiat opetetaan jo esikoulussa! Kassulla itsellään oli hienoja suorituksia."

20.07.09, päiväkirjamerkintä
Nyt, kun allekirjoittaneen jokin aika sitten uudelleen alkanut estepelko on alkanut hellittää, olisi todella mukava hypätä pitkästä aikaa ihan kunnon esteitä - ja mikäs sen parempi ratsu alle, kuin höyhenen kevyt ja superherkkä Kassu?! Valitettavasti kuitenkin tuo kesälaitumilla rutkasti pyöristynyt poikamies ei ollut asiasta yhtä innostunut kuin minä, vaan estetreenimme niin sanotusti levisivät käsiin - ori ylitti kavaletteja laiskasti ravissa danin heiluessa selässä kuin kaappikellon viisari. Sattuipa siihen sitten pari tallityöntekijää naureskelemaan näkyä, vaikkei siinä mitään hauskaa ollut!
Kassu on todellakin viime aikoina päässyt lihomaan, mutta vaikea sitä on rajoittaa, kun poni on vuorokauden ympäri pihalla syömässä. Pitäisi varmaan siirtää otus nuorien oriiden kanssa samojen aitojen sisäpuolelle, joutuisi ukkopaha liikkumaan vintiöitä kouluttaakseen ja oman rauhansa säilyttääkseen. Yhtäkään omaa vauvaa ei tämän kesän nuorten oriiden laitumella Kassulla ole, kas kun en löydä sille mistään sopivaa seuraa. Asiaan on tultava muutos ennemmin tai myöhemmin!

05.08.09, päiväkirjamerkintä
Sanoista teoiksi, kuten joku viisas lienee joskus asioiden kulun ilmaisseen. Kassu on nyt oriiksi tasaisen luonteensa vuoksi nuorikoita kaitsemassa rellastustarhassa, jossa itse asiassa riittää pulskalle ponille enemmän syötävää, kuin sen omalla laitumella, kas kun eivät nuorikot välitä niin paljoa syömisestä kun on paljon ikäistä leikkiseuraa mukana. Ero edelliseen on kuitenkin siinä, että otus joutuu nyt pitkittämään pinnaansa (jota tarvitaan myös allekirjoittaneen ratsastustunneilla..), väistelemään sinne tänne ryntäileviä kakaroita ja osallistumaan välillä itsekin niiden riehumiseen vähän käytöstapoja opettaakseen. Onhan se ikävää, että pikkuiset joutuvat katselemaan Kassu-sedän varsin yrmeää naamaa päivästä toiseen, mutta se on niiden tulevaisuuden elämisen ja Kassun kasvaneen mahan kannalta tärkeää :D Lisäksi olisi mahdotonta laittaa oriiksi melkoinen pehmo, aikamiehen ikäinen Kassu, toisten aikuisten oriiden kanssa samalle laitumelle, poloinen höyhennettäisiin minuuteissa ja savustettaisiin ryömimään aitojen ali karkuun. Nyt kun useampia poneja on samoilla laitumilla, riittää poneille enemmän syötävää, kun on syksyä varten odottamassa käyttämättömiä ruohoalueita.

01.09.09, päiväkirjamerkintä
Syksy saapuu, syksy saapuu! Vaikka aurinkoisia päiviä vielä riittääkin samoin kuten syötävää maassa, on aika alkaa totuttelemaan ponien kanssa arkeen. Kassun liikuntaa olen lisännyt rutkasti, sillä se on päässyt väsähtämään aika tehokkaasti nyt kilpauransa loputtua. Siitosoriin hommia ei sille ole liiaksi sadellut, joten sen luonne on vielä nöyrä ja pehmoinen - pidetään vielä lihaksistokin hyvässä kunnossa, että tammoille riittää perään huokailtavaa!
Tänään allekirjoittanut kävi Kassun kanssa rusehtavalla pellolla vääntämässä koulua - suuria ympyröitä, askellajien parannusta ja parempaa raamittamista, venyttelyä, käynnistymistä talveen.. Ori oli kieltämättä melko laiskanpulskealla tuulella, mutta kyllä se kohta palaa entiseen työmoraaliinsa. Ukko kulki parin kurinpalautuksen jälkeen nätisti kuin pieni enkeli, ja on kyllä turhaa väittää, etteivätkö estehevoset taitaisi kouluratsastuksen saloja! Hieman ennen lopettelemista päästin Kassun laukkaamaan lähes vapaalla ohjalla kunnolla kovaa pellon reunaa pitkin, mistä se tuntui todella pitävän pitkästä aikaa. Talliin rauhoittumaan päästessä nahjusmainen Kassu oli kuin eri poni - liikunta tekee ihmeitä!

20.09.09, päiväkirjamerkintä
Kassun tehotreenaus on jatkunut läpi tämän kuun, ja vaikka mahaa vielä melko rutkasti onkin, ovat ne kadoksissa olleet lihakset löytyneet. Sitä itse asiassa toivoinkin, mielestäni vanhempi, kilpauransa lopettanut poni saa näyttää keski-ikäiseltä röhnöttäjältä mahansa puolesta, mutta aivan totaalisesti ei voi rapistua. Kassun todella komea ja kadehdittava ryhti on löytynyt ja se kulkee ensi kertaa kilpauransa jälkeen pitkällä, lennokkaan jäntevällä askeleella - kuin kouluhevonen musiikin mukaan tanssahdellen. Kavaletit ovat tuoneet sen raviin aivan uusia ulottuvuuksia, enkä yhtään epäilisi, jos otus yhtäkkiä tahtoisikin kokeilla muutamia koulustartteja kisoissa - suurille esteille ei enää kilpailumielessä aleta, mutta miksei nättejä ympyröitä ja pieniä sipsuttavia askeleita? Kyllähän sitä balettia miehetkin harrastavat! Ensi viikolla tänne kotiin tulee meille allekirjoittaneen hyvä ystävä valmentamaan kilpauraansa nyt syksyllä aloittavia hevosia, mutta olen varma, että aikaa löytyy myös Kassun vilkaisemiselle. Ensimmäinen kunnon estevalmennus suurilla esteillä pitkään aikaan, jännittävää!

Estevalmennus 27.09.09 kotimaneesissa
Kassu oli todellista tulta tämänpäiväisellä valmennuskerralla! Se oli virittänyt itsensä äärimmilleen, ja olen aivan satavarma, että se oli jotenkin osannut psyykata itseään tätä kertaa varten. Maneesiin ukko tanssahteli niillä pitkillä, katseen kestävillä askeleillaan ja heti alkuverryttelystä lähtien otus tuntui todella hyvältä. Ylitimme ohjauksen mukaan kavaletteja ympyrällä, mutta jo pian ne vaihtuivat kunnon esteisiin - ei todellakaan mihinkään korkeisiin sellaisiin, pysyttiin sitä alle 70 sentissä, mutta kuitenkin. Kassu oli todella pehmeä ja seurasi pienintäkin ohjetta hyvin kuuliaisesti, vaikka itse säädin aika kovasti siinä menossa - ori oli anteeksiantava, vaikka pari kieltoa tuli koko tunnin aikana oman sähläykseni vuoksi.

Tunnin pääaihe oli noin 80-senttinen rata tiukoilla kurveilla, haasteellisilla välimatkoilla ja värikkäillä erikoisesteillä varustettuna. Kassu ylitti innokkaana kuin pikkupoika jokaisen esteen ja oli valmis jokaiseen haasteeseen. Omassa istunnassani kyllä olisi ehkä melkoisesti parantamisen varaa, jäin muutamissa hypyissä jälkeen luoden painetta kuolaimen kautta, eikä ori päässyt jatkamaan niin rennon reippaasti kuin ennen hyppyä - tähän kuitenkin puututtiin hyvin, ja lopputunnista suoritukset olivat entistä parempia. Hyvää työtä, Kassu-ukkelini!

15.12.09, päiväkirjamerkintä
Long time no see! Kassu on ollut voimistuvan C-sektion kasvatukseni takia jonkin aikaa varjossa, mutta nyt olen muistanut oriin olemassaolon uudelleen - ja riemu-uutisia onkin tarjolla, ori tulee olemaan seuraavia VWY:n laatikseen tuputettavia poneja näillä näkymin muutaman tamman kera. Kassulla on kokemuksen tuomaa ikää ja rauhallisuutta käyttäytyä laatuarvostelutilaisuudessa kunnolla, oivia kilpailutuloksia sekä ryhdikkyyttä vaikka muille jakaa! Kassu-miekkosen on korkea aika päästä parrasvaloihin edes hetkeksi näyttämään ainekset, joista se on tehty ja jotka sitä ovat muovanneet - ja mikäs sen parempi paikka siihen kuin VWY:n laatuarvostelu!

Jotain harmiteltavaa kyllä näin joulun alla valitettavasti kuitenkin on, nimittäin Kassun kelpaamattomuus jalostukseen. Ori ei tunnu maistuvan yhtään kellekään ulkopuoliselle tammalle, ja siihen on kyllä selkeät syyt, sitä en koeta kiistää. Ilmeisesti täytyy vain jatkaa odottelua ja toivomista, että joskus tärppää - ainakin oman tallin tyttö Talaith Dawn olisi tulevaisuudessa varmasti vahva ehdokas, vaikka se koulusukuinen ja -painotteinen itse onkin. We'll see.

    Kilpailut

Kassulla kilpaillaan pääpainoisesti ERJn alaisissa kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 73 kpl (56 erj-sij, 15 vvj-sij, 2 kerj-sij)

20.08.08, ERJ, 80 cm : 03/13
22.08.08, ERJ, 70 cm : 04/50
23.08.08, ERJ, 80 cm : 03/61
25.08.08, ERJ, 70 cm : 05/82
22.08.08, ERJ, 80 cm : 06/50
23.08.08, ERJ, 80 cm : 05/40
23.08.08, ERJ, 80 cm : 06/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 01/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 02/40
23.08.08, ERJ, 70 cm : 04/40
23.08.08, ERJ, 80 cm : 04/40
29.08.08, ERJ, 80 cm : 02/37
25.08.08, ERJ, 70 cm : 04/28
07.09.08, ERJ, 80 cm : 02/18
07.09.08, ERJ, 80 cm : 04/50
10.09.08, ERJ, 85 cm : 01/30
15.09.08, ERJ, 80 cm : 04/68
22.09.08, ERJ, 80 cm : 02/30
19.09.08, ERJ, 80 cm : 01/50
11.09.08, ERJ, 70 cm : 06/40
03.10.08, ERJ, 70 cm : 06/40
03.10.08, ERJ, 70 cm : 06/40
03.10.08, ERJ, 90 cm : 01/40
07.10.08, ERJ, 70 cm : 06/40
12.09.08, ERJ, 70 cm : 01/40
15.11.08, ERJ, 80 cm : 03/15
13.11.08, ERJ, 80 cm : 08/84
13.11.08, ERJ, 80 cm : 08/84

17.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/20
20.08.08, VVJ, noviisi koulukoe poneille : 01/20
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 01/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 01/05
20.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/53
21.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/07
14.09.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/35
07.09.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 01/27
08.09.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/26
30.09.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille: 01/03
18.10.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/19
24.10.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 09/93
21.10.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/19
27.10.08, VVJ, noviisi kestävyys poneille : 02/20
13.09.08, ERJ, 70 cm : 04/40
08.09.08, ERJ, 70 cm : 02/50
08.09.08, ERJ, 70 cm : 02/50
18.09.08, ERJ, 70 cm : 04/40
17.09.08, ERJ, 80 cm : 03/42
18.09.08, ERJ, 80 cm : 02/42
22.09.08, ERJ, 80 cm : 05/40
24.09.08, ERJ, 80 cm : 04/22
25.09.08, ERJ, 70 cm : 03/19
25.09.08, ERJ, 70 cm : 05/50
26.09.08, ERJ, 70 cm : 06/50
23.09.08, ERJ, 80 cm : 01/30
26.09.08, ERJ, 90 cm : 02/40
26.09.08, ERJ, 90 cm : 02/37
28.09.08, ERJ, 80 cm : 05/33
30.09.08, ERJ, 80 cm : 02/59
27.09.08, ERJ, 70 cm : 02/18
01.10.08, ERJ, 80 cm : 02/19
29.10.08, ERJ, 80 cm : 06/50
11.10.08, ERJ, 80 cm : 06/73
12.10.08, ERJ, 80 cm : 03/40
08.10.08, ERJ, 70 cm : 04/37
05.10.08, ERJ, 90 cm : 03/50
27.09.08, ERJ, 80 cm : 01/30
27.09.08, ERJ, 90 cm : 03/30
13.11.08, ERJ, 80 cm : 05/89
10.11.08, ERJ, 70 cm : 01/45
05.11.08, ERJ, 70 cm : 02/20

05.09.08, KERJ, harrasteluokka : 01/23
10.09.08, KERJ, harrasteluokka : 01/36

 

Adwr Kestrel on virtuaalihevonen.
Kaiken materiaalin © dani 2017, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!