otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Poniniemen Goldy VH13-023-0050  Virallinen nimi   Poniniemen Goldy   Säkäkorkeus   146 cm
  Lempinimi   Goldy   Syntynyt   03.03.2013, VHKR*
  Rotu   WPB (25%)   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Voikko   Kasvattaja   Poniniemi
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Yleispainotus

Koulutustaso: heA, 110 cm
Käyttö: Kisa- ja siitosponi

Saavutukset:
    VWY-III, 5 + 4,5 + 2,5 + 20 + 5 = 37p. 31.07.2016
    ERJ-III, 8 + 39 + 10,5 + 10 + 15 = 82,5p. 31.08.2016
    KRJ-II, 6,5 + 40 + 10 + 20 + 15 = 91,5 p. 15.09.2016

* 4-vuotias 03.07.2013
* 8-vuotias 03.11.2013

    Luonnekuvaus

Goldy on mielenkiintoinen tapaus - toisaalta tamma on todella lempeä, oikea hyväsydäminen hömppä, mutta suuresta täysiveriprosentistaan johtuen on se myös todella herkkä, ja voi reagoida pieniinkin asioihin ihmisen mielestä jopa kohtuuttoman radikaalisti. Siksi Goldy ei hyväntahtoisuudestaan ja kiltteydestään huolimatta ole lasten tai kokemattomien hoidokki, vaikka tammaparka kovasti varsinkin ensimmäisten kaveri haluaisi olla. Sellaista riskiä ei vain voi ottaa, että joku varomaton lapsonen jää tamman monisatakiloisen ruhon alla, kun se yhtäkkiä, varoittamatta, säpsähtää vaikkapa oravaa puussa tai äkkinäistä liikettä. Kunhan tamman kanssa pysyy itse rauhallisena ja vakaana, vaikka se hätäilisikin, on se kanssa kiva toimia. Luottamuksen täytyy pelata ja hoitajan olla aina yksi askel edellä ympäristön tarkkailussa.

Goldylla ei kyllä ole mitään estoja ihmisiin luottamisessa, iloinen tamma tahtoo vain kaikille hyvää ja ihanaa ja ikuista auringonpaistetta, mutta moni sitä käsitellyt sanoo, ettei tammaan itseensä voi juuri sen satunnaisen arvaamattomuuden takia luottaa. Tällaiset ajatukset täytyy kuitenkin Goldya käsitellessä unohtaa - herkkänä tyttönä se ei reagoi voimakkaasti vain yllättäviin ulkoisiin ärsykkeisiin, vaan lukee myös ihmistä tarkalla silmällä ja tuntuu aistivan negatiiviset vibat poikkeuksellisen hyvin. Aluksi tammaa ei pieni pelko, hätäily tai suuttumuskaan kohauta, mutta mikäli hoitajan kiukuttelu jatkuu hetkenkin pidempään, hermostuu tamma itse. Sitä ei voi kohdella aggressiivisesti tai pahan päivän jälkeen, sillä tamma reagoi kovakouraiseen käsittelyyn ja epämääräisiin johtajuussuhteisiin, eihän pelosta vapisevaan, säheltävään ihmiseen voi luottaa, menemällä itse lukkoon ja siitäkös soppa syntyy. Tamma muuttuu kireäksi viulunkieleksi, joka kyttää käsittelijänsä tekemisiä ja varmasti häiriintyy myös esimerkiksi äkkinäisistä äänistä entistä pahemmin. Hyväntuulista ja reipasta tammaa kohtaan tulee itsekin olla aina iloinen ja rento, sillä ei ole reilua purkaa omaa huonoa fiilistään tähän höpsöön päivänsäteeseen!

Siksi Goldyn hoitotilanteet tulee pitää aina mahdollisimman mukavina. Rennossa ilmapiirissä tamma itsekin osaa ottaa lunkimmin, ja kun se voi luottaa hoitajaansa, jäävät myös esimerkiksi yllättävästi kolahtavat ovet tai muiden hevosten hirnunta vähemmälle huomiolle. Kun hoitotilanne on turvallinen esimerkiksi karsinassa, voivat kokemattomammatkin hoitaa seurallista Goldya kokeneemman valvonnassa. Tamma rakastaa huomion keskipisteenä olemista, ja sen mottona tuntuu olevan, että mitä enemmän porukkaa, sitä hauskempaa! Hoitajat saavat vääntää ponin vaikka solmuun ilman, että se sanoo mitään - Goldy on parhaimmillaan kuin sulaa, tyytyväisenä hörisevää vahaa käsittelijöidensä käsissä, joka ei sano poikkipuolista sanaa mistään arjen askareista. Sitä saa harjata tuntikausia, käydä kävelyillä lähimetsässä, rapsuttaa karsinassa tai laitumella ja varustaminenkin on loppupeleissä ihan hauskaa. Vain arjesta hieman poikkeavissa tilanteissa Goldy tarvitsee ehdottomasti kokeneemman hoitajan tukea. Esimerkiksi lastatessa tamma voi olla varsin vauhdikas, sillä pimeään koppiin on mahdotonta siirtyä ilman sydämentykytyksiä ja äkkipyrähdyksiä. Vaikeissa tilanteissa täytyy vain itse pysyä kylmänrauhallisena ja helläkätisenä. Goldya saa vain kiittää, ei koskaan rankaista!

Ratsuna Goldy on oma säpäkkä itsensä - erittäin vauhdikas, nopeasti reagoiva ja tulen aran tuntuinen paketti varsinkin oman kotimaneesin ulkopuolella! Selkään vaaditaan osaava kuski, joka on itse tarpeeksi herkkä ja jolla on ehdottoman hellä ote yllättävissäkin tilanteissa - Goldyn selkään tarvitaan nopeasti reagoiva, aina tilanteen tasalla pysyvä rauhallinen johtaja, joka osaa ohjata tammaa selkeästi oikeaan suuntaan. Tammahan ei sinänsä ole mikään hankala ratsu, päinvastoin, se liikkuu todella hyvällä imulla moottoristaan, on notkea ja omaa kolme puhdasta, elastista askellajia, mutta liika vauhdikkuus ja pieni synnynnäinen säätäminen tuovat omat haasteensa tamman kontrolloimiseen. Satulassa täytyy olla mahdollisimman vähäeleinen ja ehdottomasti istua hiljaa - suusta roikkuminen tai perunasäkkinä vellominen ovat vihoviimeistä toimintaa, jotka saavat Goldyn pomppaamaan nahoistaan. Sitä saa ratsastaa aktiivisesti ja hyvin vaihtelevasti, jotta sillä olisi koko ajan jotain, mihin keskittyä - tamma työskentelee mielellään, mutta sen ajatukset harhailevat helposti ja varsinkin uudessa paikassa se voi jäädä kyttäämään epäolennaisuuksia.

Kouluratsastus ei ole Goldylle ongelma, eivätkä ole muuten esteetkään. Hypätessä tamma vain kerää normaalia enemmän kierroksia ja voi käydä todella kuumaksi, mikäli kuski jää vain junnaamaan aloilleen jatkuvilla pidätteillä - liika energia pitää pystyä purkamaan johonkin tähdellisempään tekemiseen ennen esteille siirtymistä. Täysiveri-isältään tamma on perinyt todella terävän ja suurieleisen hypyn, joka todella tulee kuin tykin suusta - siitä huolimatta Goldylle tulee osata vain antaa tarpeeksi tilaa, eikä jäädä itse nyhväämään tai pidättelemään sitä. Tämän tamman ratsastus jos mikä vaatii taitoa, mutta on ehdottomasti myös palkitsevaa.

    Suku

 isä Weissgold xx
    cre, 168 cm, xx
 ii. Weissmeyer xx
    cre, xx, evm
 iii. Watson xx
    vkko, xx, evm
 iie. Golda xx
    rnvkko, xx, evm
 ie. Cici VII xx
    m, xx, evm
 iei. Don James xx
    m, xx, evm
 iee. Caira xx
    trn, xx, evm
 emä Sopraanbarch's Greda NLD
     rn, 143 cm, WPB (NWR, 50%)
 ei. Fherhoeve's Kazimir
      rt, 144 cm, WPB (50%), evm
 eii. Anacondahug xx
    rt, 158 cm, xx, evm
 eie. Demmhof Dark Ultima
    m, 136 cm, wB, evm
 ee. Sopraanbarch's Lavinia
    rn, 135 cm, WPB (50%), evm
 eei. Majeed ox
    rnkm, 143 cm, ox, evm
 eee. Wildorn's Aphrodite
    m, 121 cm, wm, evm

    Jälkeläiset

Goldy on tarjolla welshponijalostukseen!

29.08.2013 t. Golden Dreams - PKK-Valio (i. Poniniemen Redreams), omistaja: Paraatiponit
12.02.2014 o. Fool's Gold - YLA1, KRJ-II (i. Multicolour), omistaja: noah.
06.10.2020 t. Mayan Gold (i. Glenwood Blue Indigo), omistaja: JP

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

12.02.2014, päiväkirjamerkintä
Tuossa jokin aika takaperin Goldy astutettiin omalla uudella oriillani Multicolour. Tiineys sujui tälläkin kertaa mainiosti, ja tamma tuntui selvästi jo tietävän, miten homma toimii. Se oli huomattavasti rauhallisempi ensimmäiseen kertaan verrattuna, toki onhan tässä jo muutama vuosi kulunutkin ja mittariin kertynyt ikä on varmasti osaltaan vienyt dramaattisimpia reaktioita pois. Pitkä odotus palkittiin tänään, kun Goldy varsoi! Jälleen kerran tapahtumia seurattiin kamerasta ja yön aikana lyötiin vetoa varsan väristä ja sukupuolesta.. Mahdollisuus olisi ollut kirjavaan varsaan, mutta tasavärinen pötkylähän sieltä putkahti. Hyvin vaalea tapaus, muttei kuitenkaan sinisilmäinen, eli ilmeisesti saatiin taas voikko varsa emän tyylille uskollisesti! Sukupuoleltaan varsa on ori, ja koska meillä ei ole nyt uudelle oriille käyttöä, niin pikkumies saa liittyä muiden myytävien joukkoon. Koti kyllä löytyy varmasti näin upealle ilmestykselle helposti!

30.11.2013, päiväkirjamerkintä
Goldy osallistui tänään ERJ-cupiin! Kyseessä oli jälleen kerran todellinen hullunmylly, sillä Goldyn luokkaan, 110 senttimetrin esteisiin, oli osallistunut 268 ratsukkoa..!! Kisapaikalla Goldykin kävi hieman kuumempana kuin normaalisti, sillä rauhallista spottia sen hoitamiseen ja varustamiseen ei löytynyt mistään ja jouduimme olemaan alusta lähtien todellisen hulabaloon keskipisteessä. Siinä laitettaessa Goldy tuntui hieman kireältä, siltä, että höyryjä pitäisi päästä päästelemään. Verryttelyssä onneksi oli hieman odottamaani enemmän tilaa ja tamma pääsi laukkailemaan pahimpia höyryjä ulos. Siitä sitten poni takaisin hallintaan ja perussäädöt kohdilleen - jarru ja kaasu, sekä vaihteet, joita tästä turbokiiturista löytyy todella monia! Pari lämppähyppyä alle ja 20 minuutissa ulos verkasta radalle. Rata sujui yllätyksekseni todella näpsäkästi ja jatkoimme saman tien uusintaan. Kisan jälkeen suuntasin lähimpiin maastoihin jäähdyttelemään tammaa (cooldown ei tapahdu tällä ponilla ihan hetkessä) ja yllätyin todella, kun palatessamme nimemme oli maneesin ulkopuolella isolla screenillä sijoittuneiden joukossa! Vau! 13. sija uskomattoman 268 ratsukon joukosta! Ei olisi tuon parempaa tulosta voinut toivoakaan!

29.08.2013, päiväkirjamerkintä
Goldyn ensikertalaistiineys sujui mallikkaasti ja tänään se huipentui siihen, kun tamma varsoi esikoisensa! Goldy oli nyt jo muutamana yönä otettu sisään ja karsina varustettu hyvissä ajoin videokameralla. Siitä sitten seurailtiin synnytyksen etenemistä. Hieman oli alkuun tamma hämillään ja vaikutti hyvin hätäiseltä - että pitäs olla varsa ulkona jo! Kävin viemässä sille hieman herkkuja syötäväksi, joita se rauhoittui mupeltamaan eikä tuntunut enää joka supistuksesta repivän pelihousujaan. Tuosta ei enää kauaakaan mennyt, kun homma lähti toden teolla käyntiin ja oppikirjan mukaisesti varsa oli kymmenessä minuutissa onnellisesti ulkona. Ja kyseessä on ihana tammavarsa! Niin vaalea, että se on ihan varmasti emänsä tapaan voikko. Ihanaa! Tämä varsa jää taatusti meille kotiin, niin upea suku ja vieläpä tamma. Kiitos Goldy <3

01.08.2013, päiväkirjamerkintä
Nyt kirjoitetaankin Goldyn tulevaisuuden suunnitelmia uusiksi! Tarkoitus oli aloittaa kilpaileminen nyt täyttä höyryä, mutta sainkin sellaisen tilaisuuden, jota ei saa päästää näpeistään lipsumaan - sain mahdollisuuden astuttaa Goldyn damnin oriilla Poniniemen Redreams! Olen ihastellut tuota oria jo pitkään, ensinnäkin sen suvun vuoksi (isänä sama Assin upea ori, Redlicious, joka on Goldyn puoliveljen isä), mutta eipä oriilla ole myöskään pöllömpi ulkonäkö (ihana punarautias, iik <3) ja se on osoittanut oivaa lahjakkuutta kouluradoilla. Näen jo sieluni silmin, millainen pikku kouluratojen kisatykki varsasta tulee - iiih en voi odottaa sen syntymää, vaikka koko astutustkaan ei ole vielä tapahtunut.. Goldy matkaa tänään damnin tallille ja palaa toivottavasti jo pian takaisin. Tiineyden aikana käydään sitten rennosti, eikä pipo kireällä kisailemassa niin kauan kuin se hyvältä tuntuu!

28.07.2013, päiväkirjamerkintä
Goldy osallistui tänään ensimmäisiin kilpailuihinsa! Kyseessä oli helpon B:n rata KRJ:n alaisissa kouluratsastuskilpailuissa Konkkaronkka-nimisellä tallilla! Yksin ei Goldyn tarvinnut lähteä kisapaikalle stressaamaan vaan meiltä lähti noihin karkeloihin kokonainen rekkalastillinen poneja ja myös toisia nuoria ensimmäisiin kilpailuihinsa. Ehkäpä ne saavat toisistaan jotain vertaistukea, tai sitten vain lietsovat toisiaan paniikkiin.. Matkustus sujui hyvin seuraa rakastavalta ja varsin lungilta Goldylta. Kisapaikalla se oli hieman täpinöissään, mutta kun kaikki tehtiin kotoa opittujen rutiinien mukaisesti, ei jännitys yltynyt liian suureksi. Verryttelyssä Goldy kyttäili hieman hevospaljoutta ja ohi kiitäviä toisia poneja (damn, osuttiin ruuhka-aikaan paikalle), mutta pysyi pöksyissään. Verryttely jäi hieman lyhyeksi, mutta radalle siirtyessä Goldy tuntui omalta itseltään. Itse rata sujui ensikertalaiselta todella hyvin! Kyllähän sitä muutkin jutut kiinnostivat kuin allekirjoittaneen ohjasta nyppimiset, mutta ehyt rata saatiin kuitenkin aikaiseksi! Palkintosijoille ei tällä kertaa päästy, mutta hyvä harjoitus ja mukavat kokemukset ovat Goldylle tässä vaiheessa mainetta ja kunniaa tärkeämpiä!

20.07.2013, päiväkirjamerkintä
Goldyn ratsukoulutuksessa on edetty mallikkaasti ja tamman kanssa voikin puuhastella jos jonkinmoista selästä käsin. Se rakastaa liikkumista ja tuntuu iloitsevan aina nähdessään, että satula ja suitset tuodaan sen karsinan kohdalle. Tervepäinen nuori, kun mielellään urheilee! Vielä Goldylla on kuitenkin hiottavaa varsinkin kouluratsastuspuolella. Kentällä harjoitussessiot on pidetty toistaiseksi lyhyinä, jotta typykän keskittyminen riittää ja oppi menisi perille. Perusteet ovat kuitenkin hallinnassa ja Goldy onkin päässyt viime aikoina nauttimaan myös runsaista maastolenkeistä! Seurana on ollut sekä vanhempia konkareita että Goldyn pitkäaikainen ystävä Betty. Tässä vaiheessa itselleni on kuitenkin tärkeämpää saada perusvarma ja hyvin toimiva nuori, kuin kaikenmaailman kommervenkkejä ja temppuja esittelevä sirkusponi. Maastosta Goldyyn on myös tarttunut mukavasti lihasta ja sen keskittyminenkin on helpompaa, kun ei kierretä pelkkää tylsää kenttää.

03.07.2013, päiväkirjamerkintä
Goldy vietti tänään nelivuotissyntymäpäiväänsä! Tamma on jo kasvanut isoksi ja ratsukoulutus on hitaasti mutta varmasti aloitettu. Uusiin asioihin se on alkuun suhtautunut hieman varautuen, mutta kun epäilyttävästä tehtävästä on vähäksi aikaa luovuttu, vahvistettu hieman keskinäistä luottamusta ja palattu sitten uudemman kerran ihmettelemään asiaa, on Goldy ollut rohkeampi ja nopea hiffaamaan siltä vaadittuja asioita. Tammaa on myös irtohypytetty paljon ja siitäkös tämä kullanvärinen raketti on tykännyt! Se on todellinen megakiituri ja rakastaa esteiden yli lentämistä. Hyppytekniikassa on vielä hieman parantamisen varaa, mutta ainakin ilmavarat ovat riittäviä - huh, minkä ponnun typykkä on isältään perinyt! Harjoituksia jatketaan nyt kuitenkin enimmäkseen rauhallisissa merkeissä ja kohtapa Goldy pääseekin jo toivottavasti esittelemään osaamistaan kilparadoille!

20.03.2013, päiväkirjamerkintä
Goldy ja Betty ovat kasvaneet jo simpsakoiksi nuoriksi neideiksi ja tänään oli vihdoin aika hakea ne kotiin! Goldy varsinkin on todellinen itämaan prinsessa, ulkonäöltään vielä hintelä ja siro puolivuotias typykkä, josta kuitenkin on jo selvästi nähtävissä täysiveri-isän piirteitä: sen olemuksen ylväys, sekä tapa kantaa päätään korkealla ja tarkkailla silmät suurina ympäristöään. Goldy on kyllä todella lennokas ilmestys muiden täysiveristen welshinpullukoiden rinnalla. Ei ole pulleasta mahasta eikä lyhyenlännistä töpöjaloista tietoakaan! Vaikka tokihan se vielä massaa ja lihaksia tarvitsee runsaasti, mutta ei siitä kyllä mitään syöttöporsasta saa vaikka mitä tekisi. Traileriin menemistä Goldy alkuun hieman epäili, mutta rohkaistui, kun näki kaverinsa Bettyn nousevan esimerkillisesti kyytiin. Matka sujui rauhallisesti, kun tytöistä oli toisilleen seuraa. Paraatiponien pihamaalla Goldy steppaili hieman hermostuneesti, mutta kuitenkin hyvällä tapaa korvat hörössä ja innokkaana. Tervetuloa kotiin kultakavio <3

03.03.2013, päiväkirjamerkintä
Gredan varsottaminen oli sujunut odotusten mukaan eikä tiineydessäkään ollut minkäänlaisia ongelmia. Olin juuri päässyt juhlimaan toisen poniniemeläiseni Bettyn syntymää, kun puhelin parin päivän perästä piippasi uudelleen. Sieltähän saapuivatkin Assin ilouutiset siitä, että Greda oli varsonut! Siis aivan ihanaa, aivan kuin joulu olisi saapunut näiden keväisten loskahankien ja pääkallokelien keskelle, kun varsoja vaan tuppaa joka tuutista <3 Hyppäsin saman tien autoon ja kurvasin Poniniemeen ihastelemaan uusinta poniani. Karsinassa emänsä vieressä pötkötteli pieni ja ihana, vaalea voikko tammavarsa! Pikkuinen oli vielä hieman ymmällään uudesta elinympäristöstään ja varsin ujona tyytyi vain kuikuilemaan paikoiltaan ovella ihastelevien ihmisten suuntaan. Greda oli jo kuin vanha tekijä ja keskittyi lähinnä syömiseen nyt, kun varsa vielä pysyi aloillaan.. Päätin saman tien, että varsan nimeksi tulisi Goldy värinsä vuoksi. Tämä sopi Assille ja poistuimme tallista sisälle taloon kirjoittamaan heti kauppakirjat uutukaisesta ponistani.

14.01.2013, päiväkirjamerkintä
Olen aina, aina ihastellut Assin poneja ja talleja. Naisella on lyömätön maku poniensa suhteen ja tallit on aina täyteen haalittu toinen toistaan upeampia timantteja. Päädyin jälleen pistäytymään vierailulla Poniniemessä, kun kuulin Assin hankkineen uusia welshtammoja Alankomaista. Ja voi, ihastuin noihin leideihin ikihyviksi! Ruunikko tamma Sopraanbarch's Greda oli todellinen hurmuri ja sydäntenmurskaaja, joka oli lisäksi tiineenä Assin omasta oriista Redlicious. Mietin, että minun on pakko saada Gredasta varsa itselleni! Syntymätöntä varsaa Assi ei kuitenkaan suostunut myymään, koska oli jo päättänyt pitää sen itsellään. No, aloitin sen, minkä parhaiten osaan - armottoman vinkumisen, että kun mun on vaan pakko saada oma pikku-Greda! Assi ilmeisesti kyllästyi ruikutukseeni ja päästäkseen minusta eroon nopeasti lupasi, että voisimme yhdessä suunnitella Gredan seuraavan varsan. Mittatilausvarsa minulle! Ihanaa! Mieleeni tuli heti yksi ainoa ori - Meten cremello täysiverinen nimeltä Weissgold. Asiasta sovittiin ja Assi lupasi hoitaa homman heti, kun edellinen varsa olisi saatu ulos. Tätä minä kutsun hyväksi palveluksi! Ja sitten ei muuta kuin omaa poniniemivauvelia odottelemaan <3

    Kilpailut

Goldylla kilpaillaan pääpainoisesti KRJ:n sekä ERJ:n alaisissa kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 77 kpl: 39 koulu, 38 este

04.08.13, KRJ, heB : 05/40
05.08.13, KRJ, heB : 01/40
12.08.13, KRJ, heC : 01/40
02.08.13, KRJ, heA : 01/40
19.08.13, KRJ, heB : 02/50
19.08.13, KRJ, heA : 01/50
20.08.13, KRJ, heA : 05/50
22.08.13, KRJ, heB : 05/50
25.08.13, KRJ, heA : 02/50
07.08.13, KRJ, heC : 04/32
02.08.13, KRJ, heB : 07/50
08.08.13, KRJ, heB : 03/50
09.08.13, KRJ, heB : 02/50
04.08.13, KRJ, heB : 05/25
05.08.13, KRJ, heB : 03/25
26.08.13, KRJ, heA : 01/40
22.08.13, KRJ, heA : 02/40
28.08.13, KRJ, heA : 02/40
24.08.13, KRJ, heA : 04/40
26.08.13, KRJ, heB : 04/40
01.09.13, KRJ, heA : 01/40
22.08.13, KRJ, heA : 06/50
01.09.13, KRJ, heA : 01/40
05.09.13, KRJ, heB : 04/40
06.09.13, KRJ, heB : 02/40
11.09.13, KRJ, heB : 06/40
13.09.13, KRJ, heB : 03/40
17.08.13, KRJ, heB : 04/50
23.08.13, KRJ, heA : 02/50
25.08.13, KRJ, heA : 07/50
16.09.13, KRJ, heA : 04/50
16.09.13, KRJ, heA : 07/50
18.09.13, KRJ, heA : 07/50
20.09.13, KRJ, heA : 04/50
30.08.13, KRJ, heA : 01/30
10.09.13, KRJ, heA : 02/30
10.09.13, KRJ, heA : 04/30
12.09.13, KRJ, heA : 04/30
12.09.13, KRJ, heA : 03/30
03.08.13, ERJ, 110 cm : 05/40
25.08.13, ERJ, 110 cm : 03/50
29.08.13, ERJ, 110 cm : 07/50
10.08.13, ERJ, 110 cm : 02/40
12.08.13, ERJ, 110 cm : 01/40
12.08.13, ERJ, 110 cm : 06/40
23.09.13, ERJ, 110 cm : 01/50
24.09.13, ERJ, 110 cm : 02/50
25.10.13, ERJ, 110 cm : 04/60
30.11.13, ERJ Cup, 100 cm : 13/268
22.12.13, ERJ, 100 cm : 06/40
09.12.13, ERJ, 110 cm : 04/50
10.12.13, ERJ, 110 cm : 03/50
13.12.13, ERJ, 110 cm : 06/50
14.12.13, ERJ, 110 cm : 04/50
16.12.13, ERJ, 110 cm : 01/50
17.12.13, ERJ, 110 cm : 06/50
24.12.13, ERJ, 110 cm : 05/30
25.12.13, ERJ, 110 cm : 03/30
29.12.13, ERJ, 110 cm : 05/50
31.12.13, ERJ, 110 cm : 05/50
22.12.13, ERJ, 110 cm : 06/40
09.01.14, ERJ, 110 cm : 03/30
10.01.14, ERJ, 110 cm : 04/30
11.01.14, ERJ, 110 cm : 04/30
12.01.14, ERJ, 110 cm : 03/30
01.01.14, ERJ, 110 cm : 03/70
11.01.14, ERJ, 110 cm : 02/50
14.01.14, ERJ, 110 cm : 05/50
12.01.14, ERJ, 110 cm : 04/47
17.01.14, ERJ, 110 cm : 04/30
18.01.14, ERJ, 110 cm : 04/30
29.01.14, ERJ, 100 cm : 08/94
01.02.14, ERJ, 110 cm : 02/91
05.02.14, ERJ, 110 cm : 05/30
06.02.14, ERJ, 110 cm : 05/30
07.02.14, ERJ, 110 cm : 04/30
07.02.14, ERJ, 110 cm : 01/30

 

Poniniemen Goldy on virtuaalihevonen.
Kuvan käyttöön luovuttanut J. Trigg
Kaiken muun sivuilla esiintyvän materiaalin © dani 2020, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!