otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Llygedyn Dewi VH11-026-0060

              

  Virallinen nimi   Llygedyn Dewi   Säkäkorkeus   150 cm
  Lempinimi   Dewi   Syntynyt   07.05.2010, VHKR
  Rotu   Welsh cob (sektio D)   Sukupuoli   Ori
  Väri   Ruunikko   Kasvattaja   elen
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heB, 120 cm
Käyttö: Kisaponi

Saavutukset: VIR MVA Ch, myönnetty 01.07.2011
                      KTK-I, 20 + 20 + 22 + 21 = 83 p. 25.08.2011
                      "Erittäin hyvät tyypit, hyvä kaula, pitkä runko,
                      hyvä takaosa, erittäin hyväasentoiset vahvat jalat."

                      VWY-I, 9 + 7 + 9 + 20 + 5 = 50p, tilaisuuden paras poni! 30.06.2013
                      YLA2, 29 (19+10) - 16,5 (13,5+3) - 17 - 20 (17+3) - 6 = 88,5p. Tilaisuuden parhaat rakennepisteet 30.01.2017

3-vuotias 07.07.10

    Taustaa

Dewi on upeasukuinen tulevaisuuden siitosori, jolla on tosin vielä pitkä matka kuljettavanaan esteratoja hyppien sekä toivottavasti vanhempiensa tapaan myös näyttelykehissä kierrellen.

    Luonnekuvaus

Dewi on synnynnäinen voittaja, Herkules, Adonis, oman elämänsä supermies ja onnistuja. Se hehkuu pitkälle voitontahtoista, elämän ja uuden haasteen vastaanottamisen iloa, ja sitä ei voi sekoittaa muihin hevosiin edes kaukaa katseltuna - Dewi ei sekoitu muihin tavallisiin ruunikoihin, vaan siinä on selkeästi oma, persoonallinen särmänsä. Sillä on aivan erilainen tapa keinuttaa päätään hieman vasemmalle kallistettuna, katsoa tiiviisti käsittelijäänsä silmiin suurilla silmillään, kantaa häntäänsä kuten arabialainen ja sen maan kuopiminenkin tuntuu rytmikkäältä rummutukselta sen samalla innokkaasti pärskien, eikä tylsistyneesti tuhahdellen. Dewi on yksi maailman upeimmista hevosista, eikä se siksi sovikaan ihan jokaiselle käsiteltäväksi.

Dewillä ei ole koskaan huono päivä. Jokainen uusi aamu - jokaisen kerran, kun hoitajat huhuilevat sitä tarhan portille kiinniotettavaksi, tai kun tallin oven kahva painuu narahtaen alas, on sille seikkailun alku. Sillä on lannistumaton elämänilo, eikä sen energisyys katoa mihinkään kurjimpinakaan sadepäivinä. Toisaalta sen tarmokkuus on ihailtavaa, toisaalta se vaatii henkilökunnalta paljon. Dewi ei ole koskaan ottanut oppiakseen kulkea nätisti riimunnarunvarressa, vaan se tempoilee superpallon tapaan jokaisen rasahduksen, tuoksun ja äännähdyksen suuntaan, mikäli se saa siihen vain mahdollisuuden. Oriin käsittelijältä vaaditaan määrätietoisuutta ja järkähtämättömyyttä, sillä muuten ukkeli pistää aivan ranttaliksi. Komeutensa lisäksi se on pirun vahva ja päättäessään syöksyä tutkimaan ojaa, ei taluttajalla ole mitään mahdollisuutta vetokilvassa sitä vastaan.

Toisin kuin useat muut tallimme oriit, Dewi on mahdollista harjata, satuloida tai muuten hoitaa vapaana sen omassa karsinassa. Se on lupsakasti vastassa vierailijaa karsinansa ovella ja väistää pyytämättäkin ihmistä tämän astuessa Kuningas Dewin valtakuntaan. Ori nuuskii uteliaasti, silmät säihkyen ja korvat eteenpäin käännettyinä, ja tuntuu itse asiassa hieman loukkaantuvan, jos sitä saman tien kielletään ja ojennetaan olemaan aloillaan. Se ei intä vastaan, mutta nyrpistää kyllä ylähuultaan hoitajan nähden.
Ori on mielettömän sosiaalinen tapaus ja harjauksen lomassa se tykkää pöllönä poikana jutella kovasti. Hoitaja saa yleensä tehdä aloitteen, mutta jonkin ajan kuluttua Dewi alkaa kommentoida pärskimällä, hörisemällä tai inisemällä (ingh ingh!) tarinoita. Välillä ukko saattaa innostua niin, ettei se malttaisi pysyä lainkaan aloillaan, mutta ojentamisesta se kyllä muistaa taas asiallisen käytöksen.

Karsinassa harjaus sujuu yleensä leppoisissa merkeissä, Dewi on sietää hyvin kaikenlaisen kosketuksen ja nostaa kavionsakin nätisti, pyysi niitä ylös sitten hoitaja tai kengittäjä. Satulan kanssa vaaditaan taas hieman ammattimaisempaa käsittelyä, sillä ori pitää varustaa nopeasti ja päättäväisesti - ei sillä mitään satulaa vastaan ole, eihän se mitään raivotautikohtauksia saa, mutta ovelana poikana se kyllä nappaa satulan siivestä ja kiepauttaa kapistuksen ympäri hoitajan sylissä. Alkuun tämä on mielettömän yllättävää, ja harva se päivä sitä pelkää satulanrungon olevan pirstaleina. Dewille kelpaavat myös satulahuopien nurkkaukset tai suitsien remmit, joten hoitaja saa pitää silmänsä auki.

Dewi on ratsuna aina parhaimmillaan - se liikkuu aivan kuten vapaana laitumellaan, rennosti, mutta kantaen silti itsensä ryhdikkäästi ja ylväästi, ilmavasti sekä irtonaisesti ja sen liike on aina sulavaa ja pehmeää. Sitä päivää ei ole vielä nähty, kun Dewi murjottaisi kilometrin mittaisena makkarana uraa pitkin, tai vaihtoehtoisesti olisi käpertynyt pieneksi, jäykäksi muhkuraksi - ei, se suhtautuu ratsastukseen aina terästetyin aistein ja tekee parhaansa.
Helppoa ei kuskilla kuitenkaan aina ole. Oriin täydellisen omistautumisen takia närkästyy se myös helposti epämääräisestä sähellyksestä, tai voi ihan kuskista riippumattomistakin syistä käyttäytyä välillä arvaamattomasti - jos Dewi huomaa sivusilmällään lähitarhan nuorten oriiden riehuvan, tykkää se itsekin hypähtää hieman ja kiljua oikein kuuluvasti kertoen olevansa itse pomo. Selästä käsin näitä tilanteita tulee osata ennakoida ja pitää ori kiireisenä ratsastuksen aikana tarjoamalla sille paljon pientä tehtävää - ympyrää, asetusta, suoristusta, pohkeenväistöä.. Kunhan ratsastus ei mene liian pieneksi pipertämiseksi suuren Dewin suurille liikkeille, ollaan turvallisella pohjalla.

Esteillä Dewi on synnynnäisesti lahjakas. Sillä on mainio hyppytyyli ja upea laukka, ja sopivalla ratsastajan tuella ohjauksen ja ponnistuspaikan löytämisen suhteen kehkeytyy siitä mitä mainioin hyppääjä mihin tilanteeseen vain. Kotona ori tykkää hyppiä mahdollisimman usein letkeää rataa, siitä on mukavaa pitää homma rentona, kun kilpailupaikoilla saa päästellä sitten täysillä tuhatta ja sataa. Aikaratsastukseen Dewi ei ole maailman paras vaihtoehto, mutta yli se menee - aina, poikkeuksetta.
Maastoratsastus on kuitenkin sitä, mihin oriin veri vetää kaikista eniten. Se voisi laukata sänkkäriä tuntitolkulla väsymättä, kiertää peltoja, ylittää ojia ja loikkia maastoesteitä. Kaikki on hauskempaa, kun ratsastajalla on riski saada oksia naamaansa.

Ori rakastaa esiintymistä, ja onkin siksi useimmiten kilpailupaikoilla täysin elementissään. Se hörisee lempeästi tammoille ja suhtautuu toisiin oreihinkin varsin myötämielisesti, ennemmin uteliaasti kuin negatiivisesti - vaikka Dewi onkin lähinnä rakkauden lähettiläs kilpailupaikoilla, saavat käsittelijät nähdä jälleen kerran suurta vaivaa oriin aisoissa pitämiseksi. Varsinkin trailerin kanssa se osaa olla joskus hankala - matkustaminen on ihan ok, ja kyllähän sinne koppiin voi vielä tullakin, mutta heti auton pysähdyttyä on ori yrittämässä ulos vaikka seinien läpi. Hoitaessakaan se ei tahtoisi millään pysyä trailerissa, mutta toisaalta ulkona on aivan liikaa hälyä ja Dewi on vaeltelemassa muiden hevosten perässä vetäen sitten tarvittaessa koko koppia mukanaan. Rakastettava toope se silti on, ja ainahan hätä keinot keksii. ;)

    Suku

 isä Ch Rhoscfflach Dewrían
    KTK-III, wD
 ii. Rhoscfflach Dewin
    wD
 iii. VIR MVA Ch Mr. Wonder
    KTK-II, wD
 iie. Misty Hunter
    wD
 ie. Rockie's Black Dance
    KTK-II, VWY KTK-II, wD
 iei. VIR MVA Ch Rosegarden's Black Moon
    KTK-III, YLA3, wD
 iee. Mikador
    wD
 emä VIR MVA Ch Nefertari's Sereena
     VWY-II, VPA2, YLA2, wD
 ei. Kenrick Owain
      wD
 eii. Aelward Dio
    wD
 eie. Cadwallon Enfail
    wD
 ee. Ch Adja's Nesta
    VWY-III, YLA2, wD
 eei. VIR MVA Ch Newell Llyr
    KTK-II, wD
 eee. Lilian Z
    wD, kadonnut

Dewillä on aivan superupea sukutaulu - mitä muuta voi sanoa mm. isälinjasta Mr. Wonderiin? Linkitetyn suvun täysin kattavan sukutaulun näet täältä.

    Jälkeläiset

Dewi on tarjolla welshponijalostukseen!

05.09.2012 t. Llygedyn Gwenda (e. Cwmnantcol Gwendi) omistaja: NuuNuu
01.05.2015 o. Alcamwr Dewin Dawn (e. Llygedyn Alcam Tywysoges), omistaja: Tuulia T.
20.06.2016 t. Ddelfrydwr Ion (e. Tylwyth Teg Coedwig Ion), omistaja: Ionic

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

25.08.2011, päiväkirjamerkintä
Huhhuh, tänään käytiin vihdoin siellä kauan uhotussa kantakirjaustilaisuudessa, ja tunnustan avoimesti, että jännitti ja hirvitti kyllä aivan sairaasti! Aamulla tuli kirottua useampaankin otteeseen, että mihin sitä oma lusikka olikaan työnnetty. Dewi löytyi tarhastaan mutaisempana kuin koskaan ja lastauksessa tuli ongelmia, kun mukaan lähtivät tammojen tilaisuuteen sekä Vendetta että sen vieroittamaton varsa, joka oli melko ihmeissään showpyörityksestä.. Perille kuitenkin päästiin ja tilanne rauhoittui, kun huomasin Dewin olevan esittelyvuorossa vasta aika lailla puolivälissä. Oli siis hyvin aikaa vielä puunailla sitä, juoksuttaa ja seisottaa lämmittelyksi paikan kuivalla hiekkakentällä. Dewin korkea ravi nostatti aivan mielettömät pölypilvet, mutta parempi se oli, kuin mielettömät mutaroiskeet, nimittäin sellaistakin on nähty.. Tuomareiden eteen astuttiin hyvin lämmiteltyinä ja liikutettuina.

Dewi esiintyi rauhallisesti, mutta iloisen energisesti. Seisottaessa se olisi hieman tahtonut steppailla ja hirnahdella, mutta tajusi pysyä aloillaan, kun vastareaktiota ei kaikunut. Sitten siirryttiin tuloksia jännittämään, ja odotus todellakin palkittiin: Dewi palkittiin ensimmäisenä hevosena meikäläisen tallissa kantakirjan ensimmäisellä palkinnolla! Aivan mieletöntä! Siitä nuoresta, epätasaisesta kamelista kasvoi ensimmäiselle palkinnolle kantakirjattu upea, komea, mielettömän veistoksellinen cobori, jota ei ole niin näyttely- kuin estekentilläkään pysäyttänyt mikään! Dewi on ehdottomasti yksi oman tallini timantteja, ja nyt sen menestyksekäs siitosoriin ura saa vihdoin alkaa. Ja tästä jää ehdottomasti pikkuprinssi omaan talliin.

01.07.2011, päiväkirjamerkintä
Vaikka Dewi saakin nyt laitumella aivan tarpeeksi syödäkseen, oli tänään ylimääräisen porkkana- ja näkkärikakun aika - oriin muotovalioanomus hyväksyttiin ja arvonimi myönnettiin sille virallisesti tänään! Dewi on nyt toinen tallissamme muotovalion arvonimellä palkittu cobori, eli siitä saa olla nyt todellakin ylpeä. Se on tehnyt hienosti saavutuksillaan kunniaa näyttelyissä palkitulle suvulleen, ja näitä geenejä pitää ehdottomasti jatkaa eteenpäin ja käyttää tulevaisuudenkin cobjalostuksessa. Ennen siitosoriiksi siirtymistä Dewi saa kuitenkin käydä vielä kantakirjatuomareiden arvioitavana - ei sekoiteta poitsun päätä nyt enempää etukäteen, sen jälkeen sillä on kaikki maailman aika kirmailla tammojen kanssa.

06.06.2011, päiväkirjamerkintä
Dewin näyttelyura sai tänään viimeisen sinettinsä. Olimme Julin luona Riiviöissä näyttelyreissulla, ja Dewi valittiin koko shown kolmanneksi parhaaksi hevoseksi. Kulta- ja hopeasijat menivät upeille suomenhevosoreille, mutta pronssi on myös todella hyvä saavutus ja merkitsee myös muotovaliosertiä. Dewiläisellä on nyt siis virallisesti sertit kasassa muotovalion arvonimeen, joka onkin seuraava etappi kantakirjauksen ohella. Kantikseen oria saa vielä hieman treenailla ravin puolesta, en todellakaan meinaa pysyä enää sen tahdissa, ja pitää huolta, ettei se pääse kasvattamaan lihaksetonta massaansa liikaa näin kesälaitumien aikaan.. Mäkitreeniä ja nuorikoiden kanssa leikkiä, siinä ovat ainekset oriin kunnossa pitoon!

29.04.2011, päiväkirjamerkintä
Tänä keväänä on ollut varsin hyvä näyttelytarjonta Dewiä ajatellen, ja sen tämän hetkisen elämänsä parhaan kunnon huomioon ottaen se on erittäin hyvä asia! Tänään reissattiin taas näyttelyporukan kanssa Varpumäen hevostilalle esittäytymään tuomareille ja kilpailemaan paremmuudesta todella kovatasoisissa luokissa. Dewi jatkoi kuitenkin voittamattomalla linjallaan ja valittiin jälleen koko shown parhaaksi hevoseksi! Erilaista rusettia ja pyttyä sateli niin, ettei autossa meinannut riittää tila ukon palkinnoille! Suunta ja työjälki ovat ehdottomasti aivan huikeita, mutta niin on kyllä tämän hetkisten cobien tasokin. Muotovaliosertillä palkittiin myös muun muassa kasvattajaystäväni Julin upea orikasvatti - mitalikahvit pidetäänkin varmasti yhdessä tässä joku päivä, kaikki menestys on ihan turhaa, ellei sitä voi jakaa muiden kanssa! Sen tietää iloisesti tällä hetkellä nuorikoiden kanssa tarhassa remuava Dewikin.

21.04.2011, päiväkirjamerkintä
Dewi on vaihtanut hyvin talvikarvansa ja paksun villan alta on kuoriutunut entistä tiukemmassa ja sinänsä ehkä kuivemmassa kunnossa oleva atleetti - oriilla on ahkeran ratsastustreenin ansiosta hyvä lihaksisto ja vähän rasvan takia mainio lihaserottuvuus, mikä tekee siitä aivan mielettömän komean ja upean maskuliinisen ilmestyksen. Tänään uskaltauduttiin sitten karvanvaihtoprojektin päätteeksi näyttäytymään jälleen näyttelykehissä, eikä allekirjoittaneen riemua voi kuvata millään suomen kielen sanoilla, kun Dewi valittiin koko shown parhaaksi hevoseksi! BIS-ykkönen, muotovaliosertit ja oman luokan voitto! Ilo oli todellakin katossa, mutta eipä voitto mitenkään aiheeton ollut. Ori esiintyi ehkä paremmin kuin koskaan ja se on elämänsä kunnossa. BIS-sijojen pää on nyt avattu, toivottavasti jatkoa seuraa ja ori saadaan muotovalioksi!

20.02.2011, päiväkirjamerkintä
Tänään oli jälleen mielenkiintoinen näyttelyreissu kisakeskus CK:n tiloissa. Ikä ja vuodet ovat tehneet Dewistä selkeästi paremman näköisen ja charmikkaamman (heh heh, todellinen silver fox!), mutta näin talvella se on ollut kyllä todella tuhdissa karvassa. Se muistutti tänään selkeästi enemmän järkälemäistä karhua tai hyvin karvaista lohikäärmettä kuin upean jaloa welsh cobia, mistä kehän tuomarilta tuli sanomista. No, allekirjoittanutta kohtaanhan huono esityskunto on kritiikkiä, eikä niinkään moite Dewille. Eihän se sitä itse voi tajuta, pitäisikö sen partaa tai korvatupsuja hieman saksia. Ori itse esiintyi jälleen hyvin terhakkaasti ja energisesti, mikä lopulta toi sille toisen irtosertin. Ei siis mikään hukkareissu, mutta allekirjoittanut toivoisi kohta jo niitä BIS-sijoja.

11.09.2010, päiväkirjamerkintä
Viisivuotias Dewi osallistui tänään ensimmäisiin näyttelyihinsä WPRC:n tiloissa, eikä tapahtuma jättänyt paraatiponilaisia kylmäksi! Ensikertalainen ukkeli sijoittui oman luokkansa toiseksi ja nappasi loppukehässä päätuomarilta ensimmäisen irtosertinsä, eikä todellakaan aiheetta. Dewi oli täynnä intoa uuden paikan ja uuden tilanteen takia, ja suorastaan puhkui energiaa. Se esiintyi edukseen hyvin ryhdikkäästi ja luonnollisesti, eikä välittänyt kahnauksista, joita suurissa oriluokissa aina välttämättä syntyy. Sen osallistuminen rähinöihin jäi kimakan iloiseen kiljahteluun ja entistäkin ripeämpään raviin. Allekirjoittaneella oli täysi työ pysyä Liitokavio-Dewin mukana.. Reissu oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut ja Dewi hyvillä mielin näyttelyuransa alusta - kummallakohan oli leveämpi hymy, sillä vai allekirjoittaneella päivän päätteeksi..

07.07.2010, päiväkirjamerkintä
Tänään vietettiin Dewiläisen kolmevuotissynttäreitä, ja voi vitsit, miten ukkeli on muutamassa vuodessa komistunut ja kasvanut aivan mielettömästi! Sille voisi oikeasti alkaa suunnitella sitä näyttelytähden uraa, vaikka vielä vähään aikaan kehien sisään ei olekaan asiaa. Dewi on todella suurikokoinen poika, siitä tulee varmasti vähintään isänsä kokoinen, ellei suurempikin, ja siksi se vaatii aikaa kasvaakseen ja tasapainottuakseen. Massaa ja lihaksia tulisi vielä kerätä tasaisemmin ympäri kroppaa, mutta oriista näkee jo nyt, että tällaisia timantteja ei tule kovin montaa vastaan yhdessä elämässä. Se on äärettömän komea, hyvälinjainen ja ryhdikäs kaveri, joka suorastaan hehkuu eloa, iloa ja intoa. Jos tämä ei kehissä hurmaa, niin ei sitten mikään!

09.05.2010, päiväkirjamerkintä
Puoli vuotta kului yllättävän nopeasti, kun oli jotain, mitä odotella. Tänään kävin hakemassa nuoren Dewin kotiin - ja voi, millainen honkkelikonkkeli, takkuturkkinen hippiäinen minua odottikaan! Viimeisimmät kuvat Dewistä olivat jostain muutaman kuukauden iältä, ja tosiaan, poitsu oli venynyt vähän joka suuntaan sitten viime näkemän.. Sitä on vielä vähän vaikea kuvitella näyttelykehien kuninkaaksi, koska se muistuttaa epäilyttävästi nuorta kirahvia. Myös matkustaminen oli aika jännää kirahvipojan mielestä, ja uuden kotitallinsa pihallakin se halusi heti ensimmäiseksi hieman säntäillä enimpiä kierroksiaan pois - allekirjoittanut ammattimaisesti roikkui rähmällään mukana.. Mutta kyllä tästä vielä timantti kehkeytyy, kunhan se saa rauhassa varttua ja opetella elämää!

07.05.2010, päiväkirjamerkintä
Jokin aika sitten Elen kaupusteli aivan jumalattoman ihanaa varsaa - aivan mielettömästä, vanhasta suvusta polveutuvaa, toistaiseksi syntymätöntä D-sektion cobia. On sanomattakin selvää, että myynti-ilmoituksen kohdalla meikäläinen pysähtyi niille sijoilleen ja rustasi saman tien ostotarjouksen kyseisestä veijarista. Edusti se kumpaa tahansa sukupuolta, tulisi se olemaan upea - isälinja Mr. Wonderiin ja emälinja Adja?s Studin Lilian Z -tammaan! Kaupat lyötiin lukkoon, ja sitten olikin vuorossa hermoja raastava odotus varsan syntymään. Ja se tapahtui tänään! Elen laittoi aamulla viestiä, että Sereenan karsinassa voi odotella jotain meikäläiselle kuuluvaa, ja siinähän sitten kurvasin heti viestin luettuani katsomaan, mihin olinkaan rahani upottanut - iki-ihanaan, ruunikkoon orivarsaan! Vauva oli vielä melkoisen hämmästynyt uudesta maailmasta, mutta se oli terve ja eloisa. Nimi keksittiin myös saman tien - isälinjan mukaisesti pikkumiehestä tuli Dewi. Nyt odotellaan enää poitsun kasvua vieroitusikäiseksi, jotta se saa muuttaa oikeaan kotiinsa allekirjoittaneen luo!

    Kilpailut

Dewillä kilpaillaan pääpainoisesti esteratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 40 kpl

17.05.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/14
19.05.10, villit estekilpailut, 120 cm : 01/14
23.05.10, villit estekilpailut, 120 cm : 04/16
26.05.10, villit estekilpailut, 110 cm : 03/16
26.05.10, villit estekilpailut, 120 cm : 01/15
27.05.10, villit estekilpailut, 110 cm : 04/16
28.05.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/15
29.05.10, villit estekilpailut, 110 cm : 02/16
01.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/16
02.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/16
02.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 01/15
03.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 04/16
03.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/15
12.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 07/62
12.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 06/69
12.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 01/12
17.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/12
19.06.10, villit estekilpailut, 100 cm : 02/30
20.06.10, villit estekilpailut, 100 cm : 02/30
20.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 02/18
20.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 07/50
23.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 05/50
28.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 02/24
26.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 01/18
27.06.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/18
28.06.10, villit estekilpailut, 110 cm : 02/19
01.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 02/19
02.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/19
02.07.10, villit estekilpailut, 120 cm : 02/18
05.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 02/19
07.07.10, villit estekilpailut, 120 cm : 04/23
10.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 04/31
03.07.10, villit estekilpailut, 100 cm : 05/48
04.07.10, villit estekilpailut, 120 cm : 05/28
06.07.10, villit estekilpailut, 120 cm : 03/11
12.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 01/31
14.07.10, villit estekilpailut, 110 cm : 05/31
18.08.10, villit estekilpailut, 120 cm : 05/29
19.08.10, villit estekilpailut, 120 cm : 05/29
01.09.10, villit estekilpailut, 120 cm : 04/16

 

Llygedyn Dewi on virtuaalihevonen.
Kuvat © Anthony Booth & M. Peel
Kaiken muun materiaalin © dani 2017, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!