otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Cimwch Yr Afon VH03-025-7477

kuva   kuva

  Virallinen nimi   Cimwch Yr Afon   Säkäkorkeus   132 cm
  Lempinimi   Kiira   Syntynyt   22.08.2007, VHKR
  Rotu   Welsh Cob -tyypin poni (C)   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Punaruunikko   Kasvattaja   Brenn Ponies
  Omistaja   dani   Painotus   Yleispainotus

Koulutustaso: heA, 90 cm, vaativa ponivaljakko
Käyttö: Siitosponi

Saavutukset: VWY-II, 4,5 + 8 + 11,5 + 20 + 5 = 49p. Tilaisuuden paras poni! 22.01.2010
                     Champion, arvonimi myönnetty 25.08.2010
                     KTK-I, 20 + 20 + 21 + + 20 = 81p. 30.07.2017

4-vuotias 22.12.07

    Taustaa

Kiiran hommasin talliin ihan muutama päivä Daisyn hankkimisen jälkeen, ja olen jostain kumman syystä aina mieltänyt ne varmaankin juuri tämän takia mielessäni jonkinasteisiksi siskoksiksi - vaikkei niissä ole muuta samaa, kuin kasvattaja, mutta tällaiset kummalliset mielleyhtymät ovat välttämätön paha. Kuten Daisystäkin tarjotessani, myös tästä tammasta tarjousta naputellessani en meinannut saada silmistäni sen upeaa ulkonäköä sekä varsin mukavaa sukua - Kiira on ensimmäinen pitkäsukuinen C-sektion tammani. Ja voi sitä onnea, kun minut valittiin tamman uudeksi omistajaksi! (Oikeastaan taisin olla ainoa, joka siitä edes tarjosi - muutama muu sitä toki kiinnostuneena ihasteli, mutta sain aika selkeän tuntuman suurempien welshponien myynnin vaikeuteen)

Kiira osoittautui alusta lähtien todella hienoksi suoritushevoseksi - se on sijoittunut helposti lyhyessä ajassa, ja yllättänyt minut varsinkin valjakossa - itse olen holtiton ja selkeästi kokematon kuski ja Kiiraa ennen kokemusta on ollut vain niistä ruohonjuuritason shetlanninponeista ja korkeimmillaan mountainponista, joiden kanssa meinasi jo käydä hassusti. Ja sitten kärryjen eteen laitetaan taivaisiin ravillaan yltävä Kiira tanssahtelemaan, huh, meinasin ensimmäiselle kerralla kaataa kiesit!

Järkevyytensä ansiosta Kiira on kuitenkin läpäissyt surkean kuskinsakin kera vaativammatkin luokat ja olen tammaan todella tyytyväinen - näillä liikkeillä ja kapasiteetilla siitä tulee vielä upea jalostushevonen ja emä tulevaisuuden varsoilleen. Kuvitelkaapa vain niitä varsoja, joiden emä menee vaativaa valjakkoa ja kouluratsastusta.. Voiko täydellisempää kuvitella?

    Luonnekuvaus

Kiira on kaikin puolin kiltti ja mukava hevonen, vaikka se onkin omasta mielestään tallin ehdoton jumalatar ja kaiken keskipiste, sekä mieltää kaikki muut alamaisikseen. Tähän maailmankatsomukseen vedoten tamma kohtelee ja pitää alamaisistaan ja orjistaan hyvää huolta - ei sille tulisi mieleenkään jokaisesta pikkuasiasta vetää melonia sieraimeensa, mutta kuitenkin jos sen jumalainen karvapeite joutuu muhimaan liian kauan mutakerroksen alla, voi Kiira korottaa korkeaa ääntään rääkäistäkseen oikeuksiensa puolesta.

Hoitotilanteet Kiira hallitsee kylmän rauhallisesti ja tyytyväisenä - harjaaminen on sen mielestä todella kivaa, itse ei tarvitse korvaansa lotkauttaakaan ja silti joku raapii ja pyyhkii inhaa saastaa karvalta! Rauhallisessa tammassa on kyllä sen verran jumalattarille tyypilliseen tapaan sisäistä diivaa, ettei se ihan minkälaisena tahansa takkuturkkikarvapallurana viihdy. Hygienia on kaiken a ja o, eikä mikään harjauskerta ole turha taikka ylimääräinen, ja Kiiraa saakin harjata aina mieluiten mahdollisimman kauan. (vinkki vaan, 15 minuuttia ei riitä)

Rento kumisualla pyörittely kuuluu tamman mieliasioihin, samoin kuin pehmeillä ja pitkäharjaksisilla pölyharjoilla harjaaminen. Vaikka Kiira pitää myös kovan ja kuivuneen mudan kovakouraisemmasta irtiraaputtamisesta, parasta ovat pehmeät ja hellivät harjat, sekä loppusilaus viimeistelyharjalla, kun karva kiiltelee kilpaa auringon kanssa. Kaviot Kiira nostaa kiltisti, mutta tammalla on vaivanaan sen verran herkät kavionpohjat vanhasta vakavasta kaviokuumeestaan, ettei ole tarpeen tuhottomasti sitä kavion pohjaa raapia.

Kiira-mukamas-Jumalatar pitää pikkulapsista, ja vaikka tamma pitääkin rauhallisuudesta ja kammoksuu kiirettä ja hössötystä, ja voi jopa hätkähtää hereille kevyestä, harjauksesta johtuvasta nautinnon unestaan hoitajan liian äkkinäisten liikkeiden tai kovien äänien takia, meuhkaavien kakaroiden seurassa se käyttäytyy esimerkillisesti. Pienikin rapina saa sen höristelemään korviaan ja hörisemään hassusti turpa heiluen, eikä sille ilmeisesti koskaan antaa liikaa makupaloja, vaikka kaviokuumeen uusiutumisen takia pitäisi olla varuillaan - mutta vaikka allekirjoittanut kuinka kauhistelee, että elkää hyvät ihmiset antako sille suoraan kädestä välipaloja noin suuria määriä, ei Kiira ole koskaan teini-ikänsä jälkeen kerjännyt tai näykkinyt ihmisiä.

Vaikka ratsastaessa Kiira voi olla varsinkin tunnin alussa hieman hidas reagoimaan pohkeelle ja muille avuilla, ei se missään tapauksessa ole laiska! Kunhan ratsastaja saa tamman kunnolla avuille ja herkäksi, siitä kehkeytyy mitä mainioin ratsu - pehmeä ja taipuisa kaveri, jonka moottori on nimenomaan hyvin toimivassa takapäässä, ja jolla on korkeat, melko suuret ja ennen kaikkea sivustakatsojan silmään upealta näyttävät askellajit. Se onkin sitten eri asia, miltä ratsastajasta tuntuu koettaa epätoivoisesti mukailla tamman jättiläisravia, voin kertoa, se vaatii pienoista totuttelua. Mutta kyllä Kiirankin askellajeja pystyy aina säätelemään ratsastajalle mukavimmaksi temponvaihteluilla, joita on helppo ratsastaa pelkällä istunnalla tämän hyvin herkän tamman kanssa. Sen silkkisiä, upeita ja jumalaisia suupieliä ei missään tapauksessa saa repiä eikä kylkiä paukuttaa!

Kiira on siitä helppo, ettei se ikinä oikein jännitä itseään ja kulkee hyvin rentona. Se useimmiten hakee itse muotoon ja tarjoaa ratsastajalleen pyöreätä niskaa. Suurehkot askeleet omaavana hevosena sitä ei vain voi heti laittaa kauniisti koottua ravia kulkemaan pientä ympyrää, vaan ensiksi on aina saatava mennä vähän kovempaa suurempaa uraa - suuret ympyrät kyllä sujuvat helposti. Notkea Kiira on myös suht helppo suoristaa.

"Häh, mikä toi värikäs raitahässäkkä on? Ai senkö yli pitäis hypätä? No mäpä kierrän sen, mokomakin puomirakennelma kasattu just mun kiusaksi tähän mun kulkulinjalle.. No ei tarvi raipalla hakata, olin muutenki jo hyppäämässä!" Tämä tuntuu olevan Kiiran asenne esteitä kohtaan. Se on ratsastaessa melkoisen täti-hevosen tyyppinen - sileällä kyllä mennään eikä meinata, mutta esteitä katsellaan pitkin turvanvartta. Toki Kiira hyppää hyvin, vaikka se tuppaakin hyppäämän usein hiukan liian läheltä ja hätäisesti, mutta vetää kaviot korviinsa ja venyttää itsensä hyvin jopa pitemmän pituusesteen yli. Tamma koettaa yleensä aina ennen vähän laistaa hommistaan tarjoamalla esteen kiertämistä, mutta kun tamma pysyy hyvin pohkeiden välissä ja selvästi tuntumalla, se hyppää kyllä hyvin - suorat, huolelliset linjat täytyy vaan muistaa ratsastaa. Maastoesteitä Kiira vähän kummastelee, mutta hyppää kokeneemman hevosen perässä näppärästi.

Kärryjen edessä tanssahtelu on Kiiran toinen luonto, ja se on ajaessa hyvin herkkä - silloin, kun se ratsastaessa saattaa heittää nirppanokkaisuuttaan ranttaliksi, on se aina valmiina sataprosenttisiin suorituksiin aisojen välissä. Tamma on hyvin tarkka, notkea ja järkähtämätön monella tapaa - se ei säiky kilpailuissakaan kummallisia ääniä työskennellessään, eikä anna minkään häiritä keskittymistään. Välillä poni tuntuu hieman omapäiseltä, kun kärryt ovat vieras osa-alue allekirjoittaneelle, eikä poni tottele lainkaan käskyjä - kyse on vain Kiiran kokemuksesta, se tietää kyllä paremmin, mitä tuleman pitää valjakon tarkkuuskokeessa!

    Suku

 isä WS Eiryn
    KTK-II, YLA2, wm
 ii. Isildur WS
    wm
 iii. Starlight's Flying Without Wings
    KTK-III, VWY-II, wm
 iie. Ceinwen Eira
    KTK-III, VWY-II, wm
 ie. WS Wenda
    KTK-II, wm
 iei. Garan AR
    KRJ-III, VWY-II, esiKTK, wm
 iee. Whiten Faleiry Ffion
    KRJ-III, VWY-II, wm
 emä Ch Rhoscfflach Seren Talaith
     VWY-III, YLA1, KTK-III, wC
 ei. Famous Passer-By
      wC
 eii. Ch Taur e-Ndaedelos's Moria
    KTK-II, wC
 eie. Sleetrock's Wind in the Heart
    wC
 ee. Rhoscfflach Seren Aerith
    wC
 eei. Glamour's Apache
    wC
 eee. Rhoscfflach Seren Aur
    VWY-II, wC

Tutki Kiiran kuuden polven sukutaulua täältä.
Tammalla on pitkä, osittain hieman epätasainen suku, josta löytyy vaikka minkälaista ponia - Kiiran isän welshmountainponijuuret jatkuvat vielä reilusti yli kuudennenkin polven, kun taas C-puolen virtuaalimaailmassa olevat viimeiset hevoset ovat melkein kaikki sijoittuneet hyvin tasaisesti siihen viidenteen polveen. Rhythm kertautuu kolmesti viidennessä polvessa, mutta tämä ei meitä haittaa - tulevaisuudessa on varmasti tällaisellekin suvulle kysyntää, kunhan piirit laajenisivat edes hiukan.
Hyvän käytöksensä Kiira on selkeästi perinyt äidiltään, mutta sen isällä on ollut hieman erilaista annettavaa jälkipolvilleen - ori lopetettiin jalkavaivojen takia 10.07.08 ja nuo samat vaivat tuntuvat kalvavan Kiiraakin.. Piru vie!

    Jälkeläiset

Kiira on tarjolla welshponijalostukseen!

00/00/0000 t/o. **** Dawn (i. Isäori), omistaja: Omistaja

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

16.07.08, päiväkirjamerkintä
Daisy (Cahn Defnyddiwr) ei jäänytkään tallin uusimmaksi asukkaaksi kovin pitkäksi aikaan, kun tänään saapui talliin uusi tamma eli Kiira! Näiden kahden Brenn Poniesin kasvattaman ponin välillä on selkeästi jotain erityistä, ehkä ne ovat viettäneet ensimmäisen kesänsä samalla varsalaitumella. Heti kun Kiira oli saatu ulos trailerista ja vietyä talliin syömään heiniään mahdollisen uuden kodin aiheuttaman stressin takia, kiljaisi Daisy toiselta puolelta tallia, (jonne olin sen jättänyt aivan sen takia, ettei uuden ponin tarvitsisi olla yksin, muttei kuitenkaan heti toisissa hevosissa kiinni), harvinaisen innostuneesti. Kiiran sieraimet levisivät lautasiksi sen hirnuessa vastausta tuolle toiselle ponille, eikä siitä heinien syömisestä itse asiassa mitään tullutkaan - päätin sitten viedä selkeästi pihalle haluavat ponit laitumelle. Ja niistä kahdesta taisi tulla oikopäätä parhaat kaverukset! Kiira kotiutui ilmeisesti tästä johtuen uskomattoman nopeasti, ja se on vain hyvä juttu alkavaa kilpakautta ajatellen.

18.07.08, päiväkirjamerkintä
Kiira ja Daisy ovat kyllä nostaneet pikseliponi-innostukseni pitkästä aikaa ihan huippuunsa. Värväsin parhaan ystävättäreni Heidin valmentamaan parin päivän päästä minua ja Kiiraa, ihan vain sen takia, että ponin kanssa pitäisi aloitella kilpauraa aika tässä heti miten, tamma on jo ihan aikuisella iällä. Koska yhteinen taipaleemme on kuitenkin sen verran alussa, kannattaa alkuun varmasti ottaa vähän apua ja oppeja muilta - kuten sellaisilta mestareilta kuin Heidi ;)
Tänään ratsastin Kiiralla ensimmäistä kertaa kotioloissa ja tamma tuntui todella hyvältä. Se vaatii toimiakseen oikein omat niksinsä, mutta kyllä minä ne vielä selvitän ja opin hallitsemaan - Kiira on osaava poni, mutta ei se tyhmä ole, tekee vain sen mitä käsketään, eikä yhtään ylimääräistä. Ratsastuksen jälkeen päästin tamman suoraan laitumelle, sillä mikäli se ei halua omassa rauhassaan alkuun olla, niin mitäs sitä aurinkoisina heinäkuun päivinä sisällä nyhjäämään?

20.07.08 Heidin Überkouluvalmennus, valmentaja: Heidi
Kommentit: Kiiran tankkimainen ulkonäkö loi mielikuvat pohkeelle täysin turrasta idiootista, mitä se alkuun tuntuikin olevan - reagointi danin antamiin apuihin tapahtui puoli kierrosta myöhässä - pieni muistutus komentosillan osalta ja sitten sujui hyvin. Tästä ilmapallosta (.. joka lienee täytetty kivillä t. varvas jonka yli menitte) kuoriutui oikein kivanoloinen kouluratsun alku, vaikka muoto tuntuikin olevan vähän hankala käsite - Kiira seilasi pitkän merimakkaran ja lyhyen kaktuksen välillä, toisinaan pää oli ylhäällä kuin kirahvilla, joskus maassa oli niin kivoja asioita että sitä oli pakko haistella kun mentiin eteenpäin! Danin tulee pitää käsi varsin vakaana herkkäsuisen neidin kanssa ja turha pohkeella vispaaminenkin näytti saavan sen hermostumaan. Kahdeksikolla tamma taipui yllättävän nätisti (miten niin ulkonäkö tuo ennakko-odotuksia?!), eikä liikkuminen näyttänyt lainkaan huonolta. Laukassa Kiira kuitenkin tarvitsi ymmärrettävästi suurempaa tietä, jolloin homma painottui ympyrätyöskentelyyn, mikä sujui mainiosti. Loppuverkassa Kiira tuntui löytävän itseään sekä myöskin dania että minua miellyttävän muodon, joka oli vielä vähän matala, mutta sentään parannusta siihen pääni-leikkii-laivaa-seilatessaan-jossain - leikkiin.

29.07.08 Halimieli, valmentaja: fjalin
Kommentit: Kiira oli vähän jännä poni enkä oikein päässyt perille sen mielenliikkeistä valmennuksen aikana. Huomasi kuitenkin, ettei se ollut ihan parhaimmillaan tänään ja se hiukan yli- tai alireagoi joka apuun. Tämän takia tehtävät vähän vaikeutuivat, väistöissä tamma ei oikein tiennyt mitä piti tehdä, mutta siirtymiset sujuivat hienosti ponin vahvasti hyrräävän moottorin ansiosta. Käynnistä ja pysähdyksestä laukkaan oli sekä ratsastajan että ponin mieliharjoite ja onnistui loistavasti. Lopputunnista Kiira oli hyvin koottu, siisti ja rento. Ratsastaja voisi pyrkiä vielä asteen rauhallisempaan ohjankäyttöön. Kotona treenatkaa suoria peruutuksia, ne olivat tänään hankalia.

20.09.08, päiväkirjamerkintä
Kiira on ollut lähes yhtä hyvä kilpailija tällä kaudella kuin paras ystävänsä Daisy! Sijoitukset ovat tulleet todella nopeasti kasaan, ja tamma on antanut kilpailuissa aina kaikkensa. Sillä on ehkäpä poneistani parhaat kisahermot, sen alkanutta keskittymistä ei kyllä keskeytä edes vieressä räjähtävä papattipaketti! Tämän lisäksi Kiira on myös tutustuttanut minua uuteen ja sen toiseen vahvimpaan lajiin, eli valjakkoajoon. En ole aivan yhtä paljoa innostunut siinä kilpailemaan kuin kouluratsastuksessa, kas kun tarjonta ei ole kovin suurta ja kiesejä on hyvin vaikea kuljettaa tuossa meidän peltipurkissa, jota myös traileriksi kutsutaan.
Syksyyn jo valmiiksi hieman pyöreämpi Kiira valmistautuu syömällä kahta kauheammin, se ilmeisesti tietää, että ilmojen liiaksi kylmetessä ei ruokaa enää näin runsaalla kädellä tipu. Vaan saa tamma minun puolestani noin tehdäkin, Daisy pitää sen liikkeessä sikälimikäli se meinaa liiaksi uppoutua pelkkään ruokaansa.

03.12.08, päiväkirjamerkintä
Kun kaikki alkaa niin hyvin, ei voi ikävyyksiltä välttyä. Todella huonoksi eilen menneellä Kiiralla todettiin astetta pahempi kaviokuume, ja nyt tamma ei ole tehnyt muuta kuin maannut olkipatjallaan ja hengittänyt raskaasti - jos tuosta tilanne pahenee niin lekurin mukaan se voi olla Kiiran nirrille hyvästit. Se saa nyt kahta eri lääkettä aivan liian monta kertaa päivässä, mutta sen pitäisi auttaa. Jos niin, niin tamma pääsee heti ulos kun se vaan voi seistä ja kävellä - en tahdo että se tekee kuolemaa jossain täällä tallin kätköissä. On sitä kaviokuumeista ennenkin selvitty, ei tämäkään toivottavasti maailmaa kaada. Jatkosta katsotaan myöhemmin, piru vie, kun osasi poni ajoittaa sairastumisensa tähän joulun alle - vaan ei auta itku markkinoilla, kyllä tästä tammasta vielä kunnon poni parantuu.

20.01.09, päiväkirjamerkintä
Kiira toipui hitaasti, mutta päättäväisesti itseään vaivanneesta kaviokuumesta, ja nyt sen pitäisi seistä tukevasti ja helposti taas omilla jaloillaan hyvin huolellisesti ja tarkasti tehtyjen ja äskettäin naulattujen kenkiensä päällä. Mutta ei, tamma kulkee vieläkin huonosti ja arkaillen, joten matkustimme sitten kalliilla rahalla klinikalle kuvauttamaan tamman jalat kertaalleen - siistiä, jaloissa on kuin onkin jotain Kiiran isältä perittyä häikkää, joka on ilmeisesti muodostunut nyt vasta vanhemmalla iällä tai tullut esiin kaviokuumeen takia. Että tämä poni osaakin käydä kalliiksi ja ongelmalliseksi! Se on kuitenkin vielä oma melko hyväluontoinen itsensä, sekä hirmuisen vahva tappelija jalkavaivojansa vastaan - sinnikäs, kultainen poni. Huomenna kengittäjä tulee repimään uudenkarheat kengät pois, jotta matamille saadaan erikoisvalmisteiset uudet popot. Ennusteet Kiiran jalkojen saralla ovat kuitenkin hyvät, mistään erityisen vakavasta ei ole kyse, eikä tamman henki ole missään nimessä näillä näkymin vaarassa - kunhan vain se pirun kaviokuume ei uusiudu!

15.03.09, päiväkirjamerkintä
Kiira on toipunut lähes täysin jalkaongelmistaan, tai siis, jalkasairauksistaan. Vammoistaan se ei pääse mihinkään loppuikänsä aikansa, mutta hyvä hoito ja nuo pirun kalliit erikoiskengät pitävät kyllä siitä huolen, etteivät ne juuri oireile.
Kovalle tai pitkäkestoiselle rasitukselle tammaa ei voi enää ollenkaan altistaa, ja sille saa sitoa pintelit nykyisellään tarhaan ja laitumelle - ihan vain sen takia, että jos meno yltyy riehumiseen asti, niin mitään ei käy. Tämä ei kuitenkaan estä Kiiran säännöllistä liikuttamista, se saa hypätä alle 50 sentin korkuisia esteitä korkeintaan kerran viikossa, mutta miksi ihmeessä minä tätä tyttöä esteitä hyppäämään laittaisin? :D Raskaita koulutreenejä tulee myös vähentää melko paljon, mutta toisaalta nyt ponilla voi ajaa enemmän kärryiltä - siitähän se pitääkin aivan mahdottomasti.
Nyt Kiiraa saa tosin vasta kävelyttää selästä käsin, mutta oli nyt pakko tilittää tulevaisuudenkin tarpeiksi. Varsomista jalat eivät estä, kunhan otusta ei pistetä joka vuosi kantamaan varsoja - ja totta kai nekin menevät sitten tarkkaan syyniin koipiensa varalta..

25.04.09, päiväkirjamerkintä
Kiiran kuntouttaminen on hyvällä mallilla, ja maastolenkeillä saa ravaillakin kevyesti vailla huolta ponin jalkojen romahtamisesta. Tamma on toipunut uskomattoman hyvin, eikä sen liikkumisesta huomaa enää minkäänlaisia suuria ongelmia - totta kai kaikki viime aikoina tapahtunut on vaikuttanut sen tapaan käyttää tietynlaisia liikeratoja tietyissä askellajeissa, mutta sitä tuskin huomaa harrastekäytössä - ja mitä väliäkään sen kummemmin, Kiirasta ei tule enää olympiatason valjakkohevosta, ravuria tai jonkinlaista show-menijää! Se riittää, että voidaan rauhassa tassutella keskellä luonnon rauhaa, ja silloin tällöin pistää ranttaliksi ja temmeltää rapa roiskuen tietä pitkin, niin että oksat pois.
Siitä varsomisen ongelmattomuudesta puheen ollen, Kiira-tädin olisi korkea aika pyöräyttää muutama suloinen kersa tähän maailmaan. Aivan eri asia on vain, mistä löydän sopivan orin ja varsalle omistajan - tällä hetkellä minulla itselläni ei ole resursseja pitää Kiiran kakaraa itselläni. On tämä siittolanpito rankkaa.

20.05.09, päiväkirjamerkintä
Kesälaitumen portit ovat avoinna taas ponikansakunnalle ympäri maan, tai vähintäänkin meillä Paraatiponeissa! Kiira pääsee alkuun nauttimaan suuren, hölskyvän mahansa kanssa muiden ponien seurasta oikein, oikein hyvälle ja ruokaisalle laitumelle, mutta jo parin viikon päästä se tulee siirtää hieman kalutummalle versiolle. En vielä tiedä, mitkä ponit lähtevät sen mukaan, Daisy olisi täyttä unelmaa siirtää Kiiran kaveriksi, mutta en tiedä, mitä Daisy-poni itse siitä diggaisi, lisäksi se saattaa varsoa tänä kesänä - mutta katsotaan nyt. Muita vaihtoehtoja olisivat ehkä Kapamoa-shetlanninponi sekä lähes muodottomaksi paisunut Tamsu-ylämaalainen, jolle ei tekisi pahaa olla vähän köyhemmällä laitumella. Voin vain kuvitella tuon näyn, kaksi pientä, mutta erittäin leveää, isomahaista leidiä vierekkäin syömässä hännät samaan suuntaan heiluen. Ah, onneksi meillä on kesä, jolloin on aikaa tuulettaa ajatuksia eikä Kiirankaan tarvitse rämpiä surkeine polvineen metrin lumihangessa.

    Kilpailut

Kiiralla kilpaillaan pääpainoisesti VRLn jaosten alaisissa kilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 84 kpl (68 krj, 16 vvj)

20.07.08, KRJ, heC : 02/40
20.07.08, KRJ, heC : 05/40
20.07.08, KRJ, heA : 05/40
20.07.08, KRJ, heB : 01/50
24.07.08, KRJ, heA : 05/88
24.07.08, KRJ, heC : 04/91
24.07.08, KRJ, heC : 01/91
27.07.08, KRJ, Raviohjelma : 01/50
28.07.08, KRJ, heC : 03/46
28.07.08, KRJ, heC : 09/84
28.07.08, KRJ, heA : 02/20
02.08.08, KRJ, heA : 03/61
30.07.08, KRJ, heB : 07/241 69.429%
29.07.08, KRJ, heA : 01/29
29.07.08, KRJ, heA : 03/35
30.07.08, KRJ, heC : 01/15
30.07.08, KRJ, heB : 03/15
31.07.08, KRJ, heA : 04/80
05.08.08, KRJ, heB : 05/112
06.08.08, KRJ, heA : 03/15
15.08.08, KRJ, heA : 04/35
05.08.08, KRJ, heA : 06/48 85.88%
06.08.08, KRJ, heC : 02/40
07.08.08, KRJ, KNS : 05/27
13.08.08, KRJ, heA : 02/47
09.08.08, KRJ, heA : 06/50
08.08.08, KRJ, heA : 06/50
11.08.08, KRJ, heA : 05/183
15.08.08, KRJ, heA : 05/57
12.08.08, KRJ, heA : 02/74
14.08.08, KRJ, heC : 05/45
14.08.08, KRJ, heC : 01/45
14.08.08, KRJ, heC : 05/45
15.08.08, KRJ, heA : 05/42

24.07.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 07/50
24.07.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/50
25.07.08, VVJ, vaativa yhdistetty poneille : 02/20
28.07.08, VVJ, vaativa yhdistetty poneille : 03/25
30.07.08, VVJ, vaativa yhdistetty poneille : 01/20
01.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 03/20
01.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/20
02.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/96
05.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 01/35
12.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/35
17.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 02/79
08.08.08, VVJ, noviisi koulukoe poneille : 01/20
08.08.08, VVJ, noviisi koulukoe poneille : 04/20
09.08.08, VVJ, vaativa yhdistetty poneille : 01/15
11.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 05/30
18.08.08, VVJ, noviisi yhdistetty poneille : 04/30
30.07.08, KRJ, heB : 02/15
01.08.08, KRJ, heB : 07/125
03.08.08, KRJ, heA : 01/116
03.08.08, KRJ, Kür heA : 05/101
03.08.08, KRJ, heB : 10/144
03.08.08, KRJ, Kür heA : 06/104
03.08.08, KRJ, heB : 07/50
03.08.08, KRJ, heB : 03/30
05.08.08, KRJ, heC : 03/40
05.08.08, KRJ, heC : 01/40
05.08.08, KRJ, heB : 05/25
07.08.08, KRJ, heB : 03/35
07.08.08, KRJ, heB : 01/35
07.08.08, KRJ, heA : 05/35
07.08.08, KRJ, heB : 04/35
31.07.08, KRJ, heA : 09/92
14.08.08, KRJ, heB : 05/50
14.08.08, KRJ, heB : 02/50
14.08.08, KRJ, heC : 02/30
14.08.08, KRJ, heA : 03/30
14.08.08, KRJ, heA : 02/30
14.08.08, KRJ, heB : 03/30
14.08.08, KRJ, heA : 02/30
15.08.08, KRJ, heA : 01/50
17.08.08, KRJ, KNS : 01/174
17.08.08, KRJ, heB : 01/30
20.08.08, KRJ, heB : 04/22
18.08.08, KRJ, heB : 05/100
17.08.08, KRJ, heA : 05/41
16.08.08, KRJ, heA : 03/49
23.08.08, KRJ, heA : 05/35
28.08.08, KRJ, heA : 03/60
28.08.08, KRJ, heA : 01/60
11.09.08, KRJ, KNS : 01/50 *

Näyttelytuloksia:
13.07.2010 Moniet Welsh Ponies, irtoSERT - pt. Alina J.
VRL:n profiili

 

Cimwch Yr Afon on virtuaalihevonen.
Kuvat © Tyngwndwn Stud
Kaiken muun materiaalin © dani 2017, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!