otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Teyrn Ffodor Dawn VH12-026-0188        

  Virallinen nimi   Teyrn Ffodor Dawn   Säkäkorkeus   141 cm
  Lempinimi   Teppo   Syntynyt   20.04.2012, VHKR
  Rotu   Welsh cob (sektio D)   Sukupuoli   Ori
  Väri   Voikko   Kasvattaja   Paraatiponit
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Estepainotus

Koulutustaso: heB, 110 cm
Käyttö: Kisa- ja siitosponi

Saavutukset: ERJ-II, 6 + 40 + 20 + 10 + 15 = 91 p. 30.06.2015
                     VWY-I, 8,5 + 8 + 8 + 21 + 5 = 50,5p. Tilaisuuden paras poni! 30.06.2015
                     YLA2, 27 (17+10) - 24,5 (18,5+6) - 17 - 16 - 6 = 90,5p. 30.12.2016

3-vuotias 20.07.2012
8-vuotias 20.12.2012

    Luonnekuvaus

Teppo on rento ori, joka ei liikaa vaivaa käsittelijöidensä päätä turhalla riehumisella tai remuamisella. Se on hyvin elämäniloinen ja sillä on aina pilke silmäkulmassa, mutta se on oppinut, että parhaat painit saadaan aikaan kyllä tarhassa omankokoisten kavereiden kanssa eikä suinkaan omistajan niskaan loikkimalla.. Tästä tilannetajusta Teppoa on saanut kiittää usein! Kuinka ihanaa onkaan hoitaa iloista ja mukavaa oria sen jälkeen, kun on tapellut ja pelännyt henkensä puolesta ensin muiden sekopäiden kanssa.

Tepsukka on hyvin utelias ja oppivainen kaveri, joka nauttii suunnattomasti kaikesta huomiosta ja seurasta. Kumma kyllä, se on sukupuolestaan huolimatta uusiakin lauman jäseniä kohtaan hyvin suopea ja sopiikin erinomaisesti nuorten pojankoltiaisten kuninkaaksi pihattoon, opettamaan nuorukaisia tavoille. Teppo rakastaa kaikenlaista touhuamista, eikä kestä pitkää tallissa seisomista. Sen karsinaan saakin aina tuoda kaikenmaailman virikkeitä, kuten kauralla täytettyjä colapulloja, jos tiedossa on odottelua, eikä sitä kehtaa enempää syöttääkään esimerkiksi heinäkasalla. Ruokaa Teppoon on aina uponnut hyviä määriä ja hyvällä tahdilla, joten mistään riutumisesta ei ole pelkoa, vaikka ukkeli juoksenteleekin varmaan 20 tuntia vuorokaudessa. Porkkanan vuoksi ori kiipeää myös vaikka puuhun. Sille onkin harjausten lomassa saatu opetettua jos jonkinmoista temppua, joita se ei tosin ilman kunnon palkkiota suorita...

Tepon hoitaminen on vaivatonta, sillä se on mukavaa yhdessäoloa oriin mielestä. Sitä saa harjailla vaikka kuinka, ponilla ei ole mikään kiire muihin puuhiin, vaan se seisoo kiltisti aloillaan kiinnisidottuna. Myös satuloiminen ja suitsiminen sujuvat ongelmitta, eikä kengittäminenkään ole temppu eikä mikään. Ainoastaan taluttaessa vaatii Teppo jämäkämpää käsittelyä, sillä se on usein varsin kiireinen, mikäli tietää pääsevänsä ulos ja toki matkan varrella ohitettavat tammatkin voivat sekoittaa sen päätä. Naru turvan ympärille ja jämäkkä ote touhuun, niin oriin ei pitäisi tulla päältä.

Nuorena hyvin energisellä Tepolla oli tapana touhottaa pää viidentenä jalkana ja sen ratsastaminen oli haasteellista. Nuori ori viipotti mielellään ihan oman päänsä mukaan mistään avuista välittämättä, eikä oikein tuntunut aina käsittävän, mitä kuski siellä selässä oikein veuhtoi. Mitä tuo ihme nyppiminen tai sätkiminen tarkoittaa, eikö tässä olla ihan hyvällä sykkeellä jo täydessä vauhdissa? No, omistajan kouluttaessa tekemistä virheistä sakotettiin ja uusien oppien päähän kaivertaminen kesti kauan, sillä eihän ukkeli halunnut luopua jo saavuttamastaan edusta - sinne tänne ryntäilystä. Aluksi tarkempi touhu ja pieni piiperrys kyllästyttivät sitä, mutta kun perusteet saatiin taottua sen päähän, päästiin kokeilemaan esteiden hyppäämistä - ja siihen ori rakastui saman tien!

Esteiden viitoittamalla tiellä mennään edelleen. Teppo ei ole suuri kouluratsastuksen fani, mutta toimii kyllä ihan kelpona pelinä helpolla tasolla. Se vaatii kuskiltaan jonkin verran motivoimista, ihan itsekseen se ei mihinkään avotaivutuksiin ryhdy silkkaa hyvyyttään, mutta se ei ole mikään mahdoton valtamerilaiva. Kun sen lämmittelee huolella ja uskaltaa vaatia ja pistää töihin, kehkeytyy siitä ihan osaava ja perusratsastuksesta nauttiva höntsäilijä.

Esteillä se sitten syttyy kunnolla ja voi pojat, miten yhtäkkiä ryhti löytyy itsestään ja johan takajalkojenkin moottori käynnistyy kuin taikaiskusta! Teppo on myös siitä mukava, että se ei hyppäämisen hauskuudesta huolimatta ylly keräämään liikoja kierroksia tai hutiloimaan minne sattuu. Se on oma itsensä, joskin pidemmällä laukka-askeleella ja ylenmääräisellä ponnulla! Ori on erittäin rohkea ja varma hyppääjä, ja onpa siihen saatu iskostettua ihan hyvä hyppytekniikkakin, vaikka mikään notkein pantteri se ei ole. Silti saa satulassa olla teiden ja lähestymisten kanssa tarkkana, sillä Tepolla on vähän tapana kaahottaa iloisesti minne sattuu ja se on varsin suurilaukkainen, eikä mahdu ihan joka raosta. Joskus puomit kolisevat, jos kuski ei ole ollut hereillä, mutta siitä Teppo ei ota nokkiinsa.

Ori on yhtä lungi ja oma itsensä myös vieraissa kilpailupaikoissa. Kunhan alle saadaan hyvät lämmittelyt ja pari onnistunutta verkkahyppyä, sujuvat radat yleensä tasaisen hyvin, kunhan kuski muistaa ohjata. Teppo on myös suhteellisen rauhallinen matkustaja, mutta vaatii kyllä aikamoiset pöperöt suostuakseen koppiin ja viihdykkeeksi matkan ajalle. Onneksi ukkelilla tuntuu olevan nopea ruuansulatus ja aineenvaihdunta, joten kisapaikoilla se on oma sutjakka itsensä eikä muistuta kuumailmapalloa, vaikka trailerin valvontakamerasta näkyykin, että se syö taukoamatta kopissa.. Ahne possu!

    Suku

 isä Crwymwn Dawn
    vkk, 134 cm, wC
 ii. Ch Anfarwol Chymwedda
    VWY-II, KTK-II, YLA2, trt, 134 cm, wC
 iii. Anfarwol Rhudd Ddraig
    cremello, 122 cm, wm
 iie. Go Go Benign Sandy-Sweet
    144 cm, wD
 ie. Annwyl Rhiannon Dawn
    VWY-II, rnvkk, 129 cm, wC
 iei. Ridhamhna Giotr Aengus Dawn
    VWY-II, rnvkk, 133 cm, wC
 iee. Adwr Rhianna
    VWY-II, YLA2, prn, 120 cm, wm
 emä Llowri Teasai Dawn
     rt, 142 cm, wD
 ei. Ch Gwalch Fflergant
      KTK-III, VWY-II, prt, 148 cm, wD
 eii. Gwalch Farquhar
    VWY-II, tprt, 151 cm, wC
 eie. VIR MVA Ch Gwalch Pelydru
    KTK-III, VWY-II, rn, 147 cm, wD
 ee. Greenwich's Leann?n
    rt, 133 cm, wC
 eei. Champion's Duldsam
    VWY-II, trt, 135 cm, wC
 eee. Greenwich's Llyndin
    VRL:n profiili, VWY-II, prn, 134 cm, wC

Neljä polvea ehtaa timanttia. Tarkastele koko sukua täältä.

    Jälkeläiset

Teppo on tarjolla welshponijalostukseen!

23.07.2012 t. Derowen Dawn (e. Dryllrhiain Dawn) omistaja: Paraatiponit
10.04.2016 t. Dawn Masque of Queens (e. Criallt Welsh Parade) omistaja: Paraatiponit
04.12.2016 o. Criallt Ddiwethaf Balchderau (e. Criallt Boddfeydd Am Aur) omistaja: Ionic

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

20.04.2015, päiväkirjamerkintä
Viime aikoina olen pyöritellyt mielessäni sellaista mahdollisuutta, että mitäpä jos tämän mieleltään ikinuoren, virkeän ja oikein pontevan pullukkaponin ilmoittaisi vielä laatuarvosteluihin? Vaikka Teppo on viime aikoina lähinnä viettänyt aktiivielämää tarhassa ja saanut vähän läskiäkin luiden päälle, ei sen lihaksisto ole tyystin rupsahtanut. Ori on pitänyt kondiksestaan hyvää huolta ainaisella touhotuksella ja iloisella sekoilulla, joten äkkiäkös tästä kuorisi oikein salonkikelpoisen urheiluponin. Lisäksi Teppo rakastaa kaikenlaista mielen virkistystä ja virikettä, joten luultavasti se vain palaisi enemmän kuin mielellään tavoitteellisen treenin pariin. Täytyy varmaan pohtia jonkinlaista aikataulua ja totuttaa ori taas pikkuhiljaa kunnon treenaamiseen, jotta se voi sitten loistaa tuomareiden edessä! Ja syytä on varmaan myös puunata ori pitkästä aikaa kunnolla korvista kavioihin, sen loistokas vaalea voikkoväritys on viime aikoina ollut hyvin piilossa mutakerroksen alla.. Kyllä Teposta hyvä saadaan!

02.01.2013, päiväkirjamerkintä
Tepon meriittilistalle on jo siunaantunut sellainen määrä sijoituksia, että tämän ponin kilpailut alkavat olla pulkassa! Ja olipa kyllä aikamoinen kisaura tällä, mukaan mahtui monenlaista menoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös oikein onnistuneita suorituksia ja sijoituksia. Vaikka meno oli paikoin epätasaista, niin kyllä kokonaisuuden voi sanoa parantuneen huomattavasti loppua kohden. Nauran omahyväisesti kaikille niille, jotka nauroivat kisauran alussa meille ja olivat varmoja, että tämä ori onnistuu vain rikkomaan itsensä. Eipä rikkonut, missään vaiheessa oriilta ei ollut edes puhti poissa ja se onnistui kahmaisemaan pystejä jopa puoliveristen nokan alta! Toivottavasti Tepsukka olisi kisoissa onnistunut pistämään myös joidenkin tammanomistajien silmään, sillä näin kisauransa jälkeen on oriille kaavailtu vain yhtä tehtävää, ja se on nimenomaan sitä tammojen naurattamista.. Kovasukuinen poni, jolla on hieno ura allaan. Sekä bonarina tämä upea voikko väritys! Tammoja on ovella toivottavasti kohta jonoksi asti!

20.11.2012, päiväkirjamerkintä
Tänään Tepsukka pääsi jälleen valmennukseen, jossa tarkoitus olisi hieman parantaa sen laukkaa ja sitä myöten myös estelähestymisiä. Tunti aloitettiin ihan sileällä laukkatyöskentelyllä, eli temponvaihteluilla ja siirtymisillä. Ihmettelen suuresti, miten olemmekaan näin hyvällä onnella pärjänneet tähän asti, sillä valmentajalta tuli noottia ihan kaikesta! Kun omasta mielestäni Tepon laukka oli laadukasta ja eteenpäin imevää, oli valmentajan tuomio, että tyhjä takaa ja vain kaahottaa edestä.. Oho. Ei muuta kuin vääntämään sitten! Kun Tepsukka oli verrytelty kaikissa askellajeissa ja erityisesti laukassa, ruvettiin sitä kokoamaan, jotta liikkumiseen saataisiin laatua. Kootessa piti muistaa ratsastaa reippaasti pohkeella, jolloin takapää pysyisi aktiivisena. Kun homma alkoi sileällä sujua, siirryttiin kavaleteille, joiden välissä laukkaa piti koota. Lähestyminen tapahtui myös kulmasta, ja niissä lipsuminen onkin Tepsukan lempipuuhaa! Ja kun Teppo lintsaa kulmaa, laukan laatu kärsii. Hyvä, että saimme edes lähestymisen kuntoon, saatika sitten niitä esteiden välisiä kokoamisia. Loppupeleissä homma alkoi kuitenkin sujua ja vaativa valmentajammekin äityi oikein kehaisemaan Tepon menoa!

15.09.2012, päiväkirjamerkintä
Tänään olin saanut hommattua meille kotitallille ihan ulkopuolisen valmentajan kaitsemaan estetreenejämme, jotta saisin palautetta omasta tyylistä ja Teppo kolmannen osapuolen tuomion osaamisestaan. Välillä kun sitä saattaa sokeutua omalle tekemiselleen ja kangistua kaavoihin.. Eikä valmentaja päästänytkään helpolla, vaan pisti meidät heti treenaamaan Tepon ehkä heikointa kohtaa, hallittua hyppäämistä ja lähestymistä kaarevalla uralla. Keskiympyrällä meillä oli kello kuudessa ja kahdessatoista alkuun ristikot, ja sitten pystyt, jotka piti ylittää tasaisesti ja rauhallisesti keskeltä. Jo asettuminen oli vähän hankalaa Tepolle, joka on ehkä päässyt viime aikoina vähän sluibailemaan siinä ja onnistunut välttämään koko touhun punkemalla vain pohkeita vasten. Tajusin, että mähän joudun itsekin ratsastamaan.. Ups. Oli vähän unohtunut, joten ilmankos kisasuoritukset ovat olleet välillä aika ihmeellisiä. Kun tasalaatuinen ja -kokoinen ympyrä oli saatu aikaiseksi, piti vielä onnistua ylittämään esteet nätisti. Ristikossa nyt Teppokin tajusi hakeutua matalimmalle kohdalle, mutta pysty oli sitten hankalampi. Toistoja tekemällä homma kuitenkin alkoi lutviutua ja pääsimme uusille kaareville urille, esimerkiksi kiemurauralle, hyppäämään. Vaativaa hommaa, mutta lopulta erittäin antoisaa ja opettavaista. Tästä jatketaan hyvillä mielin!

20.08.2012, päiväkirjamerkintä
Nyt syksyllä Tepon ratsastaminen ja hyppääminen kotopuolessa on alkanut sujua melko tasaisesti, joten olen vihdoin ja viimein saanut myös Tepsukan kilpailu-uran käyntiin! Kokemuksen puutteesta johtuen meno on kyllä ollut vielä varsin epätasaista. Joukkoon mahtuu sekä mainioita napakymppejä, Tepsukka on jopa kerran voittanut luokkansa, mutta myös totaalisia huteja, jolloin homma on lähtenyt väärille urille jo kotona lastaamisen yhteydessä ja päättynyt siihen, että rataa hypätään väärään suuntaan ja kaikki puomit otetaan alas. Tuolloin olisi ehkä pitänyt tajuta vain jäädä kotiin, olisimme välttyneet julkisilta nolauksilta.. Vaan eipä siinä mitään, Teppo ei näytä ottaneen mistään itseensä, vaan se edelleen on innokkaana aina lähdössä ja kilpailupaikallakin kovasti touhottamassa. Eli traumoja ei ole ainakaan syntynyt! Kokemusta kyllä tarvittaisiin vielä, mutta sitä saa vain tekemällä ja kokemalla. Kyllä tästä hyvä tulee!

23.07.2012, päiväkirjamerkintä
Oho, Tepolle syntyi tänään ensimmäinen jälkeläinen! Kun mä en vaan malttanut olla käyttämättä sitä omalle voikolle silmäterälleni Dryllrhiainille.. Lisäksi tässähän on jo tovi näitä poneja kasvateltu, varsamäärä huitelee jo yli sadassa, joten ?tiedän mitä teen? käyttäessäni näitä nuorikoita. Molemmat ovat omia kasvattejani ja niin tulee varsastakin! Ja varsa on aivan tyrmäävän upea! Joten todellakin kannatti tämä Tepon käyttäminen, vaikkei sillä mitään kilpailutuloksia olekaan tai muita meriittejä. Kahden voikon varsasta tuli nääs tuplavoikko, cremello! Liekö ensimmäinen cremello cobi koko valtakunnassa?! Ainakin meille ensimmäinen! Ja lisäksi tämä valkoinen pallero on vielä aivan tykistä suvusta! Emä on estekenttien valtiatar eikä Teppokaan (toivottavasti..) jää pekkaa pahemmaksi, kunhan saan sen vielä jonain päivänä sinne kilparadoille asti..

25.6.2012, päiväkirjamerkintä
Teppo on viime aikoina tasaantunut ulkonäöltään ja sillä tuntuu jo olevan omien raajojensa koordinaatio hyvin hanskassa. Siispä ori pääsi tänään ensimmäistä kertaa tutustumaan irtohypytyksen ihmeelliseen maailmaan! Mä olen kaavaillut tästä tulevaisuudessa estekenttien kruunaamatonta kuningasta, niin johan harjoittelu on jo aloitettava ja tutustutettava poni tulevaisuuden meininkiin. Maneesiin olin kaavaillut helpon estekujan, ihan vain suoran pitkälle sivulle, jossa toisiaan seurasivat puomi, ristikko, pysty ja okseri. Kaikki tietenkin aloittelijalle sopivin korkeuksin ja välein. Hommanhan piti olla helppoa ja hauskaa, ei siitä muuten kukaan kiinnostuisi. Teppo kuitenkin kiinnostui välittömästi, kun se pääsi irti tyhjään maneesiin ja omatoimisesti kipitti tutustumaan esteisiin. Luonnollinen imukin tuntui löytyvän ja Teppo oli välillä niinkin innoissaan touhusta, että lähti jo puomilta pomppaamaan ristikkoa samalla, tai hyppäsi kaksi estettä peräjälkeen vain välissä otetun pienen tasajalkapompun avulla.. Tekniikassa on kyllä vielä tehtävää ja paljon! Mutta tekemällä oppii. Eiköhän oteta tästä tapa..

20.05.2012, päiväkirjamerkintä
Teppo kääntyy tänään yksivuotiaaksi. Ori on kasvanut ensimmäisen elinvuotensa aikana niin, että korvissa kohisee. Nuorille cobeille tyypillisesti se toki on vielä varsin epätasaisen oloinen, kun etu- ja takapää ovat aivan eri paria ja vinhaa vauhtia pitenevät koivet eivät aina tunnu olevan ojennuksessa, mutta kyllä siitä näkee, että komea poika on tulossa. Varsinkaan, kun pituutta ei pitäisi siunaantua mitään 150 senttiä, niin eiköhän se tuosta kohta asetu aikuismittaansa ja ala kerätä massaakin ympärilleen. Tai no, ei sitä massaa ehkä ihan pian vielä tarvitse kertyä. Teppo on nimittäin aikamoinen villikko käsitellä ja tällaisena rimpulanakin se vaatii aikamoista pitelyä. Esimerkiksi taluttaminen on aika tuskallista, kun innokas yksivuotias huitelisi mielellään ihan minne sattuu, eikä malttaisi pysyä taluttajansa vierellä. Vielä on käytöstavoissa hiomista ja sitäkös nämä vuosikkaat rakastavat, pelleilyä ja vastuun välttelyä. No, ei kai meiltä aika maailmasta lopu.. Ja aikaa Teppo tulee kyllä vaatimaan!

05.05.2012, päiväkirjamerkintä
Teyrn Ffodoriksi nimetty ihana nelijalkainen kultakimpaleeni on osoittautunut erittäin leikkisäksi, energiseksi ja hyvätuuliseksi varsaksi. Välillä sen menoa saa kyllä seurata henkeään pidätellen, sillä itsesuojeluvaistoa tälle ei näytä juurikaan siunaantuneen ja sen ahnetta porsasta muistuttavaa emääkään ei aina näytä kiinnostavan jälkikasvunsa huolehtivainen seuraaminen.. Kuvio menee niin, että emä syödä mussuttaa ja pikku-Teppo vetää rallia ympärillä! Mutta hyvähän se vaan on, että pikkupoika viihtyy ja osaa keksiä itselleen puuhaa. Kertoo selvästi fiksusta päästä, hehe.. Ja villeistä varsoista kasvaa parhaimmat hevoset, sellaistakin olen joskus kuullut väitettävän! Ihmisiin Teppo suhtautuu uteliaan iloisesti ja sitä saa aina käydä rapsuttelemassa ja ihailemassa tarhan laidalla. Kyllä tästä pojasta vielä hyvä kasvaa, kunhan päästään sitä paremmin kouluttelemaan!

20.04.2012, päiväkirjamerkintä
Voikkoja cobeja ei yksinkertaisesti voi olla tässä maailmassa liikaa, ja siksi olenkin jo hyvän tovin kaavaillut itselleni varsaa kullanhohtoisesta C-oriistani Crwymwnista. Tamma vain on aina puuttunut, kunnes jokin aika sitten tajusin oman tuoreen kasvattini Llowri Teasain kääntyvän nelivuotiaaksi ja olevan ikäisekseen olemukseltaan ja luonnoltaan varsin kypsä, jolloin sen voisi hyvillä mielin pistää paksuksi. Tuumasta toimeen siis. Kaikki sujui mainiosti, vaikka molemmat ponit olivat ensikertalaisia. Loppuun asti jaksoi Teasaikin olla kenkkuilematta, vaikka se paisui aivan valtavaksi ja olo oli selvästi tukala. Iso varsa sieltä oli selvästi tuloillaan, ja niinpä se tosiaan aikamoisen kokoinen onkin, nyt kun se vihdoin tänään syntyi ja allekirjoittanut pääsi ihailemaan uutta poniaan päivän valossa ja ihan lähietäisyydeltä! Todellinen vonkale, pienistä vanhemmista huolimatta maailmaan saatiin romuluinen orivarsa! Ja ihana voikko, kuten isänsä! Emä on varsastaan hyvin huolehtivainen, joten tarkempi tutustuminen jää myöhempään ajankohtaan. Ei tässä enää ole kiirettä, nyt kun terve varsa on turvallisesti ulkona..!

    Kilpailut

Tepolla kilpaillaan pääpainoisesti esteratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 53 kpl

14.07.12, ERJ, 110 cm : 05/40
16.07.12, ERJ, 110 cm : 02/40
28.07.12, ERJ, 110 cm : 04/80
09.08.12, ERJ, 100 cm : 01/30
27.07.12, ERJ, 110 cm : 05/30
03.08.12, ERJ, 110 cm : 03/60
06.08.12, ERJ, 110 cm : 04/60
05.08.12, ERJ, 100 cm : 06/45
09.08.12, ERJ, 100 cm : 06/40
22.08.12, ERJ, 110 cm : 04/30
18.08.12, ERJ, 110 cm : 03/30
19.08.12, ERJ, 110 cm : 04/30
20.08.12, ERJ, 110 cm : 02/30
23.08.12, ERJ, 110 cm : 04/30
18.08.12, ERJ, 110 cm : 07/50
19.08.12, ERJ, 110 cm : 03/50
19.08.12, ERJ, 110 cm : 07/50
20.08.12, ERJ, 110 cm : 05/50
31.08.12, ERJ, 110 cm : 03/50
06.09.12, ERJ, 110 cm : 03/50
01.09.12, ERJ, 110 cm : 03/30
05.09.12, ERJ, 110 cm : 05/90
07.09.12, ERJ, 110 cm : 01/50
02.10.12, ERJ, 110 cm : 02/60
03.10.12, ERJ, 110 cm : 02/60
28.10.12, ERJ, 110 cm : 04/40
07.10.12, ERJ, 110 cm : 01/30
09.10.12, ERJ, 110 cm : 03/30
15.10.12, ERJ, 110 cm : 02/60
01.11.12, ERJ, 110 cm : 02/40
11.11.12, ERJ, 110 cm : 05/40
12.11.12, ERJ, 110 cm : 02/40
30.10.12, ERJ, 110 cm : 05/30
06.10.12, ERJ, 110 cm : 03/40
07.10.12, ERJ, 110 cm : 06/40
07.11.12, ERJ, 110 cm : 04/40
11.11.12, ERJ, 110 cm : 05/50
12.11.12, ERJ, 110 cm : 07/50
13.11.12, ERJ, 110 cm : 05/50
18.11.12, ERJ, 110 cm : 04/30
21.11.12, ERJ, 110 cm : 01/30
16.11.12, ERJ, 110 cm : 06/50
20.11.12, ERJ, 110 cm : 05/30
27.11.12, ERJ, 110 cm : 01/40
29.11.12, ERJ, 110 cm : 04/50
30.11.12, ERJ, 110 cm : 05/50
30.11.12, ERJ, 110 cm : 05/50
18.11.12, ERJ, 110 cm : 01/40
17.12.12, ERJ, 100 cm : 04/50
05.11.12, ERJ, 110 cm : 01/15*
17.11.12, ERJ, 110 cm : 01/06**

05.10.12, villit estekilpailut, 110 cm : 01/50
07.10.12, villit estekilpailut, 110 cm : 06/50
*** rusetti1  rusetti2  rusetti2

 

Teyrn Ffodor Dawn on virtuaalihevonen.
Kuvat © A. Booth & M. Peel
Kaiken materiaalin © dani 2019, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!