otsikko
Etusivu      Talli ja tilat      Oriit      Tammat      Toiminta      Muuta

 

    Criallt Welsh Parade VH12-026-0069

kuva

kuva   kuva   kuva

  Virallinen nimi   Criallt Welsh Parade   Säkäkorkeus   145 cm
  Lempinimi   Parade   Syntynyt   01.03.2012, VHKR*
  Rotu   Welsh cob (sektio D)   Sukupuoli   Tamma
  Väri   Tummanpunarautias   Kasvattaja   Criallt Welsh Cobs
  Omistaja   dani VRL-03561   Painotus   Yleispainotus

Koulutustaso: heA, 100 cm
Käyttö: Kisa- ja siitosponi

Saavutukset: VWY-I, 8 + 6 + 10 + 21 + 5 = 50p. 27.12.2016
                     ERJ-II, 7,5 + 40 + 10 + 20 + 15 = 92,5 p. 31.12.2016

4-vuotias 01.07.2012
8-vuotias 01.11.2012

    Luonnekuvaus

Partsi on allekirjoittaneen silmäterä, joka on pienestä pitäen saanut tehdä tasan mitä haluaa ilman, että kellään muulla kuin omistajalla on ollut sanomista siihen. Tamma on käytännössä koko ikänsä saanut elää tallin prinsessana ja koskemattomuutta ja täyttä luottamusta nauttivana vapaaherrattarena, mikä tietenkin näkyy sen persoonassa ja käytöksessä. Heti emästään vieroituttuaan ja meille muutettuaan on tamma kasvanut kieroon - Partsilla on aivan liian suuri ego, valtavat luulot itsestään ja se komentelee ja pomottelee muita häikäilemättömästi ja aivan oman mielensä mukaan. Mutta hullu rakkaus tammaa kohtaan on sumentanut omistajan silmät. Kai joka tallissa pitää olla yksi aurinkokuningatar?

Partsi on todellinen diiva, eikä rakasta itsensä lisäksi ketään muuta, kuin sitä aina palvonutta ja lahjonutta omistajaansa. Muihin ihmisiin se suhtautuu kylmästi, täysin välinpitämättömästi tai jopa ilkeästi - varo vaan, jos häiritset sen syömistä tai prinsessan kevyttä päiväunta kolistelemalla mitenkään etukäteen ilmoittamatta sen karsinaan! Siinä eivät ehdi kuin hampaat välähtää hämärässä, kun tamma hyökkää karsinan pimeästä nurkasta varomattoman tulijan hihaan kiinni. Partsin kanssa täytyy olla superjohdonmukainen ja napakka, jos meinaa selvitä ehjin nahoin. Usein se ei muuta kuin uhittele - pyörittelee vähän ilkeästi silmiään ja luimii, mutta sietää naama näkkärillä jämptin ihmisen läheisyyden. Mikäli hoitajan hermot taas eivät pysy kasassa, käyttää Partsi tilanteen armottomasti hyödykseen ja varmasti polkee hoitajapoloa jokaisella mahdollisella tavalla: ajaa takaa ympäri tarhaa sisälle haettaessa, häätää karsinastaan ilmaa näykkien tai runttaa maneesissa ratsastajan pohkeen seinää vasten.

Pelkoa tai epävarmuutta ei Partsia käsitellessä saa olla olemassa. Silloin kaikki sujuu kokeneelta käsittelijältä hyvin. On turha odottaa tammalta mitään suosionosoituksia, mutta kyllä se kiinnisidottuna paikoillaan pysyy. Harjaus, kavioiden putsaus, pesuboksi.. Peruskauraa, mikäli hoitaja toimii napakasti eikä anna Partsille periksi missään. Mikäli hoitotoimenpiteet venyvät, on tammalla tapana alkaa syödä riimunnarua, kolistella hampaitaan karsinan seiniin tai muita ärsyttäviä asioita, joihin hoitajan tulee puuttua heti ja kovalla äänellä, mielellään myös pienellä napauksella lapaan tai riimunnarulla huitaisulla - Partsi kun ei tunnu aina suullista antia uskovan, eikä sen narsistisen omakuvan tuntien se tietenkään anna kenenkään komentaa itseään.

Niin, kenenkään sanaa Partsi ei niin varmasti kuuntele, kuin omistajansa. Siksipä allekirjoittanut yleensä hoitaakin hunningolle päässeen lempilapsensa itse - tällöin arjen askareet epämiellyttävän eläinlääkärin kohtaamisesta tarhalle ja takaisin kävelemiseen sujuvat paljon nopeammin, vaivattomammin ja hermoja säästävämmin.
Eikä tamman selkään ole kellään muulla mitään intoa! Jo Partsin ratsukoulutus rikkoi henkilökunnan välejä, niin aikaa vievää ja raastavaa homma oli - ensikerran satulan selkään saadessaan sinkosi tamma liinoista irti pukkipierulaukalla sivulle, hyppäsi ratsastuskentän aidan yli ja mokomaa etsittiinkin sitten tuntikausia lähimetsistä. Ja tie jatkui aivan yhtä kivisenä - tammalla on hirmuisesti kykyjä, mutta niiden esille kaivaminen ja valjastaminen haluttuun käyttöön olivat työn ja tuskan takana. Nythän tamma toki osaa jo kaikkea ja kulkee oikean - jep, vain yksi kelpaa - kuskin alla vaikka takaperin Kuuhun, mutta se ei ollut helppoa, eikä ole aina nykyäänkään.

Partsi kun ei tosiaan hirveästi auktoriteetteja kumartele tai tee kompromisseja. Se tuntuu reagoivan apuihin välillä aivan miten lystää, ja heti alussa sille tulee selkeästi osoittaa, kuka määrää tahdin ja suunnan. Partsi kantaa itseään aina hyvin ryhdikkäästi, sen liikkeet ja täysin diagonaalinen ravi ovat upeita, se on todellinen ilo silmälle ja esimerkki welshien kauniista, atleettisesta veistoksellisuudesta, mutta ei se silti välttämättä avuilla ole - kuori on kaunis ulkopuolisen silmään, mutta kuskin fiilis satulassa hirveä, kun liukkaasti pohkeita väistelevään ja kuolaimen ylle tai alle karkaavaan ankeriaaseen ei saa mitään tuntumaa. Työmoraalia Partsilla ei ole, ellei satulassa istu allekirjoittanut, joka on kehittänyt tamman ratsastamiseen aivan omat niksinsä. Jumpata saa paljon ja hartaasti, vääntää ja kääntää, peruuttaa, nostaa laukkaa ja väistättää, niin tamma antaa lopulta periksi ja alkaa liikkua pehmeän kauniisti pohkeen ja ohjan välissä, alhaalta ylös ja takaa eteen. Tamman ratsastamisessa on kyse kärsivällisyydestä ja periksi antamattomuudesta, ja kilparadalla kuski saa hoitaa kaiken lisäksi vieläpä pilkunviilauksen ja täsmällisyyden. Parrasvaloissa Partsi loistaa, mutta enimmäkseen ulkokuorellaan oreille flirttaillen ja yleisölle keikistellen, ei niinkään taidoillaan tai tarkkuudellaan.

Esteillä Partsi innostuu - joten jarrut on hyvä testata ennen ensimmäistäkään puomin ylitystä. Läpiratsastukseen saa jälleen kiinnittää huomiota ja kuluttaa hirveästi aikaa, mutta se kannattaa - Partsi hyppää mitä vain, mistä vain, milloin vain. Tamma uskoo sokeasti omaan ylivertaisuuteensa ja parhauteensa, mikä tekee siitä suht luotettavan hyppääjän. Se ei vaan ole järin tarkka jalkojensa kanssa, joten kuski saa pitää huolen huolellisuudesta - tamma posottaa iloisena ja itseensä luottaen eteenpäin, ratsastaja saa silottaa tietä etukäteen selästä käsin ja korjailla virheitä.

    Suku

 isä Cedion Arglwydd
    rt, 130 cm, wC
 ii. Cedion Cadomedd
    m, 134 cm, wC
 iii. Gwenith's Heddwyn
    km, wm
 iie. MW Aplicate
    VWY-II, rt, 136 cm, wC
 ie. Ch Anfarwol Ariella
    YLA2, km, 118 cm, wm
 iei. MH Blackfoot
    rt, 111 cm, wm
 iee. Burlywood's Amorella
    vkk, 120 cm, wm
 emä Criallt Welsh Princess
     rn, 154 cm, wD
 ei. Criallt Amerawdwr
      rnvkk, 155 cm, wD
 eii. Criallt Arbennig
    rnvkk, 153 cm, wD
 eie. Criallt Diaddurn
    rnvkk, 152 cm, wD
 ee. Criallt Welsh Model
    rn, 150 cm, wD
 eei. Criallt Cariad
    mrn, 149 cm, wD
 eee. Criallt Welsh Lily
    rn, 155 cm, wD

Tässä alkaa olla suku kohdillaan! Muista vilkaista myös kuuden polven sukutaulua.

    Jälkeläiset

Parade on tarjolla welshponijalostukseen!

01.05.2015 t. Dawn Queen of Wales (i. Llygedyn Drystan) omistaja: Tuulia T.
10.04.2016 t. Dawn Masque of Queens (i. Teyrn Ffodor Dawn) omistaja: Paraatiponit
04.11.2016 o. Dawn Welsh Empire (i. Edrychawdr Dawn) omistaja: Shinevalley Welsh

    Valmennukset ja päiväkirjan poikanen

29.11.2016, päiväkirjamerkintä
Nyt koittaa Paraden elämässä uusi hetki. Se saa nimittäin suunnata against all odds laatuarvosteluihin! Onhan se hieman pipipäinen ja nyt ikuista laidunlomaa vietettyään hieman pulskistunut, mutta kyllä tällainen muuten oivallisen hieno leidi kehtaa naamaansa näyttää vaikka presidentin linnassa. Hieman vaan treeniä ja valmistelua alle, niin pieleen ei voi mennä!

01.04.2016, päiväkirjamerkintä
Tänään syntyi odotettu Partsin kakkosvarsa! Ja jälleen - kuinkas muutenkaan - varsahan on miniversio emästään <3 Kaunis, jo nyt varsakarvassaan selvästi punertava rautias, pitkät sukat löytyy ja läsi tietenkin. Aivan upea ilmestys ja vieläpä sukupuoleltaan kovasti toivottu tamma! Nytpä sai Derowen pikkusiskon kilpailijakseen! Tällaisen kaverin pidän mielelläni itselläni ja pidän siitä kynsin ja hampain kiinni. Hienoa työtä, Partsi <3

25.02.2016, päiväkirjamerkintä
Partsi on pitkän aikaa saanut olla vain oloneuvoksena ja allekirjoittaneen sunnuntairallitteluponina, joten on korkea aika keksiä sille taas jotain hyödyllistä tekemistä. Ja mikäs näin hienolle tammalle paremmin sopisikaan, kuin varsan pyöräyttäminen?! Olen jo pitkään pyöritellyt mielessäni yhdistelmää siitä ja omasta voikosta kasvatistani Teyrn Ffodorista. Teposta meillä on jo tallissa aivan ihana tamma Derowen, joka ei ole kyllä jättänyt ketään kylmäksi loistamalla jopa 110-senttisillä esteradoilla. Ori on siis jättänyt jo todella laadukasta varsaa, joten miksi ihmeessä en tekisi itselleni toista, varsinkin, kun sukukin natsaisi täydellisesti Partsin suvun kanssa? Siinä olisi varsa, jonka pitäisin enemmän kuin mielelläni myös itselläni Partsin sukulinjaa jatkamassa. Joten ei kai muuta kuin tuumasta toimeen!

01.05.2015, päiväkirjamerkintä
Itselleen tyypilliseen tapaan Partsi ei päästänyt tallinväkeä helpolla ensimmäisen tiineytensä aikana. Se tuntui muuttuvan entistä kiukkuisemmaksi ja räjähdysalttiimmaksi ja sain oikeastaan hoitaa sitä viimeiset viisi kuukautta aivan itse. Muut nynnyt eivät suostuneet koskemaankaan siihen. Hei, ei tää niin paha ole! Mitäs nyt pikku irvistelyistä, sehän on vaan leikkiä.. Vaan meinasi minullakin mennä kuppi nurin pariin otteeseen, kun Partsi loikki sivuloikkapukkilaukkaa ison mahansa kanssa kevättalven peilijäillä. Vaikka kuinka koitin pitää sitä aisoissa, se repi itsensä väkisin irti ja riehumaan!! Hermothan tuollaisessa menee. Ja sitten sitä tamman päätöntä menoa saattoi katsella vain hengitystä pidellen. Joka kerta silmissä vaan vilisi vanhalla filminauhalla se, kuinka se kaatuisi möhömahansa kanssa ja molempien taival olisi sitten siinä..

Onneksi kaikista tilanteista selvittiin säikähdyksellä ja tänään vihdoin tuo kauan ja hartaasti odotettu varsa myös syntyi, joten sen runnoutumista ei tarvitse enää niin kovasti pelätä. Nythän se pääsee omilla jaloillaan toivottavasti alta pois.. Partsin ensimmäisestä varsasta tuli aivan sen itsensä näköinen soma tammavarsa! Sukat ja läsi ovat kohdallaan ja kun tuota varsaa katselee, muistuu kyllä harvinaisen elävästi mieleen se, kun katselin itse vastasyntynyttä pikku-Partsia Crialltissa. Nämä ovat todellakin kuin kaksi marjaa! Kuvasin varsasta ja sen hapuilusta pienen videon, jonka lähetin saman tien Tuulialle. Vastausta ei tarvinnut kauaa odotella, käsky oli kuvata lisää videota saman tien ja kuvata varsaa joka suunnasta. Rakkautta ensisilmäyksellä? <3 Kyllä tästä tulee Tuulialle hieno poni!

31.03.2015, päiväkirjamerkintä
Partsi alkaa olla jo hyvään ikään ehtinyt matami, mutta sille ei ole vieläkään siunaantunut yhtään jälkeläistä! Toisaalta en ihmettele, onhan sen suvussa ja siinä itsessään aika vahvana piirteenä tietynlainen, hmh, kovapäisyys, mutta toisaalta sehän nyt vaan on pikkuvika! Tiedän ihmisillä olevan vieläkin kilipäisempiä poneja jalostuskäytössä. Partsi on sentään varsinainen monitoimiponi, kuten sukulaisensakin, eikä tällaiseen sukuun törmää ihan joka paikassa! Olin juuri avautumassa asiasta elenille, kun paikalle sattui myös Tuulia, joka kuuli myös valitukseni. Hän katkaisi itkuvirteni: ?mä oon katellut tota tammaa jo pidempään, mulle kelpaisi siitä varsa ilomielin!? Mahtavaa! Aloimme saman tien suunnitella varsaa ja isäksi valikoitui rautias komea esteori Llygedyn Drystan. Vau, tästä varsasta tuleekin hieno, estekenttien kiistaton tähti!

29.05.2012, päiväkirjamerkintä
Tänään Parade näytti meille mallia todellisesta rodeosta, kun se sai satulan selkäänsä ensimmäistä kertaa. Tallissa kaikki sujui vielä hyvin, tamma vain puhisi ja pörisi ihmeissään, kun vyötä kiristettiin, mutta kamelin selkä katkesi, kun kentällä kehtasin pyytää sitä liikkumaan tutulla ympyrällä tuo kaamea kapistus selässään. Tamma veteli niin raivopäissään, että liinan lukko katkesi ja siinä se loikkikin sitten täyttä rodeota vapaana ympäri kenttää. No, ainakin se antoi itse itselleen mukavasti esiväsytystä.. Alkujärkytyksen laannuttua, tamman ollessa jo aivan hikinen ja hengästynyt, se onneksi päätti palata itse kiltisti luokseni. Annoin hieman porkkanaa ja silittelin tammaa, ja se tuntui onneksi hieman jo rauhoittuvan. Korvat lerpallaan se kuitenkin kuikuili silmäkulmiensa alta, että oonko mä tosissaan, miksen voi pelastaa sitä ja ottaa satulaa jo pois. Voi, tietäisipä Partsi vaan, mikä sitä odottaa.. Kohta selässä on nimittäin satulan lisäksi myös lisäpainona allekirjoittanut!

11.03.2012, päiväkirjamerkintä
Olen seurannut Paraden kasvamista ja kehittymistä erittäin tiiviisti. Pikkutamma on alusta lähtien vaikuttanut olevan aivan täydellinen ilmestys - ehkä jopa liiankin. Alusta asti oli selvää, että temperamenttisesta tammasta tätä linjaa lähdettiin rakentamaan, eikä Paraden emän Welsh Princessinkään luonne varsinaisesti ole mikään oppikirjaesimerkki unelmahevosesta. Kovapäisiä leidejä on tällä typykällä suku täynnä. Niinpä varsinaisesti en voi sanoa olevani kovinkaan yllättynyt, kun Paradestakin on kasvanut pikku terroristi. Tietysti sitä aina toivoo ihmettä tapahtuvaksi, mutta tälläkin kertaa utopistinen haavekuva jäi toteutumatta. No, ei se mitään, onhan noita monstereita tallissa jo ennestäänkin ja osa niistä todella paljon tulisieluisempia kiukuttelijoita kuin tämä nuori neiti! Tällä kertaa olen myös aloittanut bondaamisharjoitukset jo varhain, enkä koskaan ole käynyt Crialltissa vierailulla ilman pussillista porkkanoita.. Eihän tällaista pientä nappisilmää voi kurittaa narulla huitomalla? Paljon kivempi on rapistella pussia tarhan laidalla ja katsoa kuinka iloinen pieni poni kipittää paikalle porkkanan kuvat silmissä loistaen!

Tänään koitti Paradelle muuttopäivä. Kopissa se ei ollut koskaan aiemmin ollut yksin, mutta oli kyllä emänsä vierellä ja porkkanan houkuttelemana siellä jo muutaman kerran piipahtanut. Neitiä ei olisi lainkaan huvittanut kiivetä pimeään kopperoon ja se pyristelikin aika voimakkaasti vastaan, vaikka kuinka yritimme aluksi nätisti ja sitten hieman kovemmin vetää ja työntää sitä kyytiin. Eihän siinä auttanut muu, kuin allekirjoittaneen ottaa jo tutuksi tullut porkkanapussi käteen ja käydä itse kopin perälle kyykkimään ja houkuttelemaan tamma kyytiin. Parade kuikuili alkuun hyvin epäluuloisena oviaukolla, mutta rohkaistui lopulta ottamaan hapuilevia askelia tutun porkkana-automaatin suuntaan. Hieno typykkä <3 Matka sujui varsin rauhallisesti, sillä syötävää oli varattu sen ajaksi runsaasti. Toivottavasti sopeutuminen uuteen kotitalliin sujuu yhtä mallikkaasti!

01.03.2012, päiväkirjamerkintä
Vihdoin koitti päivä, jona sain kauan ja hartaasti odotetun ilouutisen - Welsh Princess on varsonut tänään terveen tammavarsan! Puhelin meinasi pudota kädestäni aamupuuron sekaan, kun luin eleniltä saamani viestin asiasta. Ja puuro saikin jäädä pöydälle jäähtymään, kun kiskaisin vaatteet ylleni, pomppasin autoon ja lähdin huristelemaan kohti Crialltia. Paikan päällä elen olikin jo pihalla vastassa ja johdatti minut uusimman, ihanan ponini luo - karsinan alusilla köllötteli ehkä maailman suloisin tammavarsa! Isänsä tapaan pitkillä sukilla ja läsillä varustettu pieni rautias pallero. Valitettavasti emme ehtineet varsaa kauaa ihastella, ennen kuin emällä meni hermot ihmispaljouteen ja karsinan luona olevaan härdelliin ja katsoimme parhaaksi vaihtoehdoksi jättää ne vähäksi aikaa kaksistaan. Tuo pienikin hetki kuitenkin riitti tekemään minut superiloiseksi ja onnelliseksi ainoastaan vuoden myöhässä olevasta pienestä synttärilahjaponistani. Siitä tulee vielä aivan upea, kunhan se hieman kasvaa! <3

04.02.2012, päiväkirjamerkintä
Olen odottelut uutisia uuden crialltilaiseni syntymästä jo kuukausikaupalla, nimittäin syntymäpäivänikin jo olivat ja menivät ja vuosikin on monen tarkan tarkistuksen jälkeen todettu oikeaksi - ellen ole uppoutunut jo aivan omaan rinnakkaistodellisuuteeni, niin nythän pitäisi olla herran vuosi 2012. Tästä vuodestahan se elen puhui. Tänä vuonna olisi ollut tavoitteena puskea pieni paraatiponi maailmaan. Olisi pitänyt jo viime vuonna, että varsa olisi ollut konkreettisesti käsin kosketeltavissa syntymäpäivilläni tammikuussa. Vaan ei. Aloin jo epäillä koko juttua vitsiksi, sillä eihän kukaan ota osaksi tallinsa toimintastrategiaa minulle yllätysponin laatimista.. Tai sitten koko juttu oli unohdettu. Samalla sekunnilla kuulin puhelimen piippaavan ja tuttu nimi loisti näytöllä.

?Elen! Juuri mietin, miksei susta oo kuulunut aikoihin mitään! Olin jo varma, tällainen hiljaisuus voi tarkoittaa vain sitä, että Crialltista on jäljellä enää savuavat rauniot.? ?Vielä et pääse minusta eroon, vaikka haluaisitkin?, elen vastasi ja jatkoi: ?vaan pikkuinen paraatiponi on viimein saanut alkunsa! Sain vihdoin raahattua C-oriini Aaron Crialltiin visiitille ja varsasi emän Welsh Princessin todettiin juuri olevan virallisesti paksuna!? Eikä, paras uutinen ikinä! Olkoot vaikka kuinka paljon myöhässä alkuperäisestä aikataulusta, tärkeintä on se, että varsa on vihdoin tulossa! Ihanaa! Ehkäpä varsominen voi vielä sopivasti sattua jopa lähelle meikäläisen ensi vuoden synttäreitä? Elen lupasi toiveestani kääriä Welsh Princessin pumpuliin ja kuplamuoviin seuraavan 11 kuukauden ajaksi. Kaiken tämän sählingin jälkeen en kestä sitä, jos tamma meneekin möhömahansa kanssa vaikka kevättalvella nurin.. Vaan eipä auta muu kuin pitää sormet ristissä!

30.05.2010, päiväkirjamerkintä
Hyvä ystäväni elen on jo jonkin aikaa rakennellut mielenhäiriöissään pitkäaikaisen suunnittelun ja analysoinnin tuloksena uutta tallia, Crialltia. Minultahan eivät mitkään tallinperustamishuhut mene sivu suun, vaan aloin saman tien lypsää informaatiota tästä uudesta projektista. Uudelle welshverelle oli kuulemma tallissa tarvetta ja itselläni oli pari koditonta ulkomaan tuontia pyörimässä käsissä. Miksei elen ottaisi hoiviinsa näitä poneja, ja kun kerta meikäläinen ne jo sinne joutuu kuskaamaan, esittelisi vähän uuden tallin tiluksia? Tämä sopi ja niin kauniina alkukesän päivänä pääsin ensimmäisenä hiippailemaan Crialltin maille. Tallit olivat vasta rakentumassa, mutta onneksi tärkein, eli toimistotila kaikilla mukavuuksilla, mukaan lukien 70-luvusta muistuttava irstaan punainen nahkasohva, oli jo valmistunut. Päätimme käydä pyöräyttämässä siellä tuliterällä moccamasterilla sumpit.

Vaan meikäläistäpä odottikin todellinen yllätys. Pöydällä lepäsi Crialltin toimintastrategia ja elen virnuili siihen malliin, ettei kansio tainnut olla siinä ihan sattumalta. ?No, haluutko vähän vilkaista mitä tuleman pitää?? hän kysyi. No, miksipäs ei. Selailin ainakin tuhatsivuista kansiota, kunnes silmiini pomppasi outo virke - ?vuoden 2012 tavoitteet: PITKÄSUKUINEN YLLÄTYSPONI DANILLE?. Mitä?? Yllätysponi? ?Niin, sulle synttärilahjaksi! Oma pitkäsukuinen pieni crialltilainen? elen vakuutteli ja jatkoi: ?Meidän jostain hienoimmista linjoista! Siitä tulee sulle hieno synttärilahja! Oisko sulle ori vai tamma mieluisampi?? No totaa? Tamma tietysti! ?No sittenhän sun ponin emälinjan kantatammakin on jo selvillä! Käydäänkö kurkkaamassa? Se saapui juuri pari päivää sitten Briteistä ja lienee edelleen siellä tarhassa, jonne sen jätin, on nimittäin sellainen raketti, ettei kukaan ole sitä saanut vielä kiinni..? Ja niin suuntasimme työmaan myllerryksestä kauemmaksi ponien laitumille. Ja siellähän pinkoi erittäinkin mallikkaan näköinen ruunikko cobitamma. Kuulemma luonne on hieman pipipäinen, mutta sitähän tässä on pari sukupolvea aikaa jalostaa pois.. Toivottavasti. Liikutuksen kyyneliä pidätellen ihailin Caeltywn Welsh Maidin kruisailua ja aloin jo laskea sekunteja uuden suosikkiponini syntymään. Enää pari vuotta odottelua! Sehän nyt menee vaikka päällään seisten!

    Kilpailut

Paradella kilpaillaan pääpainoisesti este- ja kouluratsastuskilpailuissa. Huomaathan, että kalenteriin merkitään vain sijoitukset ja voitot?

Sijoituksia: 78 kpl (45 este, 33 koulu)

18.07.12, ERJ, 100 cm : 05/40
18.07.12, ERJ, 100 cm : 02/40
14.11.12, ERJ, 100 cm : 01/50
02.12.12, ERJ, 100 cm : 03/40
05.12.12, ERJ, 100 cm : 06/40
24.11.12, ERJ, 100 cm : 05/30
27.11.12, ERJ, 100 cm : 01/40
26.11.12, ERJ, 100 cm : 04/50
19.11.12, ERJ, 100 cm : 03/40
07.12.12, ERJ, 90 cm : 02/40
23.11.12, ERJ, 100 cm : 01/07
09.12.12, ERJ, 100 cm : 01/40
18.12.12, ERJ, 100 cm : 04/24
21.12.12, ERJ, 100 cm : 10/100
25.12.12, ERJ, 100 cm : 01/100
01.01.13, ERJ, 100 cm : 05/30
20.12.12, ERJ, 100 cm : 02/40
01.01.13, ERJ, 90 cm : 06/50
02.01.13, ERJ, 90 cm : 01/50
03.01.13, ERJ, 90 cm : 02/50
14.01.13, ERJ, 100 cm : 04/50
18.01.13, ERJ, 100 cm : 03/40
03.01.13, ERJ, 100 cm : 03/30
01.01.13, ERJ, 100 cm : 02/40
02.01.13, ERJ, 100 cm : 06/40
02.01.13, ERJ, 100 cm : 06/40
05.01.13, ERJ, 100 cm : 01/40
05.01.13, ERJ, 100 cm : 06/40
04.01.13, ERJ, 100 cm : 04/29
02.01.13, ERJ, 100 cm : 03/50
03.01.13, ERJ, 100 cm : 02/50
05.01.13, ERJ, 100 cm : 03/50
09.01.13, ERJ, 100 cm : 02/40
10.01.13, ERJ, 100 cm : 04/40
12.01.13, ERJ, 100 cm : 06/40
13.01.13, ERJ, 100 cm : 01/40
05.01.13, ERJ, 100 cm : 05/30
04.09.16, ERJ, 90 cm : 05/40
05.09.16, ERJ, 90 cm : 02/40
07.09.16, ERJ, 90 cm : 05/40
08.09.16, ERJ, 90 cm : 06/40
09.09.16, ERJ, 90 cm : 02/40
10.09.16, ERJ, 90 cm : 05/40
31.12.12, ERJ Cup, 90 cm : 13/164
31.12.12, ERJ Cup, 100 cm : 01/184

16.07.12, KRJ, heB : 06/40
09.07.12, KRJ, heA : 01/40
17.07.12, KRJ, heA : 01/50
21.07.12, KRJ, heA : 03/50
20.07.12, KRJ, heB : 05/40
24.07.12, KRJ, heB : 02/40
02.08.12, KRJ, heA : 02/40
06.08.12, KRJ, heA : 03/40
23.08.12, KRJ, heA : 06/50
23.08.12, KRJ, heA : 06/50
25.08.12, KRJ, heB : 06/40
29.08.12, KRJ, heB : 01/40
26.08.12, KRJ, heC : 06/60
04.10.12, KRJ, heA : 02/30
22.10.12, KRJ, heA : 04/30
18.10.12, KRJ, heA : 04/40
25.10.12, KRJ, heB : 04/40
29.10.12, KRJ, heB : 05/40
30.10.12, KRJ, heB : 06/40
30.10.12, KRJ, heB : 05/40
03.11.12, KRJ, heA : 02/30
01.11.12, KRJ, heB : 04/40

03.08.12, villit koulukilpailut, heB : 05/30
03.08.12, villit koulukilpailut, heA : 02/30
05.08.12, villit koulukilpailut, heA : 05/30
06.08.12, villit koulukilpailut, heB : 01/30
11.08.12, villit koulukilpailut, heB : 05/30
12.08.12, villit koulukilpailut, heB : 01/30
12.08.12, villit koulukilpailut, heA : 04/30
13.08.12, villit koulukilpailut, heB : 01/30
14.08.12, villit koulukilpailut, heA : 03/30
18.08.12, villit koulukilpailut, heB : 03/30
18.08.12, villit koulukilpailut, heA : 05/30

 

Criallt Welsh Parade on virtuaalihevonen.
Kuvat © Daichristu
Kaiken muun materiaalin © dani 2019, ellei toisin ole mainittu. Kopiointi kielletty!